הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מרק ריפטו טעה?

לא צריך לרדת על הבחור
זאת לא היתה ירידה, באמת חשבתי שאולי הוא עיור צבעים ולכן הדגשתי את הלינק בהודעה שלי. בקריאה חוזרת של ההודעה אני רואה שהיא באמת היתה עלולה להתפס כקנטרנית ואני מתנצל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זאת לא היתה ירידה, באמת חשבתי שאולי הוא עיור צבעים ולכן הדגשתי את הלינק בהודעה שלי. בקריאה חוזרת של ההודעה אני רואה שהיא באמת היתה עלולה להתפס כקנטרנית ואני מתנצל.
חחחחחח מה אני באמת עיוור צבעים אבל כחול אני אמור לראות

תתפלא, אבא שלי עיוור צבעים ובחג האחרון היינו אצל דוד שלי והבן שלו לבש משקפי שמש עם מסגרת שחורה והדברים האלה ששמים על האוזניים של המשקפיים בצבע ירוק והוא חשב שזה בכלל צבע הזוי אחר, לא ידענו איך הוא הגיע לזה.... מאז אני כבר לא מופתע מאף עיוור צבעים.

לא יודע למה למרק ריפטו מבחינתי יש חזות ואופי מצ'ואיסטי משו כמו של צ'אק נוריס ככה שטבעי מבחינתי עכשיו שיבואו משפטי מארק ריפטו(או משפטי צ'אק נוריס כמו שאנחנו מכירים אותם) למה אין מצב שהוא טועה חחחח

😃
חולצה מצחיקה שראיתי לפני כמה חודשים:
colorblind.jpg

גם אני לא רואה את זה. אני עיוור צבעים???

חחח לא טמבל, רק עיורי צבעים רואים את זה נראה לי, כי עיורי צבעים לא רואים ירוק אדום ואולי גם כחול...

עריכה:
בעצם עיורי צבעים לא אמורים לראות את זה כי זה אדום וירוק אז אנחנו כן אמורים לראות את זה אבל גם לי מאוד קשה לראות את זה זה פשוט לא מובן כול כך ומטושטש אז קשה לראות מה שרשום.
עיוורי צבעים יראו את כל העיגולים בצבע אפור-שחור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית