דיון מבחינה תיאורטית שימוש בסטרואידים בצורה נכונה יגרום לנזק?

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
נניח ויש אדם אשר גילו מעל 21 , הוא בריא ועושה מבחינה תאורתית את השימוש בסטרואידים בדיוק כמו שצריך עם PCT כמו שצריך והכל נכון כולל תזונה והכל , האם האדם הזה יחווה נזק מהשימוש בסטרואידים ?

אני בכללי במטרתי להיות מפתח גוף תחרותי ושאלתי בכללי אם 2 סייקלים בשנה זה יספיק גם להתכונן בכללי לתחרויות של פיתוח גוף תחרותי
ברור שכן , אבל החומרים זה לא מה שחשוב , זה רק העזרה , התזונה והאימונים העצימים והשינה זה מה שקובע
בגדול אתה יכול להגיע לתוצאות טובות גם ללא חומרים כך שאין כאן עידוד באנבוליים

להגיע לרמות של אולימפיה זה כבר עולם אחר , הם מזריקים נון סטופ משתמשים בשיטת קרוז אנד בלאסט תוסיף לזה gh ואינסולין .
אני בכללי במטרתי להיות מפתח גוף תחרותי ושאלתי בכללי אם 2 סייקלים בשנה זה יספיק גם להתכונן בכללי לתחרויות של פיתוח גוף תחרותי
תלוי במסה שלך בגנטיקה שלך באימונים שלך בתזונה שלך , כעיקרון כן ,ממה שאני יודע רובם משתמשים בgh בנוסף לסטרואידים אנאבוליים ,
לא הייתי ממליץ לך להכנס לעולם הזה אבל במידה ואתה רוצה להתחרות יש לך המון עבודה .

• פותח/ת השרשור
נכון אבל תחרות ברמה גבוהה בדרך כלל כולם שם לא טבעיים כמו בנאק למשל ..
אני לא י
להגיע לרמות של אולימפיה זה כבר עולם אחר , הם מזריקים נון סטופ משתמשים בשיטת קרוז אנד בלאסט תוסיף לזה gh ואינסולין .
תלוי במסה שלך בגנטיקה שלך באימונים שלך בתזונה שלך , כעיקרון כן ,ממה שאני יודע רובם משתמשים בgh בנוסף לסטרואידים אנאבוליים ,
לא הייתי ממליץ לך להכנס לעולם הזה אבל במידה ואתה רוצה להתחרות יש לך המון עבודה .
כן הם מזריקים נון סטן ללא ספק ומזה קרוז אנד בלאסט? ואגב לדעתי יש לי גנטיקה טובה מאוד ואני ממש מקפיד יושן 8 שעות מתאמן כל פעם שצריך בלי תירוצים תזונה נכונה כמובן ולא אוכל זבל וגם תפריט מתאים אבל אני עדיין לא בגיל שאפשר להתחיל סייקל אני בן 17.9 אבל אני חוקר המון כדי שאגיע לזמן המתאים אני ידע באמת מה אני צריך מעצמי

נכון אבל תחרות ברמה גבוהה בדרך כלל כולם שם לא טבעיים כמו בנאק למשל ..
אני לא י

כן הם מזריקים נון סטן ללא ספק ומזה קרוז אנד בלאסט? ואגב לדעתי יש לי גנטיקה טובה מאוד ואני ממש מקפיד יושן 8 שעות מתאמן כל פעם שצריך בלי תירוצים תזונה נכונה כמובן ולא אוכל זבל וגם תפריט מתאים אבל אני עדיין לא בגיל שאפשר להתחיל סייקל אני בן 17.9 אבל אני חוקר המון כדי שאגיע לזמן המתאים אני ידע באמת מה אני צריך מעצמי
תמשיך לחקור בנושא , תגיע לאחרי 19 תתחיל בינתיים תתאמן כמו שצריך תאכל נכון הכי חשוב , תקפיד על 8 שעות שינה כמו שאתה מקפידעד עכשיו אתה יכול להשתמש בינתיים בקריאטין קצת גם נחמד ,במידה ואתה מחליט להתחיל עם אנאבוליים תעשה סייקל של טסט בלבד . בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תמשיך לחקור בנושא , תגיע לאחרי 19 תתחיל בינתיים תתאמן כמו שצריך תאכל נכון הכי חשוב , תקפיד על 8 שעות שינה כמו שאתה מקפידעד עכשיו אתה יכול להשתמש בינתיים בקריאטין קצת גם נחמד ,במידה ואתה מחליט להתחיל עם אנאבוליים תעשה סייקל של טסט בלבד . בהצלחה
כן בכללי אני יתחיל וכמובן שעושים בפעם הראשונה סייקל גם צריך HCG וגם PCT לשיקום הגוף והמערכת ההורמונלית ,דבר שני ממה שלמדתי עד עכשיו הגיל שמותר להתחיל בו הוא 21 לא ?
כן שעות שינה אני שומר חח 😃

כן בכללי אני יתחיל וכמובן שעושים בפעם הראשונה סייקל גם צריך HCG וגם PCT לשיקום הגוף והמערכת ההורמונלית ,דבר שני ממה שלמדתי עד עכשיו הגיל שמותר להתחיל בו הוא 21 לא ?

הגיל שמותר להתחיל הוא 21?

ידידי, זה שימוש בסמים - אפשר להתחיל בכל שלב בחיים.
מדובר מבחינה ״בטיחותית״ להתחיל מגיל 21 לא עפ״י חוק.

בתכלס גם לא מגיל 21 , כולם פשוט ממהרים להתחיל לקחת חומרים מגיל כזה כי הם רוצים לגדול . העניין הוא שאומרים שצריך להתחיל להשתמש בסטרואידים כשמיצית את הפוטנציאל הגנטי שלך ואז לקחת שזה אומר מגיל מבוגר , אבל ככה זה בני אדם אין סבלנות אגב אני מדבר גם על עצמי חח...
אני ייתן לך כיוון טוב להכיר את העולם הזה , יש עוד הרבה דברים לקרוא ולא רק על חומרים , סוגי חומרים או דברים שקשורים לסטרואידים , גם על אנטומיה גוף האדם , הורמונים בלוטות אנדוקריניות ועוד ... יש מלא דברים שקשורים לסטרואידים כשמכניסים לגוף לדעת מה משפיע על מה

לדעתי ולדעת רבים עדיף להשתמש אחרי גיל 21 למרות שכפי שאמרו כאן עדיף לחכות עד למיצוי הפוטנציאל הגנטי משהו שהוא בגדר המלצה מעל גיל 21 .

• פותח/ת השרשור
לדעתי ולדעת רבים עדיף להשתמש אחרי גיל 21 למרות שכפי שאמרו כאן עדיף לחכות עד למיצוי הפוטנציאל הגנטי משהו שהוא בגדר המלצה מעל גיל 21 .
אבל המטרה שלי בכללי היא פיתוח גוף תחרותי להתחרות בתחרויות ולזכות בתארים אני אוהב את הספורט הזה .. זה לא שאני עושה את זה כדי להשוויץ לחברים
בתכלס גם לא מגיל 21 , כולם פשוט ממהרים להתחיל לקחת חומרים מגיל כזה כי הם רוצים לגדול . העניין הוא שאומרים שצריך להתחיל להשתמש בסטרואידים כשמיצית את הפוטנציאל הגנטי שלך ואז לקחת שזה אומר מגיל מבוגר , אבל ככה זה בני אדם אין סבלנות אגב אני מדבר גם על עצמי חח... חחחח תראה מה המטרה שלי ובגלל זה אני נותן את הגיל
אני ייתן לך כיוון טוב להכיר את העולם הזה , יש עוד הרבה דברים לקרוא ולא רק על חומרים , סוגי חומרים או דברים שקשורים לסטרואידים , גם על אנטומיה גוף האדם , הורמונים בלוטות אנדוקריניות ועוד ... יש מלא דברים שקשורים לסטרואידים כשמכניסים לגוף לדעת מה משפיע על מה
תודה רבה אבל בכללי אני חוקר על מתי אני יכול להתחיל ואיך לבצע הכל נכון, הבנה חשובה לי בגלל זה אני גם התחלתי לקרוא את הספר ANABOLICS אבל יש עוד מה ללמוד
פאק הכל הסתבך לי בציטוטים :OOOOO מקווה שהבנתם 😲
הגיל שמותר להתחיל הוא 21?

ידידי, זה שימוש בסמים - אפשר להתחיל בכל שלב בחיים.
מדובר מבחינה ״בטיחותית״ להתחיל מגיל 21 לא עפ״י חוק.
כן ידוע שזה אסור לפי החוק אבל לפי מה שקראתי נראלי באתר מותר לייבא לשימוש עצמי אבל אסור לסחור בזה

אבל המטרה שלי בכללי היא פיתוח גוף תחרותי להתחרות בתחרויות ולזכות בתארים אני אוהב את הספורט הזה .. זה לא שאני עושה את זה כדי להשוויץ לחברים

כן ידוע שזה אסור לפי החוק אבל לפי מה שקראתי נראלי באתר מותר לייבא לשימוש עצמי אבל אסור לסחור בזה

אינני יודע לגבי זה , אני יודע שיש פה ובכללי אנשים שמזמינים מאתרים וממקומות אמינים מחו׳ל, אני אישית אוהב לקנות מהבחור שלי בארץ .

סטרואידים אסורים לשימוש עצמי. חלקם עפ"י פקודת רוקחות ונספחיה וחלקם עפ"י פקודת הסמים ונספחיה.
מידת האכיפה סיפור אחר אך בכל מקרה לא נעים לאדם נורמטיבי ליפול בצד הרע של הסטטיסטיקה...

לגבי הזמנה מחו"ל, 95% מהאתרים הם עוקץ/לא aas.

ASHER
נגיד ועכשיו אתה מתחיל חומרים נהנה מזה וממשיך לגדול כמו שאתה רוצה, מה תעשה בעוד שנה כשתתגייס? אין תשמור על התזונה,אימונים,שינה ועבודה כדי לממן את עצמך?? תחשבו קצת על העתיד שלך ואיפה אתה וראה את עצמך בעוד שנה - כי בצבא כולם מפסיקים להתמיד כי זה קשה ממאוד
תחשוב טוב לפני שאתה נכנס לזה..

ממליץ לך לקרוא את הספר Anabolics לפני שאתה מחליט אם להיכנס לעולם הזה.
ספר יחסית מקיף, מסקר נושאים רבים.
קצת קשה לקריאה כי זה ספר מדעי אז הוא די משעמם (לדעתי).

עוד לא סיימתי את הספר (עדיין לא קרוב לסיום), אני לא שוקל להתחיל להשתמש באנבוליים בשנה-שנתיים הקרובות אבל גם לא שולל את הנושא.

לדעתי, שווה להשקיע את הזמן בזה.

סטרואידים אסורים לשימוש עצמי. חלקם עפ"י פקודת רוקחות ונספחיה וחלקם עפ"י פקודת הסמים ונספחיה.
מידת האכיפה סיפור אחר אך בכל מקרה לא נעים לאדם נורמטיבי ליפול בצד הרע של הסטטיסטיקה...

לגבי הזמנה מחו"ל, 95% מהאתרים הם עוקץ/לא aas.
ממש לא עוקץ אם היית מזמין היית יודע , אני מתעסק עם זה כמה שנים . כן ידוע שזה אסור לפי החוק אבל לפי מה שקראתי נראלי באתר מותר לייבא לשימוש עצמי אבל אסור לסחור בזה[/quote]
מותר לייבא עד כמות מסויימת בדרך כלל אם זה נתפס במכס מבררים איתך מה זה החומר הזה ונותנים לך טופס ממשרד הבריאות שאתה מצהיר שזה לשימוש עצמי , והשימוש הוא על אחריותך בלבד .

ממש לא עוקץ אם היית מזמין היית יודע , אני מתעסק עם זה כמה שנים . כן ידוע שזה אסור לפי החוק אבל לפי מה שקראתי נראלי באתר מותר לייבא לשימוש עצמי אבל אסור לסחור בזה
מותר לייבא עד כמות מסויימת בדרך כלל אם זה נתפס במכס מבררים איתך מה זה החומר הזה ונותנים לך טופס ממשרד הבריאות שאתה מצהיר שזה לשימוש עצמי , והשימוש הוא על אחריותך בלבד .[/quote]

ליאור יש לי שאלה בנוגע למה שרשמת קודם - במידה ואדם עושה סייקל עם PCT מסודר והכל, הרמות טסט הטבעיות שלו בכל מקרה צפויות לצנוח גם לאחר כל התקופה של הPCT? זה לא אמור להשתקם ולחזור לנורמה?

כביכול הם לא חוזרים ממש לנורמה , ותלוי כמה סייקלים אתה עושה בשנה . אני מדבר על 6,7 סייקלים ומעלה עם פיסיטי מסודר הטסט לא יהיה ממש כמו לפני שנכנסת לסייקלים , יש אפשרות להחזיר את הטסט לנורמה אפילו למצב טוב , שימוש בטריפטורלין , אחרי כמה סייקלים עם דקה וטרן משביתים חזקים וגם עם עשית מלא סייקלים טריפ הוא כל כך חזק , ברור שצריך לעשות בדיקות לפני שרמות הפרולקטין לא גבוהות ולבדוק את שאר הערכים ...

• פותח/ת השרשור
ASHER
נגיד ועכשיו אתה מתחיל חומרים נהנה מזה וממשיך לגדול כמו שאתה רוצה, מה תעשה בעוד שנה כשתתגייס? אין תשמור על התזונה,אימונים,שינה ועבודה כדי לממן את עצמך?? תחשבו קצת על העתיד שלך ואיפה אתה וראה את עצמך בעוד שנה - כי בצבא כולם מפסיקים להתמיד כי זה קשה ממאוד
תחשוב טוב לפני שאתה נכנס לזה..
רשמתי שאני יתחיל בגיל 21 .. 😛 אני לא טיפש 😲

ממליץ לך לקרוא את הספר Anabolics לפני שאתה מחליט אם להיכנס לעולם הזה.
ספר יחסית מקיף, מסקר נושאים רבים.
קצת קשה לקריאה כי זה ספר מדעי אז הוא די משעמם (לדעתי).

עוד לא סיימתי את הספר (עדיין לא קרוב לסיום), אני לא שוקל להתחיל להשתמש באנבוליים בשנה-שנתיים הקרובות אבל גם לא שולל את הנושא.

לדעתי, שווה להשקיע את הזמן בזה.
כן התחלתי לקרוא אותו אבל קצת קשה לי להבין אותו אני ישמח לעזרה בקשר לספר ממך אם תוכל 0... 😃

ממש לא עוקץ אם היית מזמין היית יודע , אני מתעסק עם זה כמה שנים . כן ידוע שזה אסור לפי החוק אבל לפי מה שקראתי נראלי באתר מותר לייבא לשימוש עצמי אבל אסור לסחור בזה
מותר לייבא עד כמות מסויימת בדרך כלל אם זה נתפס במכס מבררים איתך מה זה החומר הזה ונותנים לך טופס ממשרד הבריאות שאתה מצהיר שזה לשימוש עצמי , והשימוש הוא על אחריותך בלבד .[/quote]
איך אתה יכול לדעת שמה שהזמנתה מחו"ל הוא אמיתי ולא זיוף?

רשמתי שאני יתחיל בגיל 21 .. 😛 אני לא טיפש 😲

כן התחלתי לקרוא אותו אבל קצת קשה לי להבין אותו אני ישמח לעזרה בקשר לספר ממך אם תוכל 0... 😃

מותר לייבא עד כמות מסויימת בדרך כלל אם זה נתפס במכס מבררים איתך מה זה החומר הזה ונותנים לך טופס ממשרד הבריאות שאתה מצהיר שזה לשימוש עצמי , והשימוש הוא על אחריותך בלבד .
איך אתה יכול לדעת שמה שהזמנתה מחו"ל הוא אמיתי ולא זיוף?[/quote]
תחפור באינטרנט טוב אני לא יכול להתחיל לספר עכשיו לכולם איך לזהות או לדעת אם זה זיוף או לא

טוב, כמה שטויות, כמה דברים נכונים.

בואו נקבע עובדה: "שימוש בהורמונים חיצוניים יפגע בך"

חבר'ה להפסיק להתייפייף. אין דבר כזה לא מזיק - חצי שימוש שימוש וחצי, פחות רגיש, יותר רגיש.

החדרת הורמון חיצוני ברמות פי כמה מהנורמה יש לו השלכות!
כמה? איך? למה? זה כבר שאלת מיליון הדולר.
יש כאלו שאפילו לא יבחינו או יניחו שבעיות מסויימות צצו עקב השימוש באותם תכשירים.
ואתה יודע מה? גם לא ממש ניתן להוכיח זאת.
אחת הבעיות הגדולות ברפואה זה להראות את הנזקים של שימוש בסטרואידים.
כי נגיד ואדם חוטף בגיל 40-50 שבץ או התקף לב או חסימת כלי דם או פקקת
לך תוכיח שזה השימוש המוגבר בסטרואידים. ולכל המתחכמים פה שחושבים שזה אפשרי, תאמינו לי שזה בעייתי.

אתה יכול רק להראות באופן נסיבתי קשר, אבל זה לא מספיק.

אז מה עושים? כמו שאמר פה @Tom בצדק. קח בחשבון מראש שאתה הולך לחטוף את הכדור.
שיקולך הם שיקולך. להתעלם לא יכול להיות אחד מהשיקולים האלה - קבלה והשלמה עם המצב עדיפה.

תפסיקו להגיד דברים כמו שימוש נכון ופיקוח ימנעו בעיות.
אפשר רק להסתכל על בדיקות דם במהלך סייקל כדי לראות שינויים שמתרחשים בתוך הדם שלכם.
שימו לב לרמות ההמוטוקריט שעולות כמו גם צמיגיות הדם, כמו גם רמות כולסטרול.
כמו גם GPT,GOT (ערכי כבד). אמנם רוב הדברים האלה מהווים עליה זמנית בלבד בזמן השימוש.
אך לחיות במשך 8-10 שב' (בנינו רובם פה מריצים בלי בושה סייקל אחרי סייקל) עם כאלו שינויים בדם, אפקט מסויים חייב לקרות.
חוץ מזה שישנם גם שינויים במבנה הכימי במוח בשימוש בסטרואידים (אגב, דבר שכן מוכח)
שינויים במבנה הגולגולת ועוד...

לסיכום, לסטרואידים (סייקל או 40) יש השפעה על הגוף ולכן גם השפעה על הבריאות.
הדברים מורגשים יותר ככל שעולים מעלה כמו בשאר הדברים בחיים.
עוד משהו לגבי "2 סייקלים בלבד" ראיתי המון אנשים שאמרו שהם מתכוונים לעשות סייקל אחד או שניים.
אבל עדיין לא נתקלתי באדם שעשה סייקל אחד, הלך לו מעולה ואמר שהוא מפסיק. זה עוד לא ראיתי.
מה שראיתי עד כה זה אנשים שהתמכרו לסייקלים - וזה לא שונה מכל התמכרות אחרת.
רק על הנושא הזה ניתן לבצע שעתיים הרצאה אז אסיים כאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית