נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
- פותח/ת השרשור
להיראות כמו אחד כזה.
זו הייתה שאלה רטורית, אבל בהצלחה! עניין של גישה בחיים. אני מעדיף להיות מליונר בג'ינס מאשר ללבוש חיקויים של מותגים ולעבוד בתור מחלק עיתונים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להיראות כמו אחד כזה.
זה יחס שווה, זה עובד גם הפוך.זו הייתה שאלה רטורית, אבל בהצלחה! עניין של גישה בחיים. אני מעדיף להיות מליונר בג'ינס מאשר ללבוש חיקויים של מותגים ולעבוד בתור מחלק עיתונים
אז למה לקונסטנטינובס ובנדיקט יש דדליפט יותר גבוה מפיל הית'?אין כזה דבר בנאדם שמושך 200 דדליפט בלי מסת שריר מכובדת... הרי אם תביאו שחיף ותתנו לו למשוך דדליפט 200 קילו הוא לא יצליח כי אין לו מסת שריר שיכולה להתמודד עם המשקל הזה,,,, ככל שאתה צובר יותר שריר - ככה אתה מסוגל ליותר
אז למה לקונסטנטינובס ובנדיקט יש דדליפט יותר גבוה מפיל הית'?
זה שהוא מר אולימפיה זה לא אומר שהוא הכי מאסיבי....אז למה לקונסטנטינובס ובנדיקט יש דדליפט יותר גבוה מפיל הית'?
אתה שואל בילדר שאלה כזאת, למה אתה מצפה כתשובה? 😵שאלה לי, מה עדיף? לעשות 200 דדליפט לחזרה או להיראות כאילו אתה מסוגל לעשות את זה ואתה בכלל בקושי מרים את המוט מהרצפה?
אז למה מרקוס אפילו לא מתחרה ?זה שהוא מר אולימפיה זה לא אומר שהוא הכי מאסיבי....
יש הרבה יותר מאסיביים ממנו מבחינת מסת שריר רוני (לפני שפרש), מרקוס רוחל הזה שהוא פשוט רול ואפילו אנשים כמו דרק פאונדסטון ואולי אפילו BIG Z (לא יודע מה הא"ש שלו אבל יש לו כרס).
פיל הית' נראה טוב וזה למה הוא מר אולימפיה, לא בגלל המשקל.
וגם בנדיקט וקונסטנטין מאסיביים בטירוף.
להיראות כמו אחד כזה.
השוואה לא טובה אתה לא מתאמן כדי להראות חזק אתה מתאמן כדי להראות טובשאלה לי, מה עדיף? לעשות 200 דדליפט לחזרה או להיראות כאילו אתה מסוגל לעשות את זה ואתה בכלל בקושי מרים את המוט מהרצפה?
יש והוא גם נמצא בפורוםאין כזה דבר בנאדם שמושך 200 דדליפט בלי מסת שריר מכובדת... הרי אם תביאו שחיף ותתנו לו למשוך דדליפט 200 קילו הוא לא יצליח כי אין לו מסת שריר שיכולה להתמודד עם המשקל הזה,,,, ככל שאתה צובר יותר שריר - ככה אתה מסוגל ליותר
מי בדיוק ?יש והוא גם נמצא בפורום
רמז למי הוא התכוון:מי בדיוק ?
ארז ? עלק לא מסיבי הוא שרירי וחטוב תראו את התמונות שלורמז למי הוא התכוון:
שוקל פחות ממך.
הוא מדבר על שובבני.ארז ? עלק לא מסיבי הוא שרירי וחטוב תראו את התמונות שלו
הכל אצלו מסיבי ראיתי את התמונות שלו וראיתי את הסירטונים שלו הוא נראה יותר טוב מ90% מהדבילדרים בארץהוא מדבר על שובבני.
ויש לו רגליים מסיביות מאוד, ככה שרק1ן בל1ט. מתאים כאן המשפט של מארק בל "strength is never a weakness".