סרטון סקווט 200*6 על משקל גוף 86 ק"ג

לרוב מעל 180-190 סקווט אני שם חגורה, עוזר לי לשמור חזה בחוץ
אין לי בעייה עם חגורה, אבל למה פשוטה שבנויה בצורה דבילית? (מאחורה יותר רחב ממקדימה.. WTF, מי שבונה חגורות כאלה ממש לא מבין איך חגורה עובדת)

סחתיין על הנעליים, הknee wraps על הPT, על הרייג' והכי חשוב על הפאקינג מכון הפסיכי הזה 😃

סחתיין על הנעליים, הknee wraps על הPT, על הרייג' והכי חשוב על הפאקינג מכון הפסיכי הזה 😃
אגב, ברגע שראיתי את הנעליים, המכון והפלטות הצבעוניות שמכופפות את המוט שנמצא בHB על גב של מישהו ששוקל 86... מיד נזכרתי במילקו טוקולה ;)

אגב, ברגע שראיתי את הנעליים, המכון והפלטות הצבעוניות שמכופפות את המוט שנמצא בHB על גב של מישהו ששוקל 86... מיד נזכרתי במילקו טוקולה ;)
כן לגמרי... רק שמילקו משוגע והמאמן שלו יותר משוגע

• פותח/ת השרשור
סתם הייתה רגישות קלה בברכיים באותו יום, בדרך כלל מיותר.

דגם שני שלי של אדידס, אכן אדיפאוור, מאוד יציבות.
סה"כ אני מאוד מרוצה ובהחלט מצדיק את המחיר...
אני הבנתי שהעקב לא יעיל כי הוא מגומי (נדחס כלפי הקרקע) במקום עץ ולכן עדיף ללכת על הגירסה הישנה יותר.

אין לי בעייה עם חגורה, אבל למה פשוטה שבנויה בצורה דבילית? (מאחורה יותר רחב ממקדימה.. WTF, מי שבונה חגורות כאלה ממש לא מבין איך חגורה עובדת)
כל המרימי משקולות ברמה עילית טועים?
לא יודע אם זה היה בצחוק אבל זה מאוד ברור למה הם לא משתמשים בחגורות של פאוורליפטינג.

אני הבנתי שהעקב לא יעיל כי הוא מגומי (נדחס כלפי הקרקע) במקום עץ ולכן עדיף ללכת על הגירסה הישנה יותר.

היה לי עקב מעץ ועכשיו אני גם עם ה-Adipower, לא נדחס ובמפתיע מרגיש יציב יותר מהעץ (היו לי Risto whitethunder, ה-Adipower גם שוקלות 100 גרם פחות).

מטורף!
בדיוק הזמנתי את הנעליים האלה ולאחר כמה הפתעות יצא ששילמתי 1000 ש"ח וזה לא כולל את המיסים שיש מצב שאצטרך לשלם, בבקשה תגיד לי שזה שווה את זה.

מטורף!
בדיוק הזמנתי את הנעליים האלה ולאחר כמה הפתעות יצא ששילמתי 1000 ש"ח וזה לא כולל את המיסים שיש מצב שאצטרך לשלם, בבקשה תגיד לי שזה שווה את זה.

הן עלו לי 180$ ועוד 40$ בערך משלוח לארץ, זה הכל.
1000 ש"ח זה קצת יקר לנעל אבל היא תחזיק לך הרבה שנים ואני בטוח שתהיה מרוצה.

הן עלו לי 180$ ועוד 40$ בערך משלוח לארץ, זה הכל.
1000 ש"ח זה קצת יקר לנעל אבל היא תחזיק לך הרבה שנים ואני בטוח שתהיה מרוצה.
בשום מקום לא מצאתי אותן במתחת ל-200$. בכל אופן, הזמנתי מפולין, הנעל עצמה עלתה 146 פאונד והמשלוח עוד 25 פאונד.

לא כ"כ אכפת לי לכמה זמן היא תחזיק [כמובן שהמינימום הוא 3-4 שנים טובות, אחרי זה לא אכפת לי כי אני במילא אוהב להתחדש], פשוט אכפת לי שזה ישפר את הטכניקה שלי ויעזור לי להוסיף משקל על המוט, בייחוד כי אני עושה HB.

אגב, אשמח לדעת מאיפה הזמנת, אולי עוד יש לי זמן לבטל את ההזמנה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית