הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה יש עדיפות באחוזי שומן נמוכים קלן או יהומיבין

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
אני וחבר שלי בוויכוח, לטענתי קלן יהיה עדיף על יהומיבין באחוזי שומן כמו 12~10, אז מה יותר עדיף ?

בכללי לא תראה שום מפתח גוף שמשתמש ביהימובין לא משנה איזה מחקרים עשו איתו!
קלן שורף שומן הרבה יותר אפקטיבי וזאת הסיבה שכולם משתמשים בו.
ואני אומר את זה מניסיון שלי עם היהימובין פשוט זרקתי את הקופסא לפח זה לא עושה כמעט כלום לעומת קלן ואפדרין לא משנה איזה אחוז אתה

יוהימבין הוא חומר ילד יותר הן מקלן והן מאפדרין. היתרון שלו זה שהוא משפיע על רצפטורי אלפא ואלו בד״כ ממוקמים בכמויות גבוהות באזור חגורת הבטן והירכיים. אזורים אלו בד״כ מכילים אתה ״שומן העיקש״ ולכן לוקחים יוהימבין.
בכללי לא תראה שום מפתח גוף שמשתמש ביהימובין לא משנה איזה מחקרים עשו איתו!
קלן שורף שומן הרבה יותר אפקטיבי וזאת הסיבה שכולם משתמשים בו.
ואני אומר את זה מניסיון שלי עם היהימובין פשוט זרקתי את הקופסא לפח זה לא עושה כמעט כלום לעומת קלן ואפדרין לא משנה איזה אחוז אתה
חפש קלן עם יוהימבין בהזרקה. לא מעט מפתחי גוף משתמשים בזה. מה ההגיון להשתמש בשניהם אני לא יודע, אבל אני יודע שזה קיים.

יוהימבין הוא חומר ילד יותר הן מקלן והן מאפדרין. היתרון שלו זה שהוא משפיע על רצפטורי אלפא ואלו בד״כ ממוקמים בכמויות גבוהות באזור חגורת הבטן והירכיים. אזורים אלו בד״כ מכילים אתה ״שומן העיקש״ ולכן לוקחים יוהימבין.

חפש קלן עם יוהימבין בהזרקה. לא מעט מפתחי גוף משתמשים בזה. מה ההגיון להשתמש בשניהם אני לא יודע, אבל אני יודע שזה קיים.
משה אתה מדבר מניסיון או סתם זורק שטויות לאוויר? יהימובין זה זבל נקודה

• פותח/ת השרשור

אני חושב שאשר עם הקלן .. סך הכל המטרה של לרדת עד 10% שומן בלי שום שורף ומשם להעזר בקלן כדי למנוע איבוד שריר ,אני יהיה גם על גירעון קטן מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית