נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לרוב מעל 180-190 סקווט אני שם חגורה, עוזר לי לשמור חזה בחוץשאפו!
אגב,
מה פשר החגורה?
אין לי בעייה עם חגורה, אבל למה פשוטה שבנויה בצורה דבילית? (מאחורה יותר רחב ממקדימה.. WTF, מי שבונה חגורות כאלה ממש לא מבין איך חגורה עובדת)לרוב מעל 180-190 סקווט אני שם חגורה, עוזר לי לשמור חזה בחוץ
אגב, ברגע שראיתי את הנעליים, המכון והפלטות הצבעוניות שמכופפות את המוט שנמצא בHB על גב של מישהו ששוקל 86... מיד נזכרתי במילקו טוקולה ;)סחתיין על הנעליים, הknee wraps על הPT, על הרייג' והכי חשוב על הפאקינג מכון הפסיכי הזה 😃
כן לגמרי... רק שמילקו משוגע והמאמן שלו יותר משוגעאגב, ברגע שראיתי את הנעליים, המכון והפלטות הצבעוניות שמכופפות את המוט שנמצא בHB על גב של מישהו ששוקל 86... מיד נזכרתי במילקו טוקולה ;)
סתם הייתה רגישות קלה בברכיים באותו יום, בדרך כלל מיותר.סחתיין על הנעליים, הknee wraps על הPT, על הרייג' והכי חשוב על הפאקינג מכון הפסיכי הזה 😃
דגם שני שלי של אדידס, אכן אדיפאוור, מאוד יציבות.אלו אדיפאוור נכון? איך הן?
אני הבנתי שהעקב לא יעיל כי הוא מגומי (נדחס כלפי הקרקע) במקום עץ ולכן עדיף ללכת על הגירסה הישנה יותר.דגם שני שלי של אדידס, אכן אדיפאוור, מאוד יציבות.
סה"כ אני מאוד מרוצה ובהחלט מצדיק את המחיר...
כל המרימי משקולות ברמה עילית טועים?אין לי בעייה עם חגורה, אבל למה פשוטה שבנויה בצורה דבילית? (מאחורה יותר רחב ממקדימה.. WTF, מי שבונה חגורות כאלה ממש לא מבין איך חגורה עובדת)
אני הבנתי שהעקב לא יעיל כי הוא מגומי (נדחס כלפי הקרקע) במקום עץ ולכן עדיף ללכת על הגירסה הישנה יותר.
מטורף!
בדיוק הזמנתי את הנעליים האלה ולאחר כמה הפתעות יצא ששילמתי 1000 ש"ח וזה לא כולל את המיסים שיש מצב שאצטרך לשלם, בבקשה תגיד לי שזה שווה את זה.
בשום מקום לא מצאתי אותן במתחת ל-200$. בכל אופן, הזמנתי מפולין, הנעל עצמה עלתה 146 פאונד והמשלוח עוד 25 פאונד.הן עלו לי 180$ ועוד 40$ בערך משלוח לארץ, זה הכל.
1000 ש"ח זה קצת יקר לנעל אבל היא תחזיק לך הרבה שנים ואני בטוח שתהיה מרוצה.