הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי בSS

omer1234

משתמש קבוע
1,039
74
נק' מוניטין:
1,111
1,039
74
של קמצנים
רציתי לדעת מה הדרך הכי אופטימילית לשלב אירובי בSS
חשבתי על 20 דקות אחרי אימון אבל אני לא יודע באיזה קצב/ועל איזה מכשיר כדאי(הליכון/אופניים/אליפטי/סקי/)
תודה לעוזרים

הכוונה שלי שאתה מגיע לחיטוב תזכר שוויתרת על הארובי במסה ותתחיל מרמת ארובי של שטיח דבר שיקשה עליך לתת אימון ארובי איכותי ולקדם שריפת שומן.(וכמובן להתאושש ממנו ולהיות ולהגיע לאימון משקולות הבא מאושש וכול המשתמשע מזה..)
צריך לשמור על ההישגים הארובים גם במסה ,אחרת תתחיל מההתחלה בכושר הארובי.
אין עם זה באמת בעייה, כי לוקח מעט מאוד זמן לבנות כושר בסיסי. לא צריך במשך חצי שנה לשמור על כושר כשלוקח שבועיים שלושה להחזיר אותו.

אין עם זה באמת בעייה, כי לוקח מעט מאוד זמן לבנות כושר בסיסי. לא צריך במשך חצי שנה לשמור על כושר כשלוקח שבועיים שלושה להחזיר אותו.

שבועיים שלושה זה לא זמן? מעבר לזה אתה לא תחזיר את זה לרמה שלפני שהפסקת את הארובי לגמרי , לכן שחשוב מאוד מאוד לעשות גם ארובי בכול תוכנית כוח שיש , המלצות חמות לכך גם ממפתחי גוף מיקצועיים (לא חסר שמות) 😃

שבועיים שלושה זה לא זמן? מעבר לזה אתה לא תחזיר את זה לרמה שלפני שהפסקת את הארובי לגמרי , לכן שחשוב מאוד מאוד לעשות גם ארובי בכול תוכנית כוח שיש , המלצות חמות לכך גם ממפתחי גוף מיקצועיים (לא חסר שמות) 😃
אתה רוצה להגיד לי שבמשך חצי שנה אתה תעשה אירובי ותקריב את ההתקדמות שלך באותה תקופה מבחינת משקל גוף ומסת שריר, רק בשביל שבחיטוב אתה תחסוך 3 שבועות?

וממתי בילדרים מבינים בכושר אירובי, או במשהו בכללי?

ואולי הכושר האירובי לא יחזור בדיוק לאותו דבר אבל את הבסיס אתה תבנה תוך שבועות בודדים, וגם ככה המטרה שלך מבחינת האירובי היא לא ביצועית אלא מבחינת שריפת קלוריות, ככה שמה שאתה משיג תוך 2-4 שבועות זה לחלוטין מספק, כי אתה תוכל לרוץ 45 דקות וגם יותר ברצף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית