נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לך סקוואט באיזור ה150 קילו,למה לעזעזל אתה צריך נעל ב1000 שקל. יש בארץ עם עקב מעץ ב350 שקל ועושה את העבודה מצויין למי שזה בסך הכל תחביב בשבילו.בשום מקום לא מצאתי אותן במתחת ל-200$. בכל אופן, הזמנתי מפולין, הנעל עצמה עלתה 146 פאונד והמשלוח עוד 25 פאונד.
לא כ"כ אכפת לי לכמה זמן היא תחזיק [כמובן שהמינימום הוא 3-4 שנים טובות, אחרי זה לא אכפת לי כי אני במילא אוהב להתחדש], פשוט אכפת לי שזה ישפר את הטכניקה שלי ויעזור לי להוסיף משקל על המוט, בייחוד כי אני עושה HB.
אגב, אשמח לדעת מאיפה הזמנת, אולי עוד יש לי זמן לבטל את ההזמנה.
אף פעם לא ידעתי שאיכות הציוד שלך קשורה למשקלים שאתה מרים. אני לא חדש בעסק ואני גם לא רואה כאילו אני הולך לנטוש אותו בזמן הקרוב.יש לך סקוואט באיזור ה150 קילו,למה לעזעזל אתה צריך נעל ב1000 שקל. יש בארץ עם עקב מעץ ב350 שקל ועושה את העבודה מצויין למי שזה בסך הכל תחביב בשבילו.
ההשואה שלך לrdx ואינזר טיפשית שכן לא נעלת אף אחת מהנעליים האלו...תקן אותי אם אני טועהאף פעם לא ידעתי שאיכות הציוד שלך קשורה למשקלים שאתה מרים. אני לא חדש בעסק ואני גם לא רואה כאילו אני הולך לנטוש אותו בזמן הקרוב.
אני מתחרה באופן קבוע, גם אם זה בתור תחביב, אני לוקח את זה מאוד ברצינות. אם הנעל הזה תשפר לי את הטכניקה, שבסופו של יום אחראית על הבריאות שלי - זה שווה את הכסף; אם היא תוסיף לי כמה קילוגרמים לסטים וכמה קילוגרמים לתחרות - זה שווה את הכסף; ואם היא תעזור לי להפיק הנאה אף גדולה יותר ממה שאני מפיק עכשיו מהסקוואט - פה התשובה ברורה.
בנוסף, הנעל מחזיקה הרבה יותר זמן ככה שבין אם זה תחביב או לא, ובין אם הסקוואט 150 ק"ג עכשיו או לא [אתה באמת חושב שהוא ישאר ככה לנצח?], עדיף לקנות נעל שתחזיק לך מראש, במקום להוציא עכשיו 350 ש"ח ואז בעתיד לקנות שוב ב-1000 ש"ח.
הפשרה הזו שאתה מדבר עליה היא בעיניי כמו חגורת RDX מול INZER; שנתיים שהייתי עם RDX והבנתי כמה שזה היה בזבוז זמן וכסף, וכמה שיכולתי להרוויח מכל בחינה אפשרית אם רק הייתי מזמין את החגורה של INZER עוד מההתחלה. תחביב או לא, 150 ק"ג או לא, על איכות לא מתפשרים, לפחות לא אני.
למה הם לא משתמשים בחגורות של PL ?כל המרימי משקולות ברמה עילית טועים?
לא יודע אם זה היה בצחוק אבל זה מאוד ברור למה הם לא משתמשים בחגורות של פאוורליפטינג.
אגב, אשמח לדעת מאיפה הזמנת, אולי עוד יש לי זמן לבטל את ההזמנה.
נכון, אבל הנעל הזולה עתידה להתפרק ואז במילא אצטרך לקנות אחת חדשה ויקרה יותר, אז מה הטעם? ואגב, היא מזעזעת בעיניי שזה גם שיקול.ההשואה שלך לrdx ואינזר טיפשית שכן לא נעלת אף אחת מהנעליים האלו...תקן אותי אם אני טועה
כדי שלא יתקע בצלעות ויפריע לתנועה.למה הם לא משתמשים בחגורות של PL ?
לא אמרתי תמיד לקנות הכי זול, אבל כן אפשר להוזיל עלויות על ידי כך שלא קונים את המותג הכי גדול ועדיין מקבלים משהו איכותי מאוד. לדוגמא השרוולים של טיטאן עולים 20 דולר פחות משל ריהבנד,זה אומר שהם פחות איכותיים או יחזיקו פחות מעמד.... ממש לא, יש עליהם רק ביקורות חיוביות. בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם זה.נכון, אבל הנעל הזולה עתידה להתפרק ואז במילא אצטרך לקנות אחת חדשה ויקרה יותר, אז מה הטעם? ואגב, היא מזעזעת בעיניי שזה גם שיקול.
אני אספר לך סיפור, שתבין למה אני דוגל בגישה הזו: הייתי צריך אופניים מהבית לעבודה, 10 דקות של רכיבה. בשביל מה הייתי צריך משהו איכותי? אז הלכתי לחנות הקרובה וביקשתי את הדגם הזול ביותר, שעלה לי 500 ש"ח. הרי, מה אני כבר צריך, מה, אני רוכב מקצועי? לא רק שהאופניים האלה עשו לי את המוות במשך חודש, בסופו של דבר הם התפרקו לי באמצע הדרך לעבודה, מהעצבים זרקתי אותם מהגשר והלכתי ברגל. אחרי זה החלטתי להשקיע אז קניתי אופניים מקצועיים בשווי 2500 ש"ח, אבל יד שנייה, ב-1000. רוכב מקצועי או לא, אני פשוט מתענג עליהם בכל רגע שעובר ושואל את עצמי: למה הייתי קמצן? סתם יצא ששילמתי 1500 ש"ח וסבלתי. תחביב או לא, ובין אם הסקוואט 150 ק"ג עכשיו או לא (אתה באמת חושב שהוא ישאר ככה לנצח?), עדיף לקנות נעל שתחזיק לך מראש.
יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שלא, אבל שורה תחתונה: כשאתה קונה ציוד אתה רוצה להיות שלם איתו. אני מעדיף לקנות ציוד שאני שלם איתו ויודע שלא אחליף אותו בעתיד. זה למה קניתי חגורה ורצועות של אינזר, וזה למה אקנה נעליים של אדידס. אני אוהב לדעת שאני משתמש בטוב ביותר, בין אם זה תואם את הצרכים שלי או לא. פסיכולוגית, העובדה שאתה יודע שיש לך את הציוד האיכותי והטוב ביותר, גם יעזור לך להרים יותר.כדי שלא יתקע בצלעות ויפריע לתנועה.
היגיון שלי אז קח את זה בעירבון מוגבל.
לא אמרתי תמיד לקנות הכי זול, אבל כן אפשר להוזיל עלויות על ידי כך שלא שונים את המותג הכי גדול ועדיין מקבלים משהו איכותי מאוד. לדוגמא השרוולים של טיטאן עולים 20 דולר פחות משל ריהבנד,זה אומר שהם פחות איכותיים או יחזיקו פחות מעמד.... ממש לא, יש עליהם רק ביקורות חיוביות. בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם זה.
הטכנולוגיה בADIPOWER שונה וזה לא עקב EVA כמו בAdidas Trainer הזולות...אני הבנתי שהעקב לא יעיל כי הוא מגומי (נדחס כלפי הקרקע) במקום עץ ולכן עדיף ללכת על הגירסה הישנה יותר.
אתה מדבר על ה-wei rui מאשדוד? אני שבוע מנסה לתפוס אותם בטלפון ולא עונים.. יש לך מושג אם הם עוד חיים?יש לך סקוואט באיזור ה150 קילו,למה לעזעזל אתה צריך נעל ב1000 שקל. יש בארץ עם עקב מעץ ב350 שקל ועושה את העבודה מצויין למי שזה בסך הכל תחביב בשבילו.
הטכנולוגיה בADIPOWER שונה וזה לא עקב EVA כמו בAdidas Trainer הזולות...
נ.ב
אני עדיין טוען שאפשר לקנות נעל פחות יקרה ויותר טובה מאדידס מ2-3 יצרנים לפחות, אז הנעל לא "יפה" אבל למה לשלם עוד 200 שקל בשביל יופי?
אפשר דוגמאות?
קניתי שם לפני חודש וחצי בערך, תפסתי אותם אז שלוש פעמים בלי בעיה ואני יודע שמאז עוד אנשים קנו מהם.אתה מדבר על ה-wei rui מאשדוד? אני שבוע מנסה לתפוס אותם בטלפון ולא עונים.. יש לך מושג אם הם עוד חיים?
אני מתאמן מעל חצי שנה עם הRisto Olympico ומאוד מרוצה מהנעל.Risto sports מארה"ב(כל דגם, הדגם המוביל כרגע זה olympico)- עבודת יד, מומלץ!
ZPUH מפולין(צריך ליצור קשר באנגלית, גם הכל שם עבודת יד ומיוצר מWL לWL)- עבודת יד, מומלץ!
ואם מישהו בתקציב יותר נמוך לדעתי גם DO-wins הפשוטות עם עקב 0.75 יהיו מספיק מעולות והן זולות ב80-90 דולר
חזק בטירוף כמה זמן אתה מתאמן בליפטינג ?