הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה זהירות, קרוספיט עושה גב שחור!!!

• פותח/ת השרשור
להיראות כמו אחד כזה.

זו הייתה שאלה רטורית, אבל בהצלחה! עניין של גישה בחיים. אני מעדיף להיות מליונר בג'ינס מאשר ללבוש חיקויים של מותגים ולעבוד בתור מחלק עיתונים

זו הייתה שאלה רטורית, אבל בהצלחה! עניין של גישה בחיים. אני מעדיף להיות מליונר בג'ינס מאשר ללבוש חיקויים של מותגים ולעבוד בתור מחלק עיתונים
זה יחס שווה, זה עובד גם הפוך.
אתה מעדיף שיהיה לך את המליון דולר אבל חוץ מהעובדה שהם אצלך, לא תוכל לעשות איתם כלום? (אני חזק אבל אף אחד לא באמת רואה או יודע את זה)
או שיהיה לך פחות ממליון, אבל תוכל להשתמש בהם (אני חזק, פחות, אבל גם נראה ככה.)

• פותח/ת השרשור
מי שצריך יידע שאני מליונר. אין לי צורך לעשות פוזות על אחרים כאילו אני משהו שאני לא

אין כזה דבר בנאדם שמושך 200 דדליפט בלי מסת שריר מכובדת... הרי אם תביאו שחיף ותתנו לו למשוך דדליפט 200 קילו הוא לא יצליח כי אין לו מסת שריר שיכולה להתמודד עם המשקל הזה,,,, ככל שאתה צובר יותר שריר - ככה אתה מסוגל ליותר

אין כזה דבר בנאדם שמושך 200 דדליפט בלי מסת שריר מכובדת... הרי אם תביאו שחיף ותתנו לו למשוך דדליפט 200 קילו הוא לא יצליח כי אין לו מסת שריר שיכולה להתמודד עם המשקל הזה,,,, ככל שאתה צובר יותר שריר - ככה אתה מסוגל ליותר
אז למה לקונסטנטינובס ובנדיקט יש דדליפט יותר גבוה מפיל הית'?

אז למה לקונסטנטינובס ובנדיקט יש דדליפט יותר גבוה מפיל הית'?
זה שהוא מר אולימפיה זה לא אומר שהוא הכי מאסיבי....
יש הרבה יותר מאסיביים ממנו מבחינת מסת שריר רוני (לפני שפרש), מרקוס רוחל הזה שהוא פשוט רול ואפילו אנשים כמו דרק פאונדסטון ואולי אפילו BIG Z (לא יודע מה הא"ש שלו אבל יש לו כרס).

פיל הית' נראה טוב וזה למה הוא מר אולימפיה, לא בגלל המשקל.
וגם בנדיקט וקונסטנטין מאסיביים בטירוף.

זה שהוא מר אולימפיה זה לא אומר שהוא הכי מאסיבי....
יש הרבה יותר מאסיביים ממנו מבחינת מסת שריר רוני (לפני שפרש), מרקוס רוחל הזה שהוא פשוט רול ואפילו אנשים כמו דרק פאונדסטון ואולי אפילו BIG Z (לא יודע מה הא"ש שלו אבל יש לו כרס).

פיל הית' נראה טוב וזה למה הוא מר אולימפיה, לא בגלל המשקל.
וגם בנדיקט וקונסטנטין מאסיביים בטירוף.
אז למה מרקוס אפילו לא מתחרה ?

אז למה מרקוס אפילו לא מתחרה ?
הוא התחרה...
http://en.wikipedia.org/wiki/Markus_Rühl
markus_ruhl_4.j

חשבתי ללכת לקרוספיט אבל לא מתאים לי שיהיה לי שחור בגב ..

ועכשיו ברצינות הגב שלך סביר

יש והוא גם נמצא בפורום

הוא מדבר על שובבני.
ויש לו רגליים מסיביות מאוד, ככה שרק1ן בל1ט. מתאים כאן המשפט של מארק בל "strength is never a weakness".
הכל אצלו מסיבי ראיתי את התמונות שלו וראיתי את הסירטונים שלו הוא נראה יותר טוב מ90% מהדבילדרים בארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית