הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הדדליפט של גף סייד

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11

אני לא מומחה גדול בדדליפט אבל איך הוא כזה פרו ולא על כיסא גלגלים עכשיו

למה שהוא יהיה על כסא גלגלים? אמנם הוא מקפיץ ומשתמש מעט מאוד ברגליים אבל הגב שלו נראה בסדר וזה נראה כאילו הוא מסתדר יופי עם המשקל.

וחוץ מזה מי אמר שהוא כזה פרו? מה בגלל שהוא דואג לשווק את עצמו וכל היום מעלים תמונות שלו עם שררירי בטן בולטיםם?

• פותח/ת השרשור
וחוץ מזה מי אמר שהוא כזה פרו? מה בגלל שהוא דואג לשווק את עצמו וכל היום מעלים תמונות שלו עם שררירי בטן בולטיםם?
תגיע לרבע ממנו על אחוז שומן כזה דבר איתי אחרכך עם או בלי חומרים

רגע ומאיפה אתה יודע מי אני ומה אני?לאן הגעתי? יש פה המון ילדים בפורום שמדברים שטויות כנראה אתה אחד מהם.. וכן חמוד הדדליפט שלו על הפנים! בגלל זה הפרו שלך זכה במקום 11 בתחרות שבה הוא השתתף לפני שבוע!

רגע ומאיפה אתה יודע מי אני ומה אני?לאן הגעתי? יש פה המון ילדים בפורום שמדברים שטויות כנראה אתה אחד מהם.. וכן חמוד הדדליפט שלו על הפנים! בגלל זה הפרו שלך זכה במקום 11 בתחרות שבה הוא השתתף לפני שבוע!
זה שקיבל פרו קארד בגיל הצעיר בהיסטוריה?
זה שיש לו דדליפט גרוע בסדר.. אבל אל תזלזל בבנאדם, קודם תגיע לאולמפיה ואז תשפוט מי שאתה רוצה.

מקום 11 ב... מר אולימפיה? הישג גבוה יותר מכל ישראלי בהיסטוריה סביר להניח? וללא ספק בלי לדעת מי אתה אתה לא חצי ממנו בפיתוח גוף.

מקום 11 ב... מר אולימפיה? הישג גבוה יותר מכל ישראלי בהיסטוריה סביר להניח? וללא ספק בלי לדעת מי אתה אתה לא חצי ממנו בפיתוח גוף.

בא לא נתבלבל יש Mr.Olympia שזה heavyweight bodybuilding הקטגוריה הכי יוקרתית ונחשבת בעולם שזה משהו אחר מMen's Physique - פרסום שורטים

אבוי לי שזה מה שאתה חושב מקום 11 במר אולימפיה חחח.. אז ככה ילדון אין בכלל מקום כזה במר אולימפיה הזכיה שלו היתה ב mens phsique ושם הוא זכה במקום 11 אני לא מזלזל בו חס ושלום יש לו גוף ברמה גבוהה מאוד אבל הדד ליפט שלו גרוע מאוד והשיווק שלו מטורף בגלל זה אתה חושב שהוא כזה פרו אבל בתכלס הוא נחמד ולא יותר מזה..ואם אני לא חצי ממנו בפיתוח גוף... בוא נגיד שאני לא מהשחצנים שאוהבים להעלות תמונות ולהתפאר במי הם ומה הם עושים ועל איזה אחוז שומן הם.. בכל מקרה השאלה שלך היתה בדול איך הדדליפט שלו והתשובה היא גרוע מאוד מאוד מאוד!! לנושא הבא!

אבוי לי שזה מה שאתה חושב מקום 11 במר אולימפיה חחח.. אז ככה ילדון אין בכלל מקום כזה במר אולימפיה הזכיה שלו היתה ב mens phsique ושם הוא זכה במקום 11 אני לא מזלזל בו חס ושלום יש לו גוף ברמה גבוהה מאוד אבל הדד ליפט שלו גרוע מאוד והשיווק שלו מטורף בגלל זה אתה חושב שהוא כזה פרו אבל בתכלס הוא נחמד ולא יותר מזה..ואם אני לא חצי ממנו בפיתוח גוף... בוא נגיד שאני לא מהשחצנים שאוהבים להעלות תמונות ולהתפאר במי הם ומה הם עושים ועל איזה אחוז שומן הם.. בכל מקרה השאלה שלך היתה בדול איך הדדליפט שלו והתשובה היא גרוע מאוד מאוד מאוד!! לנושא הבא!

זה היה באיוונט של מר אולימפיה מה לא ברור? אני יודע שהוא לא היה בקטגוריה הפתוחה, אתה בטח איזה מאמן ליצן ששוקל 70 קילו שחושב את עצמו עצם זה שאתה מסביר לי את זה בצורה הזאת ומדבר עם "ילדון" כל משפט שני. אתה לא מעלה תמונות כי אתה כלום, תפסיק לזיין תמוח. ואיפה ראית ששאלתי איך הדדליפט שלו מזה מעניין אותי מה הדדליפט שלו אם הוא מתחרה של פיטנס בכלל?

בא לא נתבלבל יש Mr.Olympia שזה heavyweight bodybuilding הקטגוריה הכי יוקרתית ונחשבת בעולם שזה משהו אחר מMen's Physique - פרסום שורטים
אם זה פרסום שורטים, אז מה אתה? אתה עלוב.
הבנאדם כמה קילו מעל הגובה שלו, חטוב מאד, משקיע מעצמו. נכון.. הוא שוויצר, אולי הוא לא הבנאדם הכי טוב בעולם..
אבל מי אתה שתשפוט אותו? איך אתה נראה כדי לשפוט אותו בכלל?
בקיצור אתם חבורה של שחיפים שהתחילו להתאמן אתמול וחושבים שהכל בא בקלות.
תתחילו להעריך אנשים.. רק ככה תתקדמו בחיים.

אם זה פרסום שורטים, אז מה אתה? אתה עלוב.
הבנאדם כמה קילו מעל הגובה שלו, חטוב מאד, משקיע מעצמו. נכון.. הוא שוויצר, אולי הוא לא הבנאדם הכי טוב בעולם..
אבל מי אתה שתשפוט אותו? איך אתה נראה כדי לשפוט אותו בכלל?
בקיצור אתם חבורה של שחיפים שהתחילו להתאמן אתמול וחושבים שהכל בא בקלות.
תתחילו להעריך אנשים.. רק ככה תתקדמו בחיים.
בא נגיד שאתה לא צריך להגיד mr.olympia ו men's physique באותו משפט

Men's physique is very funny category that is parallel to Miss Bikini, only for males. It's more of a beauty contest. I believe it's more for publishing yourself for model career and contracts.

It is absolutely got nothing to do with Mr Olympia.

But, I think his DL isn't that bad. Not sure why BB's should not do touch and go.

Men's physique is very funny category that is parallel to Miss Bikini, only for males. It's more of a beauty contest. I believe it's more for publishing yourself for model career and contracts.

It is absolutely got nothing to do with Mr Olympia.

But, I think his DL isn't that bad. Not sure why BB's should not do touch and go.

It is bad .

וואו,כמה זייני שכל יש פה...
נתחיל עם מר "אתם לא יודעים מי אני בכלל",
תקשיב אף אחד לא יודע מי אתה כי אתה מתבייש בכלל לפרסם תתמונות שלך ועוד אתה בא ויוצא על מישהו שמגיל 13 מתאמן ברצינות,מישהו שקיבל תעודות פרו בגיל הכי צעיר בהיסטוריה חחח אין לך בכלל זכות לדבר עליו.
עכשיו לכל מי שאומר שסוג התחרות הזו,בכלל לא משהו,וזה רק פרסום למכנסי גלישה אתם צריכים להבין שלא כולם רוצים להראות כמו קאי גרין אני אפילו יגלה לכם הרוב לא רוצים,זה לא יפה זה יותר מדי ולהגיד שהרמה שלהם בכלל לא מתקרבת לאולימחה זה שטויות כי עד עכשיו לא ראיתי אף אחד,פה שנימצא בכלל באזור שלהם

עמית ספיר הגיע למקום 12 באולימפיה בקטגוריית ה202, שאם אתה מבין אפילו קצת אז אתה יודע איזו קטגוריה זאת...

וא
וואו,כמה זייני שכל יש פה...
נתחיל עם מר "אתם לא יודעים מי אני בכלל",
תקשיב אף אחד לא יודע מי אתה כי אתה מתבייש בכלל לפרסם תתמונות שלך ועוד אתה בא ויוצא על מישהו שמגיל 13 מתאמן ברצינות,מישהו שקיבל תעודות פרו בגיל הכי צעיר בהיסטוריה חחח אין לך בכלל זכות לדבר עליו.
עכשיו לכל מי שאומר שסוג התחרות הזו,בכלל לא משהו,וזה רק פרסום למכנסי גלישה אתם צריכים להבין שלא כולם רוצים להראות כמו קאי גרין אני אפילו יגלה לכם הרוב לא רוצים,זה לא יפה זה יותר מדי ולהגיד שהרמה שלהם בכלל לא מתקרבת לאולימחה זה שטויות כי עד עכשיו לא ראיתי אף אחד,פה שנימצא בכלל באזור שלהם
ואת כל זה כתב בחור שיש לו תמונה של סימבה ולא של עצמו בפרופיל?!! אז יש לנו עוד ילדון שמגיב חח נחמד!!

וא
ואת כל זה כתב בחור שיש לו תמונה של סימבה ולא של עצמו בפרופיל?!! אז יש לנו עוד ילדון שמגיב חח נחמד!!
סבא כבר לא מגניב להגיד ילדון אז תפסיק עם זה.
עכשיו כנראה שאתה שייך לתקופה של שנות 60 אם אתה מדבר ככה...ולגבי סימבה אל תשכח שבסוף הוא הפך למלך...

Back
למעלה תחתית