נק' מוניטין:
3
- 132
- 10
מה קורה חברים,
יש לי כמה מיתוסים שאספתי ואני צריך שתנפצו לי אותם או שתורידו אותם מעמד מיתוס.
1. חייב לשתות מיים במהלך האימון ולא האימון לא יהיה 100% אפקטיבי - אני ספציפי מתקשה בקטע הזה מפני שכל פעם שאני שותה באמצע אימון יש לי סוכ של תחושה מציקה בבטן ולכן אני שות רק בסוף האימון.
2. אירובי עושים אך ורק אחרי אימון - מתי באמת אפשר לעשות אירובי? יש הרבה דעות לזה...
3. להתרחק ממכונות הן עושות חוסר פרופורציה בגוף
4. כפיפות בטן עם שיפוע שלילי ומשקולת (נניח 5) עושה קוביות יותר טוב מכל כפיפת בטן אחרת שתעשה - יש מצב שזה עובד כי אני ניסיתי את זה וזה ממש שיפר לי את שרירי הבטן.
5. כדי לעלות במסה חייב הרבה פחמימות - פחמימות או קלוריות? או שתיהן?
6. טוב לשתות חלבון לפני השינה.
7. לעשות סקס זה גרוע כי כל שפיכה מוציאה 150 ג' של חלבון שהכראה יתחדש באמצעות השרירים או באמצעות תזונה נכונה.
8. לח"ח יש קו תחתון גנטי שמשם הוא לא יעבור אותו.
9. שרירי כתפיים, בטן וידיים מתאוששים מהר ביחס לחזה, גב ורגליים.
10. שתיית מים מגבריה את ייצור הדם שמגביר את מהירות העברת הויטמינים וחלבונים לשרירים.
11. אין דרך להיפטר מהיבלות בידיים, הן תמיד יחזרו.
12. הטיפול בחוסר פרופורציה בגוף הוא אך ורק עם משקולות חופשיים וטכניקה נכונה.
13. גוף האדם הוא לא פרופרציונאלי מטבעו.
תודה לעונים, רק שימו לב שאתם עונים מתוך דברים נכונים ולא מיתוס על מיתוס!
יש לי כמה מיתוסים שאספתי ואני צריך שתנפצו לי אותם או שתורידו אותם מעמד מיתוס.
1. חייב לשתות מיים במהלך האימון ולא האימון לא יהיה 100% אפקטיבי - אני ספציפי מתקשה בקטע הזה מפני שכל פעם שאני שותה באמצע אימון יש לי סוכ של תחושה מציקה בבטן ולכן אני שות רק בסוף האימון.
2. אירובי עושים אך ורק אחרי אימון - מתי באמת אפשר לעשות אירובי? יש הרבה דעות לזה...
3. להתרחק ממכונות הן עושות חוסר פרופורציה בגוף
4. כפיפות בטן עם שיפוע שלילי ומשקולת (נניח 5) עושה קוביות יותר טוב מכל כפיפת בטן אחרת שתעשה - יש מצב שזה עובד כי אני ניסיתי את זה וזה ממש שיפר לי את שרירי הבטן.
5. כדי לעלות במסה חייב הרבה פחמימות - פחמימות או קלוריות? או שתיהן?
6. טוב לשתות חלבון לפני השינה.
7. לעשות סקס זה גרוע כי כל שפיכה מוציאה 150 ג' של חלבון שהכראה יתחדש באמצעות השרירים או באמצעות תזונה נכונה.
8. לח"ח יש קו תחתון גנטי שמשם הוא לא יעבור אותו.
9. שרירי כתפיים, בטן וידיים מתאוששים מהר ביחס לחזה, גב ורגליים.
10. שתיית מים מגבריה את ייצור הדם שמגביר את מהירות העברת הויטמינים וחלבונים לשרירים.
11. אין דרך להיפטר מהיבלות בידיים, הן תמיד יחזרו.
12. הטיפול בחוסר פרופורציה בגוף הוא אך ורק עם משקולות חופשיים וטכניקה נכונה.
13. גוף האדם הוא לא פרופרציונאלי מטבעו.
תודה לעונים, רק שימו לב שאתם עונים מתוך דברים נכונים ולא מיתוס על מיתוס!