עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור שכן , אבל החומרים זה לא מה שחשוב , זה רק העזרה , התזונה והאימונים העצימים והשינה זה מה שקובעאני בכללי במטרתי להיות מפתח גוף תחרותי ושאלתי בכללי אם 2 סייקלים בשנה זה יספיק גם להתכונן בכללי לתחרויות של פיתוח גוף תחרותי
תלוי במסה שלך בגנטיקה שלך באימונים שלך בתזונה שלך , כעיקרון כן ,ממה שאני יודע רובם משתמשים בgh בנוסף לסטרואידים אנאבוליים ,אני בכללי במטרתי להיות מפתח גוף תחרותי ושאלתי בכללי אם 2 סייקלים בשנה זה יספיק גם להתכונן בכללי לתחרויות של פיתוח גוף תחרותי
נכון אבל תחרות ברמה גבוהה בדרך כלל כולם שם לא טבעיים כמו בנאק למשל ..אני בכללי במטרתי להיות מפתח גוף תחרותי ושאלתי בכללי אם 2 סייקלים בשנה זה יספיק גם להתכונן בכללי לתחרויות של פיתוח גוף תחרותי
כן הם מזריקים נון סטן ללא ספק ומזה קרוז אנד בלאסט? ואגב לדעתי יש לי גנטיקה טובה מאוד ואני ממש מקפיד יושן 8 שעות מתאמן כל פעם שצריך בלי תירוצים תזונה נכונה כמובן ולא אוכל זבל וגם תפריט מתאים אבל אני עדיין לא בגיל שאפשר להתחיל סייקל אני בן 17.9 אבל אני חוקר המון כדי שאגיע לזמן המתאים אני ידע באמת מה אני צריך מעצמילהגיע לרמות של אולימפיה זה כבר עולם אחר , הם מזריקים נון סטופ משתמשים בשיטת קרוז אנד בלאסט תוסיף לזה gh ואינסולין .
תלוי במסה שלך בגנטיקה שלך באימונים שלך בתזונה שלך , כעיקרון כן ,ממה שאני יודע רובם משתמשים בgh בנוסף לסטרואידים אנאבוליים ,
לא הייתי ממליץ לך להכנס לעולם הזה אבל במידה ואתה רוצה להתחרות יש לך המון עבודה .
תמשיך לחקור בנושא , תגיע לאחרי 19 תתחיל בינתיים תתאמן כמו שצריך תאכל נכון הכי חשוב , תקפיד על 8 שעות שינה כמו שאתה מקפידעד עכשיו אתה יכול להשתמש בינתיים בקריאטין קצת גם נחמד ,במידה ואתה מחליט להתחיל עם אנאבוליים תעשה סייקל של טסט בלבד . בהצלחהנכון אבל תחרות ברמה גבוהה בדרך כלל כולם שם לא טבעיים כמו בנאק למשל ..
אני לא י
כן הם מזריקים נון סטן ללא ספק ומזה קרוז אנד בלאסט? ואגב לדעתי יש לי גנטיקה טובה מאוד ואני ממש מקפיד יושן 8 שעות מתאמן כל פעם שצריך בלי תירוצים תזונה נכונה כמובן ולא אוכל זבל וגם תפריט מתאים אבל אני עדיין לא בגיל שאפשר להתחיל סייקל אני בן 17.9 אבל אני חוקר המון כדי שאגיע לזמן המתאים אני ידע באמת מה אני צריך מעצמי
כן בכללי אני יתחיל וכמובן שעושים בפעם הראשונה סייקל גם צריך HCG וגם PCT לשיקום הגוף והמערכת ההורמונלית ,דבר שני ממה שלמדתי עד עכשיו הגיל שמותר להתחיל בו הוא 21 לא ?תמשיך לחקור בנושא , תגיע לאחרי 19 תתחיל בינתיים תתאמן כמו שצריך תאכל נכון הכי חשוב , תקפיד על 8 שעות שינה כמו שאתה מקפידעד עכשיו אתה יכול להשתמש בינתיים בקריאטין קצת גם נחמד ,במידה ואתה מחליט להתחיל עם אנאבוליים תעשה סייקל של טסט בלבד . בהצלחה
כן בכללי אני יתחיל וכמובן שעושים בפעם הראשונה סייקל גם צריך HCG וגם PCT לשיקום הגוף והמערכת ההורמונלית ,דבר שני ממה שלמדתי עד עכשיו הגיל שמותר להתחיל בו הוא 21 לא ?
כן שעות שינה אני שומר חח 😃
אני ייתן לך כיוון טוב להכיר את העולם הזה , יש עוד הרבה דברים לקרוא ולא רק על חומרים , סוגי חומרים או דברים שקשורים לסטרואידים , גם על אנטומיה גוף האדם , הורמונים בלוטות אנדוקריניות ועוד ... יש מלא דברים שקשורים לסטרואידים כשמכניסים לגוף לדעת מה משפיע על מהכן בכללי אני יתחיל וכמובן שעושים בפעם הראשונה סייקל גם צריך HCG וגם PCT לשיקום הגוף והמערכת ההורמונלית ,דבר שני ממה שלמדתי עד עכשיו הגיל שמותר להתחיל בו הוא 21 לא ?
לדעתי ולדעת רבים עדיף להשתמש אחרי גיל 21 למרות שכפי שאמרו כאן עדיף לחכות עד למיצוי הפוטנציאל הגנטי משהו שהוא בגדר המלצה מעל גיל 21 .כן בכללי אני יתחיל וכמובן שעושים בפעם הראשונה סייקל גם צריך HCG וגם PCT לשיקום הגוף והמערכת ההורמונלית ,דבר שני ממה שלמדתי עד עכשיו הגיל שמותר להתחיל בו הוא 21 לא ?
אבל המטרה שלי בכללי היא פיתוח גוף תחרותי להתחרות בתחרויות ולזכות בתארים אני אוהב את הספורט הזה .. זה לא שאני עושה את זה כדי להשוויץ לחבריםלדעתי ולדעת רבים עדיף להשתמש אחרי גיל 21 למרות שכפי שאמרו כאן עדיף לחכות עד למיצוי הפוטנציאל הגנטי משהו שהוא בגדר המלצה מעל גיל 21 .
בתכלס גם לא מגיל 21 , כולם פשוט ממהרים להתחיל לקחת חומרים מגיל כזה כי הם רוצים לגדול . העניין הוא שאומרים שצריך להתחיל להשתמש בסטרואידים כשמיצית את הפוטנציאל הגנטי שלך ואז לקחת שזה אומר מגיל מבוגר , אבל ככה זה בני אדם אין סבלנות אגב אני מדבר גם על עצמי חח... חחחח תראה מה המטרה שלי ובגלל זה אני נותן את הגיל
אני ייתן לך כיוון טוב להכיר את העולם הזה , יש עוד הרבה דברים לקרוא ולא רק על חומרים , סוגי חומרים או דברים שקשורים לסטרואידים , גם על אנטומיה גוף האדם , הורמונים בלוטות אנדוקריניות ועוד ... יש מלא דברים שקשורים לסטרואידים כשמכניסים לגוף לדעת מה משפיע על מה
פאק הכל הסתבך לי בציטוטים :OOOOO מקווה שהבנתם 😲תודה רבה אבל בכללי אני חוקר על מתי אני יכול להתחיל ואיך לבצע הכל נכון, הבנה חשובה לי בגלל זה אני גם התחלתי לקרוא את הספר ANABOLICS אבל יש עוד מה ללמוד
כן ידוע שזה אסור לפי החוק אבל לפי מה שקראתי נראלי באתר מותר לייבא לשימוש עצמי אבל אסור לסחור בזההגיל שמותר להתחיל הוא 21?
ידידי, זה שימוש בסמים - אפשר להתחיל בכל שלב בחיים.
מדובר מבחינה ״בטיחותית״ להתחיל מגיל 21 לא עפ״י חוק.
אבל המטרה שלי בכללי היא פיתוח גוף תחרותי להתחרות בתחרויות ולזכות בתארים אני אוהב את הספורט הזה .. זה לא שאני עושה את זה כדי להשוויץ לחברים
פאק הכל הסתבך לי בציטוטים :OOOOO מקווה שהבנתם 😲
כן ידוע שזה אסור לפי החוק אבל לפי מה שקראתי נראלי באתר מותר לייבא לשימוש עצמי אבל אסור לסחור בזה
אבל המטרה שלי בכללי היא פיתוח גוף תחרותי להתחרות בתחרויות ולזכות בתארים אני אוהב את הספורט הזה .. זה לא שאני עושה את זה כדי להשוויץ לחברים
פאק הכל הסתבך לי בציטוטים :OOOOO מקווה שהבנתם 😲
כן ידוע שזה אסור לפי החוק אבל לפי מה שקראתי נראלי באתר מותר לייבא לשימוש עצמי אבל אסור לסחור בזה
ממש לא עוקץ אם היית מזמין היית יודע , אני מתעסק עם זה כמה שנים . כן ידוע שזה אסור לפי החוק אבל לפי מה שקראתי נראלי באתר מותר לייבא לשימוש עצמי אבל אסור לסחור בזה[/quote]סטרואידים אסורים לשימוש עצמי. חלקם עפ"י פקודת רוקחות ונספחיה וחלקם עפ"י פקודת הסמים ונספחיה.
מידת האכיפה סיפור אחר אך בכל מקרה לא נעים לאדם נורמטיבי ליפול בצד הרע של הסטטיסטיקה...
לגבי הזמנה מחו"ל, 95% מהאתרים הם עוקץ/לא aas.
מותר לייבא עד כמות מסויימת בדרך כלל אם זה נתפס במכס מבררים איתך מה זה החומר הזה ונותנים לך טופס ממשרד הבריאות שאתה מצהיר שזה לשימוש עצמי , והשימוש הוא על אחריותך בלבד .[/quote]ממש לא עוקץ אם היית מזמין היית יודע , אני מתעסק עם זה כמה שנים . כן ידוע שזה אסור לפי החוק אבל לפי מה שקראתי נראלי באתר מותר לייבא לשימוש עצמי אבל אסור לסחור בזה
רשמתי שאני יתחיל בגיל 21 .. 😛 אני לא טיפש 😲ASHER
נגיד ועכשיו אתה מתחיל חומרים נהנה מזה וממשיך לגדול כמו שאתה רוצה, מה תעשה בעוד שנה כשתתגייס? אין תשמור על התזונה,אימונים,שינה ועבודה כדי לממן את עצמך?? תחשבו קצת על העתיד שלך ואיפה אתה וראה את עצמך בעוד שנה - כי בצבא כולם מפסיקים להתמיד כי זה קשה ממאוד
תחשוב טוב לפני שאתה נכנס לזה..
כן התחלתי לקרוא אותו אבל קצת קשה לי להבין אותו אני ישמח לעזרה בקשר לספר ממך אם תוכל 0... 😃ממליץ לך לקרוא את הספר Anabolics לפני שאתה מחליט אם להיכנס לעולם הזה.
ספר יחסית מקיף, מסקר נושאים רבים.
קצת קשה לקריאה כי זה ספר מדעי אז הוא די משעמם (לדעתי).
עוד לא סיימתי את הספר (עדיין לא קרוב לסיום), אני לא שוקל להתחיל להשתמש באנבוליים בשנה-שנתיים הקרובות אבל גם לא שולל את הנושא.
לדעתי, שווה להשקיע את הזמן בזה.
מותר לייבא עד כמות מסויימת בדרך כלל אם זה נתפס במכס מבררים איתך מה זה החומר הזה ונותנים לך טופס ממשרד הבריאות שאתה מצהיר שזה לשימוש עצמי , והשימוש הוא על אחריותך בלבד .[/quote]ממש לא עוקץ אם היית מזמין היית יודע , אני מתעסק עם זה כמה שנים . כן ידוע שזה אסור לפי החוק אבל לפי מה שקראתי נראלי באתר מותר לייבא לשימוש עצמי אבל אסור לסחור בזה
איך אתה יכול לדעת שמה שהזמנתה מחו"ל הוא אמיתי ולא זיוף?[/quote]רשמתי שאני יתחיל בגיל 21 .. 😛 אני לא טיפש 😲
כן התחלתי לקרוא אותו אבל קצת קשה לי להבין אותו אני ישמח לעזרה בקשר לספר ממך אם תוכל 0... 😃
מותר לייבא עד כמות מסויימת בדרך כלל אם זה נתפס במכס מבררים איתך מה זה החומר הזה ונותנים לך טופס ממשרד הבריאות שאתה מצהיר שזה לשימוש עצמי , והשימוש הוא על אחריותך בלבד .