הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Korte 3x3

• פותח/ת השרשור Blast
  • פורסם בתאריך

Blast

משתמש פעיל
886
361
נק' מוניטין:
3,311
886
361
כבר תקופה שאני מתלבט איזו תוכנית לבצע.
כרגע קורצת לי הקורטה ואפילו נתתי היום אימון ראשון.
עכשיו התכנון הוא להתחרות בדימונה , ידוע שנזכרתי מעט מאוחר להכנס לתוכנית.
השאלה היא היא האם אפשר לקצר את התוכנית ולתת 3 שבועות נפח ו3 עצימות ופשוט לדלג על השבוע הראשון בכל תוכנית?

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
Hi, I think you need to let us know your lifting history, PR's, height, weight, experience etc.

1.83
100 קג
עד עכשיו עשיתי כמעט שנתיים תוכנית אחוזים abcd

A סקוואט ועבודת עזר
Bחזה ועבודת עזר
Cפרס ועזר
D דדליפט ועזר

סבבים של 8 אימונים לכל אחד מהאימונים.
כל אימון עובדים באחוז שונה מהאר אמ 1, סטים וחזרות משתנים.

הגעתי מאומנויות לחימה וזו הייתה התוכנית שלי בחדר הכושר 6 ימים בשבוע!!!

משקלים: עוד לא מדדתי אר אמ 1 מעודכן.
אבל מהסבב האחרון זה:
סקוואט 230
דדליפט 265
בנצ 170 ללא עצירה

בעזהי"ת

א. הייתי מדלג על שבוע עצימות, אבל מתעקש על שלב נפח מלא.

ב. לאו דווקא קורטה, אני לא בטוח אם כדאי להתחיל בתוכנית לא מוכרת, לקראת תחרות. יכול להצליח פנטסטי, אבל גם הכיוון ההפוך אפשרי לא פחות.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

א. הייתי מדלג על שבוע עצימות, אבל מתעקש על שלב נפח מלא.

ב. לאו דווקא קורטה, אני לא בטוח אם כדאי להתחיל בתוכנית לא מוכרת, לקראת תחרות. יכול להצליח פנטסטי, אבל גם הכיוון ההפוך אפשרי לא פחות.

חשובה הייתה התגובה שלך בתור אחד שעבר את התוכנית פעמיים לפי מה שאני זוכר.

בנוגע לתוכנית לא מוכרת- כרגע סיימתי עוד סבב בתוכנית הכוללת גם נפח מטורף בדומה לקורטה וגם עצימות.
הייתי מתאמן בתדירות גבוהה.
אז מבחינת הקושי אני חושב שיהיה בסדר.
השאלה היא האם אצליח להספיק הכל עד התחרות בהתחשב בזה שאני גם צריך מנוחה מוחלטת של שבוע-10 ימים לפני.

הדבר היחידי שמרתיע אותי כמעט בכל תוכנית כוח קלאסית הם ימי המנוחה.
3 ימים בשבוע זה מעט מאוד בשבילי והייתי שמח לדעת אם יש משהו בסגנון ה5 ימים לפחות.

בעזהי"ת

א. התוכנית של קורטה לא בנויה על מנוחה ממשית לפני התחרות, אלא על מעבר לעצימות יותר מ-90% רק שבועיים לפני התחרות. אני מניח שהכוונה היא לאזהרה שלא לעבוד על עצימות מעל 90% יותר משלשה שבועות, כדי להימנע מירידה בביצועים בעקבות עייפות ה-CNS.

ב. לבצע שלש פעמים בשבוע 8,8,8 בסקוואט ובנץ' ודדליפט, ואני עוד טוען שכדאי להוסיף מתח קל או משהו, זה כבר על הגבול. אם לא תנוח בימי המנוחה, אימון היתר כמעט מובטח.

ג. אם אתה מעוניין, ניהלתי בעבר לוג בנושא התוכנית, ויש שם לא מעט לקרוא בנוגע להתנסות שלי איתה.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

א. התוכנית של קורטה לא בנויה על מנוחה ממשית לפני התחרות, אלא על מעבר לעצימות יותר מ-90% רק שבועיים לפני התחרות. אני מניח שהכוונה היא לאזהרה שלא לעבוד על עצימות מעל 90% יותר משלשה שבועות, כדי להימנע מירידה בביצועים בעקבות עייפות ה-CNS.

ב. לבצע שלש פעמים בשבוע 8,8,8 בסקוואט ובנץ' ודדליפט, ואני עוד טוען שכדאי להוסיף מתח קל או משהו, זה כבר על הגבול. אם לא תנוח בימי המנוחה, אימון היתר כמעט מובטח.

ג. אם אתה מעוניין, ניהלתי בעבר לוג בנושא התוכנית, ויש שם לא מעט לקרוא בנוגע להתנסות שלי איתה.

בדיוק, תרגילי העזר קצת חסרים לי פה.
אעבור על הלוג שלך, תודה רבה על התשובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית