הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מבחינה תיאורטית שימוש בסטרואידים בצורה נכונה יגרום לנזק?

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
נניח ויש אדם אשר גילו מעל 21 , הוא בריא ועושה מבחינה תאורתית את השימוש בסטרואידים בדיוק כמו שצריך עם PCT כמו שצריך והכל נכון כולל תזונה והכל , האם האדם הזה יחווה נזק מהשימוש בסטרואידים ?

כשאתה צעיר אתה ״סופג הכל״.

אבל אני מניח שעם חלוף השנים אתה תקבל את הריקושטים משימוש בסטרואידים אנאבוליים.

רובנו פה משתמשים ופשוט מעלימים עין .

• פותח/ת השרשור

ידוע לך בערך איזה ריקושטים עלולים אלו להיות וזה מבוסס על משהו או על בילדרים שלרוב לא יודעים איך להשתמש בחומרים ?

בשימוש נכון ומבוקר בחומרים ולא במינונים מוגזמים אפשר להמנע מנזקים ומרוב התופעות ללוואי. הנושא אופך למסוכן כאשר מדובר במתחרים מקצוענים שמתחרים ונכנסים למיים עמוקים מאוד. פיתוח גוף אם חומרים זה תחום לחכמים ולא לטיפשים.
כאשר אתה חובבן ועושה סייקל פה וסייקל שם כמו שצריך זה לא יפגע לך בבריאות. אבל יש הרבה מתחרים שהם מאוד קיצוניים בדייטות שלהם וגם בחומרים אם המינונים שהם משתמשים ומפה מתחילות הבעיות אחרי שנים של שימוש.

רובנו פה משתמשים ופשוט מעלימים עין .[/quote]

לפי מה שאתה אומר נגיד בן אדם שמזריק עד גיל 30 בצורה נכונה לא היה לו בעיות?? ורק בגיל מבוגר היה בעיות >> כמו מה תרחיב על זה תודה!

נניח ויש אדם אשר גילו מעל 21 , הוא בריא ועושה מבחינה תאורתית את השימוש בסטרואידים בדיוק כמו שצריך עם PCT כמו שצריך והכל נכון כולל תזונה והכל , האם האדם הזה יחווה נזק מהשימוש בסטרואידים ?

בשימוש נכון לא אמור להיות בעיה, אבל וזה אבל גדול יש לקחת בערבון מוגבל כל אחד ואחד שכן כל בן אדם מגיב אחרת לחומר כזה או אחר ואי אפשר בחיים לצפות מראש תופעות לוואי או בעיות בריאותיות שיהיה בהתאם לסייקל.
בגלל זה לפני שנכנסים להתנסות בסטרואידים יש לחשוב טוב טוב ולהיות מספיק אחראי כי בכל זאת מתעסקים פה עם הורמונים וזה לא צחוק.

שימוש נכון + מעקב = 99.9% הכל בסדר
אנשים שאין להם מושג מה הם עושים = 80% כתבה בערוץ 10
אנשים שחושבים שהם מבינים גדולים אבל הם לא = 95% כתבה בערוץ 10 + ביקור במיון כמה פעמים

עם אתה יודע מה אתה עושה ואין לך בעיות בריאותיות אז לא אמורות להיות בעיות, בכל זאת זה תרופות שאמורות לעזור לאנשים לא קוקאין ובמינון הנכון ושימוש מתון לא שמעתי על שום בנאדם שנפגע מחומרים.

שימוש נכון + מעקב = 99.9% הכל בסדר
אנשים שאין להם מושג מה הם עושים = 80% כתבה בערוץ 10
אנשים שחושבים שהם מבינים גדולים אבל הם לא = 95% כתבה בערוץ 10 + ביקור במיון כמה פעמים

לא מדוייק , מאור זדרדז הגיע לכתבה באחד מהערוצים ולא ביקר במיון ;)

זה תלוי כל גוף לגופו , העניין הוא שיש אנשים עם המון תופעות כגון שרגישים לג׳ינו , ויש לי חבר שעשה המון סייקלים ולא היה לו ג׳ינו אף פעם זה היה סתם דוגמא כן הקטע עם ייצור הזרע שגם עם השתמשת עם פיסיטי כמו שצריך ופרגניל והכל , הטסט הטבעי שלך צונח שתהיה בעניינים הוא לא יהיה כמו שהיית לפני כל הסייקלים , אני מדבר על כמה סייקלים שאתה עושה , וניצא מנקודת הנחה שכולם עושים סייקלים וזה לא מסתיים בסייקל 1,2 ככה זה עם סמים ...

תכלס זה לא רק מסטרואידים , סמים אחרים , אלכוהול , סגריות . ככה זה כשאתה צעיר אתה מדחיק הכל אני יכול רק להוסיף שאם אתם במידה משתמשים עם הורמון גדילה יש תופעת לוואי שצריך להזהר , הוא מזרז תאים סרטניים במידה ויש לך בגוף , עוד דבר שיקול שימוש באינסולין גם מדובר בתרופה שצריך להזהר ...

מזכיר לי סיפורים על זקנים בני 100 שבכל יום בחייהם הבוגרים עישנו סיגר ושתו כוסית ברנדי...

קוראים לזה : סטטיסטיקה.

ההסתברות שסטרואידים אנאבוליים יזיקו לך לטווח הקצר/בינוני/ארוך היא גבוהה.
המנגנונים לפגיעה כ"כ רבים וקיימים טונות של מחקרים בנושא.
למעשה הקושי בביצוע מחקרים על גורם אנושי (למשל כדי לקבל יחס אנבולי:אנדרוגני בבני אדם שאינו קשקוש מקושקש לחומרים שונים) הוא בגלל שהם מסוכנים והתועלת הרפואית שבשימוש בהם נמוכה לעומת הסיכונים.

תבחר:
1. לא מבין בסטטיסטיקה - תניח שדווקא לך שסטרואידים אנאבוליים יזיקו.
2. אתה מבין ומתעלם - תעשה חיים.
3. לא חקרת את הנושא מספיק - כדאי שתדחה את העסק .

(כל זה בהנחה שאתה "תעשה הכל נכון"...)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה בכללי הבנתי שכל בן אדם ישפיע עליו שונה החומר , אך עדיין הסיכוי שזה יפגע בו אם יעשה נכון מאוד קטנה הכי חשוב זה שצריך לעשות נכון הכל
גם הבנתי שאחרי כמה סיייקלים רמת הטסט שונה

אינדיאודאלי לגמרי תלוי בגנטיקה של אותו אדם לדעתי זה פקטור מאוד חשוב בהתאוששות של הגוף ,
כמובן שאם הוא יעשה פיסיטי כמו שצריך ולא יגזים עם כמו הסייקלים שהוא יעשה מקסימום שתיים לדעתי בשנה הגוף יצליח להתאושש .

• פותח/ת השרשור
אינדיאודאלי לגמרי תלוי בגנטיקה של אותו אדם לדעתי זה פקטור מאוד חשוב בהתאוששות של הגוף ,
כמובן שאם הוא יעשה פיסיטי כמו שצריך ולא יגזים עם כמו הסייקלים שהוא יעשה מקסימום שתיים לדעתי בשנה הגוף יצליח להתאושש .
רק שתי סייקלים בשנה ?
אי אפשר לעשות בסוף הסייקל ממש אחרי הPCT עוד סייקל ?

ממש לא , את זמן הסייקל האחרון שאתה עושה אתה צריך להמתין לדוגמא עשית סייקל 8 שבועות זה הזמן שאתה תמתין בין סייקל לסייקל ,
שתי סייקלים בשנה זה קלאסי יותר מזה לדעתי זה כבר עומס על המערכות לא ממליץ ,כמובן שתמיד יש את האנשים שעושים הכל לפי הספר ולא קורה כלום ,לעומת זאת ראיתי אנשים שלמרות שעשו פיסיטי מוצלח עדיין רמות הטסט לא חזרו לקדמותם והם היו צריכים אנדריקולוג .
סייקל אחד שתיים בשנה לא יסבו נזק לדעתי .

ויש אנשים שאני מדבר על הפרו לא כמונו , שעושים Cruise & Blast , לא ממליץ לאף אחד לעשות את השיטה הזו . שיוט ופיצוץ

• פותח/ת השרשור
ממש לא , את זמן הסייקל האחרון שאתה עושה אתה צריך להמתין לדוגמא עשית סייקל 8 שבועות זה הזמן שאתה תמתין בין סייקל לסייקל ,
שתי סייקלים בשנה זה קלאסי יותר מזה לדעתי זה כבר עומס על המערכות לא ממליץ ,כמובן שתמיד יש את האנשים שעושים הכל לפי הספר ולא קורה כלום ,לעומת זאת ראיתי אנשים שלמרות שעשו פיסיטי מוצלח עדיין רמות הטסט לא חזרו לקדמותם והם היו צריכים אנדריקולוג .
סייקל אחד שתיים בשנה לא יסבו נזק לדעתי .
ובשביל להגיע לרמה של אולימפיה אפשר להגיע בצורה נכונה ?

ובשביל להגיע לרמה של אולימפיה אפשר להגיע בצורה נכונה ?
איך קשור כאן רמה של אולימפיה ?
ניקח 2 סייקלים לשנה , זה יוצא 3 חודש סייקל 3 חודש מנוחה בלי להחשיב פיסיטי , בדיוק פעמיים בשנה אני לא רואה כאן בעייה

• פותח/ת השרשור
איך קשור כאן רמה של אולימפיה ?
ניקח 2 סייקלים לשנה , זה יוצא 3 חודש סייקל 3 חודש מנוחה בלי להחשיב פיסיטי , בדיוק פעמיים בשנה אני לא רואה כאן בעייה
אני בכללי במטרתי להיות מפתח גוף תחרותי ושאלתי בכללי אם 2 סייקלים בשנה זה יספיק גם להתכונן בכללי לתחרויות של פיתוח גוף תחרותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית