דיון שינוי טכניקת הפרס ב SS על ידי ריפטו דעתכם

• פותח/ת השרשור koko19
  • פורסם בתאריך

koko19

משתמש קבוע
1,347
89
נק' מוניטין:
-73
1,347
89
כמו שרואים בסרטון שמצורף , ריפטו שינה את הטכניקה של הפרס , האם יש צורך להשתמש בגרסה הזאת או אפשר להשאר בגרסה הראשונה ?

סליחה על ההקפצה... אבל אף אחד לא מתייחס לנושא הזה?? ריפטו עם כול הכבוד לו במהדורה שלישית של הספר משנה פתאום את הטכניקה של הלחיצת כתפיים... זה נראה לכם רציני לעשות אותה בכלל כמו שמראה עכשו?

• פותח/ת השרשור
זאת הטכניקה שבה משתמשים מרימי משקולות אולימפיים.
אז למה לא?

זה הטכניקה שניה שלו ...הראשונה היתה להזיז רק פלג גוף עליון...לפי מה שראיתי פה סרטונים של גולשים כולם עושים עדין את הטכניקה הראשונה שלו שמופיע במהדורה הישנה יותר שלו.

• פותח/ת השרשור
בבקשה: 235 קילו

ראיתי ... וגם את מה שריפטו הסביר , לדעתי יש מוערבות של הגב בדחיקה של המשקל...מעבר לזה שאתה יכול כמו שריפ אמר לדחוף יותר משקל זה גם גורם סיכון לביטחון של הגב שמשמש קפיץ.

הוא לא טוען שהטכניקה הקודמת שגויה, אלא שהחדשה יעילה יותר ומערבת יותר קבוצות שרירים, בעיקר האגן ולא הגב.

לגבי הסיכון לגב, ספר זאת לואסילי עם ה-235 ק"ג פרס....

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הוא לא טוען שהטכניקה הקודמת שגויה, אלא שהחדשה יעילה יותר ומערבת יותר קבוצות שרירים, בעיקר האגן ולא הגב.

סבבה הבנתי , בקשר לווסילי אני בחיים לא לוקח תמישקלי עבודה של החברה המיקצוענים בתור מדד לשום דבר , הם מיקצוענים ופריקים גנטים ברובם.

מצחיק שאתה אומר את זה כי לואסילי היו לא מעט בעיות גב לפי מה שזכור לי... אם היית מבין רוסית הייתי מציע לך לראות את הפרק הדוקומנטרי שיש עליו ביו טיוב..

זה לא כל כך עניין של מעורבות של שרירים, אלא של ביומכניקה.
הוא מייעל את התנועה ככה שעד שהמוט עובר את הראש תהיה במצב שיהיה לך יותר כוח.

כשעובדים איך שהוא מראה בסרטון העומס על הגב התחתון גדל ומנסיון להמון מתאמנים כואב הגב ככה כיוון שהם לא מחזיקים את הטורסו עם הבטן אלא מעגלים את הגב ונוצא לחץ באיזור הגב התחתון על החוליות
ככה שעדיף לעבוד כמו השיטה הראשונה לפחות למתאמנים לא מנוסים

• פותח/ת השרשור
כשעובדים איך שהוא מראה בסרטון העומס על הגב התחתון גדל ומנסיון להמון מתאמנים כואב הגב ככה כיוון שהם לא מחזיקים את הטורסו עם הבטן אלא מעגלים את הגב ונוצא לחץ באיזור הגב התחתון על החוליות
ככה שעדיף לעבוד כמו השיטה הראשונה לפחות למתאמנים לא מנוסים

תודה על החיזוק למה שחשבתי שיקרה , אני נשאר כרגע בטכניקה הראשונה והמקורית.

קישור למה ? להגיון בריא ?? לזה אין קישור , לזה יש שכל 🤪
ציטטתי את האדם הלא נכון קיוויתי ללינק לדוקומנטרי על ואסילי אלקסייב
מצחיק שאתה אומר את זה כי לואסילי היו לא מעט בעיות גב לפי מה שזכור לי... אם היית מבין רוסית הייתי מציע לך לראות את הפרק הדוקומנטרי שיש עליו ביו טיוב..
יש לך אולי לינק לסרטון הנ"ל?

לא ראיתי את הסרטון של פותח האשכול אבל לפי מה שהבנתי מתגובותכם האם ישנו המצב שאתם מדברים על פוש פרס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית