עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ידוע לך בערך איזה ריקושטים עלולים אלו להיות וזה מבוסס על משהו או על בילדרים שלרוב לא יודעים איך להשתמש בחומרים ?כשאתה צעיר אתה ״סופג הכל״.
אבל אני מניח שעם חלוף השנים אתה תקבל את הריקושטים משימוש בסטרואידים אנאבוליים.
רובנו פה משתמשים ופשוט מעלימים עין .
נניח ויש אדם אשר גילו מעל 21 , הוא בריא ועושה מבחינה תאורתית את השימוש בסטרואידים בדיוק כמו שצריך עם PCT כמו שצריך והכל נכון כולל תזונה והכל , האם האדם הזה יחווה נזק מהשימוש בסטרואידים ?
שימוש נכון + מעקב = 99.9% הכל בסדר
אנשים שאין להם מושג מה הם עושים = 80% כתבה בערוץ 10
אנשים שחושבים שהם מבינים גדולים אבל הם לא = 95% כתבה בערוץ 10 + ביקור במיון כמה פעמים
זה ה 0.01% שנשאר אחי 😛לא מדוייק , מאור זדרדז הגיע לכתבה באחד מהערוצים ולא ביקר במיון ;)
זה תלוי כל גוף לגופו , העניין הוא שיש אנשים עם המון תופעות כגון שרגישים לג׳ינו , ויש לי חבר שעשה המון סייקלים ולא היה לו ג׳ינו אף פעם זה היה סתם דוגמא כן הקטע עם ייצור הזרע שגם עם השתמשת עם פיסיטי כמו שצריך ופרגניל והכל , הטסט הטבעי שלך צונח שתהיה בעניינים הוא לא יהיה כמו שהיית לפני כל הסייקלים , אני מדבר על כמה סייקלים שאתה עושה , וניצא מנקודת הנחה שכולם עושים סייקלים וזה לא מסתיים בסייקל 1,2 ככה זה עם סמים ...נניח ויש אדם אשר גילו מעל 21 , הוא בריא ועושה מבחינה תאורתית את השימוש בסטרואידים בדיוק כמו שצריך עם PCT כמו שצריך והכל נכון כולל תזונה והכל , האם האדם הזה יחווה נזק מהשימוש בסטרואידים ?
תכלס זה לא רק מסטרואידים , סמים אחרים , אלכוהול , סגריות . ככה זה כשאתה צעיר אתה מדחיק הכל אני יכול רק להוסיף שאם אתם במידה משתמשים עם הורמון גדילה יש תופעת לוואי שצריך להזהר , הוא מזרז תאים סרטניים במידה ויש לך בגוף , עוד דבר שיקול שימוש באינסולין גם מדובר בתרופה שצריך להזהר ...כשאתה צעיר אתה ״סופג הכל״.
אבל אני מניח שעם חלוף השנים אתה תקבל את הריקושטים משימוש בסטרואידים אנאבוליים.
רובנו פה משתמשים ופשוט מעלימים עין .
רק שתי סייקלים בשנה ?אינדיאודאלי לגמרי תלוי בגנטיקה של אותו אדם לדעתי זה פקטור מאוד חשוב בהתאוששות של הגוף ,
כמובן שאם הוא יעשה פיסיטי כמו שצריך ולא יגזים עם כמו הסייקלים שהוא יעשה מקסימום שתיים לדעתי בשנה הגוף יצליח להתאושש .
ובשביל להגיע לרמה של אולימפיה אפשר להגיע בצורה נכונה ?ממש לא , את זמן הסייקל האחרון שאתה עושה אתה צריך להמתין לדוגמא עשית סייקל 8 שבועות זה הזמן שאתה תמתין בין סייקל לסייקל ,
שתי סייקלים בשנה זה קלאסי יותר מזה לדעתי זה כבר עומס על המערכות לא ממליץ ,כמובן שתמיד יש את האנשים שעושים הכל לפי הספר ולא קורה כלום ,לעומת זאת ראיתי אנשים שלמרות שעשו פיסיטי מוצלח עדיין רמות הטסט לא חזרו לקדמותם והם היו צריכים אנדריקולוג .
סייקל אחד שתיים בשנה לא יסבו נזק לדעתי .
איך קשור כאן רמה של אולימפיה ?ובשביל להגיע לרמה של אולימפיה אפשר להגיע בצורה נכונה ?
אני בכללי במטרתי להיות מפתח גוף תחרותי ושאלתי בכללי אם 2 סייקלים בשנה זה יספיק גם להתכונן בכללי לתחרויות של פיתוח גוף תחרותיאיך קשור כאן רמה של אולימפיה ?
ניקח 2 סייקלים לשנה , זה יוצא 3 חודש סייקל 3 חודש מנוחה בלי להחשיב פיסיטי , בדיוק פעמיים בשנה אני לא רואה כאן בעייה