נק' מוניטין:
11
- 215
- 11
אני לא מומחה גדול בדדליפט אבל איך הוא כזה פרו ולא על כיסא גלגלים עכשיו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיע לרבע ממנו על אחוז שומן כזה דבר איתי אחרכך עם או בלי חומריםוחוץ מזה מי אמר שהוא כזה פרו? מה בגלל שהוא דואג לשווק את עצמו וכל היום מעלים תמונות שלו עם שררירי בטן בולטיםם?
זה שקיבל פרו קארד בגיל הצעיר בהיסטוריה?רגע ומאיפה אתה יודע מי אני ומה אני?לאן הגעתי? יש פה המון ילדים בפורום שמדברים שטויות כנראה אתה אחד מהם.. וכן חמוד הדדליפט שלו על הפנים! בגלל זה הפרו שלך זכה במקום 11 בתחרות שבה הוא השתתף לפני שבוע!
רגע ומאיפה אתה יודע מי אני ומה אני?לאן הגעתי? יש פה המון ילדים בפורום שמדברים שטויות כנראה אתה אחד מהם.. וכן חמוד הדדליפט שלו על הפנים! בגלל זה הפרו שלך זכה במקום 11 בתחרות שבה הוא השתתף לפני שבוע!
מקום 11 ב... מר אולימפיה? הישג גבוה יותר מכל ישראלי בהיסטוריה סביר להניח? וללא ספק בלי לדעת מי אתה אתה לא חצי ממנו בפיתוח גוף.
אבוי לי שזה מה שאתה חושב מקום 11 במר אולימפיה חחח.. אז ככה ילדון אין בכלל מקום כזה במר אולימפיה הזכיה שלו היתה ב mens phsique ושם הוא זכה במקום 11 אני לא מזלזל בו חס ושלום יש לו גוף ברמה גבוהה מאוד אבל הדד ליפט שלו גרוע מאוד והשיווק שלו מטורף בגלל זה אתה חושב שהוא כזה פרו אבל בתכלס הוא נחמד ולא יותר מזה..ואם אני לא חצי ממנו בפיתוח גוף... בוא נגיד שאני לא מהשחצנים שאוהבים להעלות תמונות ולהתפאר במי הם ומה הם עושים ועל איזה אחוז שומן הם.. בכל מקרה השאלה שלך היתה בדול איך הדדליפט שלו והתשובה היא גרוע מאוד מאוד מאוד!! לנושא הבא!מקום 11 ב... מר אולימפיה? הישג גבוה יותר מכל ישראלי בהיסטוריה סביר להניח? וללא ספק בלי לדעת מי אתה אתה לא חצי ממנו בפיתוח גוף.
אבוי לי שזה מה שאתה חושב מקום 11 במר אולימפיה חחח.. אז ככה ילדון אין בכלל מקום כזה במר אולימפיה הזכיה שלו היתה ב mens phsique ושם הוא זכה במקום 11 אני לא מזלזל בו חס ושלום יש לו גוף ברמה גבוהה מאוד אבל הדד ליפט שלו גרוע מאוד והשיווק שלו מטורף בגלל זה אתה חושב שהוא כזה פרו אבל בתכלס הוא נחמד ולא יותר מזה..ואם אני לא חצי ממנו בפיתוח גוף... בוא נגיד שאני לא מהשחצנים שאוהבים להעלות תמונות ולהתפאר במי הם ומה הם עושים ועל איזה אחוז שומן הם.. בכל מקרה השאלה שלך היתה בדול איך הדדליפט שלו והתשובה היא גרוע מאוד מאוד מאוד!! לנושא הבא!
אם זה פרסום שורטים, אז מה אתה? אתה עלוב.בא לא נתבלבל יש Mr.Olympia שזה heavyweight bodybuilding הקטגוריה הכי יוקרתית ונחשבת בעולם שזה משהו אחר מMen's Physique - פרסום שורטים
בא נגיד שאתה לא צריך להגיד mr.olympia ו men's physique באותו משפטאם זה פרסום שורטים, אז מה אתה? אתה עלוב.
הבנאדם כמה קילו מעל הגובה שלו, חטוב מאד, משקיע מעצמו. נכון.. הוא שוויצר, אולי הוא לא הבנאדם הכי טוב בעולם..
אבל מי אתה שתשפוט אותו? איך אתה נראה כדי לשפוט אותו בכלל?
בקיצור אתם חבורה של שחיפים שהתחילו להתאמן אתמול וחושבים שהכל בא בקלות.
תתחילו להעריך אנשים.. רק ככה תתקדמו בחיים.
Men's physique is very funny category that is parallel to Miss Bikini, only for males. It's more of a beauty contest. I believe it's more for publishing yourself for model career and contracts.
It is absolutely got nothing to do with Mr Olympia.
But, I think his DL isn't that bad. Not sure why BB's should not do touch and go.
עמית ספיר הגיע למקום 12 באולימפיה בקטגוריית ה202, שאם אתה מבין אפילו קצת אז אתה יודע איזו קטגוריה זאת...מקום 11 ב... מר אולימפיה? הישג גבוה יותר מכל ישראלי בהיסטוריה סביר להניח? וללא ספק בלי לדעת מי אתה אתה לא חצי ממנו בפיתוח גוף.
ואת כל זה כתב בחור שיש לו תמונה של סימבה ולא של עצמו בפרופיל?!! אז יש לנו עוד ילדון שמגיב חח נחמד!!וואו,כמה זייני שכל יש פה...
נתחיל עם מר "אתם לא יודעים מי אני בכלל",
תקשיב אף אחד לא יודע מי אתה כי אתה מתבייש בכלל לפרסם תתמונות שלך ועוד אתה בא ויוצא על מישהו שמגיל 13 מתאמן ברצינות,מישהו שקיבל תעודות פרו בגיל הכי צעיר בהיסטוריה חחח אין לך בכלל זכות לדבר עליו.
עכשיו לכל מי שאומר שסוג התחרות הזו,בכלל לא משהו,וזה רק פרסום למכנסי גלישה אתם צריכים להבין שלא כולם רוצים להראות כמו קאי גרין אני אפילו יגלה לכם הרוב לא רוצים,זה לא יפה זה יותר מדי ולהגיד שהרמה שלהם בכלל לא מתקרבת לאולימחה זה שטויות כי עד עכשיו לא ראיתי אף אחד,פה שנימצא בכלל באזור שלהם
סבא כבר לא מגניב להגיד ילדון אז תפסיק עם זה.וא
ואת כל זה כתב בחור שיש לו תמונה של סימבה ולא של עצמו בפרופיל?!! אז יש לנו עוד ילדון שמגיב חח נחמד!!