עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חפש קלן עם יוהימבין בהזרקה. לא מעט מפתחי גוף משתמשים בזה. מה ההגיון להשתמש בשניהם אני לא יודע, אבל אני יודע שזה קיים.בכללי לא תראה שום מפתח גוף שמשתמש ביהימובין לא משנה איזה מחקרים עשו איתו!
קלן שורף שומן הרבה יותר אפקטיבי וזאת הסיבה שכולם משתמשים בו.
ואני אומר את זה מניסיון שלי עם היהימובין פשוט זרקתי את הקופסא לפח זה לא עושה כמעט כלום לעומת קלן ואפדרין לא משנה איזה אחוז אתה
משה אתה מדבר מניסיון או סתם זורק שטויות לאוויר? יהימובין זה זבל נקודהיוהימבין הוא חומר ילד יותר הן מקלן והן מאפדרין. היתרון שלו זה שהוא משפיע על רצפטורי אלפא ואלו בד״כ ממוקמים בכמויות גבוהות באזור חגורת הבטן והירכיים. אזורים אלו בד״כ מכילים אתה ״שומן העיקש״ ולכן לוקחים יוהימבין.
חפש קלן עם יוהימבין בהזרקה. לא מעט מפתחי גוף משתמשים בזה. מה ההגיון להשתמש בשניהם אני לא יודע, אבל אני יודע שזה קיים.
אני חושב שאשר עם הקלן .. סך הכל המטרה של לרדת עד 10% שומן בלי שום שורף ומשם להעזר בקלן כדי למנוע איבוד שריר ,אני יהיה גם על גירעון קטן מאודיוהימבין הוא חומר ילד יותר הן מקלן והן מאפדרין. היתרון שלו זה שהוא משפיע על רצפטורי אלפא ואלו בד״כ ממוקמים בכמויות גבוהות באזור חגורת הבטן והירכיים. אזורים אלו בד״כ מכילים אתה ״שומן העיקש״ ולכן לוקחים יוהימבין.
חפש קלן עם יוהימבין בהזרקה. לא מעט מפתחי גוף משתמשים בזה. מה ההגיון להשתמש בשניהם אני לא יודע, אבל אני יודע שזה קיים.