הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לביצים בתפריט תזונה שלי.

• פותח/ת השרשור Jviega
  • פורסם בתאריך

Jviega

משתמש מתחיל
61
2
נק' מוניטין:
2
61
2
אני צורך אוכל לפי תפריט תזונה, וחלק ממנו זה ביצים.
השאלה שלי, אני יכול פשוט לשתות אותם במקום לבשל ולאכול? זה משנה?

לשתות ביצים? 😳

יש סיכון לסלמונלה, לא גדול - אבל יש.

אני לא הייתי מסתכן.

אתה יודע.. גוגל מוגל.
למה שיהיה סיכוי לסלמונלה?

כי יש סיכוי קטן לסלמונלה בביצים חיות, אומרים שכיום הסיכוי הוא מאוד נמוך.

אגב, יש גם סכנה למחסור בביוטין בגלל האבידין שפעיל בחלבון ביצה חי, אבל לא צריכה להיות בעיה אם אתה שותה גם את החלמון.

למה לשתות ?מזה השטויות האלה ,יותר מידי סרטי רוקי ראו פה

אני לא מבין למה אנשים מתעללים בגוף שלהם. יש דברים בריאים שמאוד טעימים. אח שלי למשל שותה מיץ גזר( הוא אומר שזה מגעיל אבל זה בריא ולכן הוא שותה את זה)
אני לא מבין למה אנשים מזוכיסטים?

אני אספר לך דבר שקרה לי בתקווה שזה ישנה את דעתך.
היום נתקלתי בדבר מגעיל ביותר! בעודי מתכוונת להכין חביתה לבני אני מוציאה תבנית טרייה של ביצים מהמקרר ,לוקחת אחת ,מקישה עם הביצה על השיש כדי לפתוח אותה והפלא ופלא היא לא נפתחת , קליפתה נשברת אך שקיק שקוף לא נקרע ומבעדו מבצבצת עין קטנה וסגורה ומקור פצפון של אפרוח עוברי!! ואמנם זה הבהיל אותי מאוד בהתחלה והרתיע ואפילו לווה בצרחה קלה של אמאל'ה .
אך הדבר המגעיל הוא דווקא תגובתם של 'משק רמות השבים' "הנחשב" למשק 'על רמה' בתחום הביצים, הם התנערו לחלוטין מהעניין סרבו לשוחח איתי בטענה שזה לא יכול להיות, אז רק כדי להוכיח ניגשתי לסופר המקומי (יש לציין שלסופר המקומי - אין שום קשר למקרה - והם דווקא סייעו לי ביצירת קשר עם החברה הנ"ל)בו רכשתי את התבנית הטרייה עם הביצה או שמא צריך לקרוא לה בלוט - הרי זהו השם לאפרוח עוברי בביצה לא?! יש מקומות שזה נחשב שם מעדן - ובכן לא אצלי! ושם - בסופר היו כולם מופתעים ובהלם, שוחחו הם עם המשווק של רמות השבים והוא התנער לחלוטין שוב באומרו שלא יכול להיות דבר כזה - המוכרת החביבה - אומרת לו - 'שמע אני רואה זאת במו עיני' - והוא בשלו - הצענו לשלוח לו תמונות שמרוב התפעלות צולמו והוא מסרב. הופננו למנהל - ולהפתעתי הרבה נתקלנו שם באותה התגובה - לא יכול להיות! זה לא הגיוני! ביקשתי לדבר איתו בעצמי - כאשר סביבי כבר מתאגדים עובדי סופר רבים נדהמים לחלוטין מהביצה הקטנה המכילה בתוכה עוברון מת. המנהל בחור בשם ליאור סרב לשוחח איתי - וגם המזכירה בעסק סרבה לענות לי עניינית ואמרה שהיא צריכה לבדוק מה ניתן לעשות! ולא חזרה אליי עם תשובה - כאשר אני טלפנתי אליה חזרה - הצעתי לה להביא אליהם את תבנית הביצים על מנת שיראו בעיניהם את שרואות עיני כל - ותגובתה הייתה שהיא במקרה נמצאת שם אך היא כבר סיימה לעבוד ושאם אני רוצה שאבוא בפעם אחרת. אז עובדי , מנהלי , משווקי, משק רמות השבים - לא רציתם לראות, לא רציתם להאמין ולמזלי קיימת במה כל כך נפלאה כאן - ואני מפרסמת את התמונות לכל עם ישראל - שאגב כאשר החלטנו אני ובעלי לפרסם זאת - צילמנו וגילינו שעל העובר המת קיים עובש - ולכו תדעו ממתי הוא מונח שם כך - מזכירה לכם שזו תבנית "טרייה לחלוטין" ומפיצה ברבים את השירות הנוראי שלכם - ואת המוצר התת רמה שקיבלתי לידי!!! ורק שתדעו בשקט בשקט - אני אומר לכם - שבכלל לא התכוונתי לפרסם ואפילו חשבתי לדבר איתכם טלפונית ולא לספר על זה לאף אחד - אם רק הייתים אומרים כגון - "סליחה אך אנו נבדוק ונחזור אלייך או התנצלות כלשהי על עגמת הנפש - שלא נדבר על סכנת מחלות ועניינים תברואתיים אחרים - אך התנהגותכם היהירה והחוצפנית גרמה לי לצאת מהביצה ולפרסם את הבושה שמתחוללת במדגרותיכם - בושו והיכלמו לכם - ודעו שכל מי שכבר סיפרתי לו אצלכם לא קונה יותר.
עכשיו בואו נראה למי יש ביצים!!!
מאז שזה קרה לי אני לא שותה ביצים.

הדברים האלה בדרך כלל לא אמורים לקרוא ואכן זו בושה למשק רבות השבים. אבל זה מקרה מאוד ספציפי ונדיר, וזה כמו שאני אגיד שאם אנשים מתים בתאונות דרכים אז אני ממליץ לאנשים לרדת מהכבישים וללכת ברגל כי זה יותר בטוח. ושוב מי שותה ביצים לא מבושלות? זה נישמע לי חולני.
אגב אשמח לתמונות של המקרה

כל מני אנשים אי שם ברוסיה שמתאמנים פשוט לוקחים ביצה עושים בה חור ומקשקשים אותה ושותים כמו שקית שוקו.
לא זוכר שסיפרו לי שקרה למישהו משהו אי פעם.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה אתם עושים עניין כזה גדול משתיית ביצים, דבר ראשון אני לא "מתעלל בגוף שלי", דבר שני זה בכלל לא משהו מגעיל, אין לזה ממש טעם, זה רק קצת מלוח, ואני שותה אך ורק שפשוט אין לי כוח לאכול, קשה לי לאכול ביצים, לא בא לי על זה, זה כמו לדחוף משהו לגוף בכוח, שאני שותה אותם זה פשוט סיפור של 5 שניות ונגמר.

ואגב, creepy horse, בקשר לסיפור שלך, קודם כל גם אם הייתי בא לשתות את הביצה, הייתי שם לב למקור או לעין, ודבר שני, מה זה משנה אם היית שותה את הביצה או אוכלת אותה מבושלת, את עדיין היית אוכלת את המקור הזה והעין הזאת, לא רואה הבדל.

העניין היחיד שאני חושב עליו זה החיידק הזה שincin הזכיר.

Back
למעלה תחתית