הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה עושים פרונט סקוואט 3X3?

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
מה הסיבה שעושים פרונט סקוואט 3X3 ולא 3X5 אם בשניהם אתה נותן 100% אז אין סיבה לעבוד בטווח של 3 חזרות אלא אם התרגיל כלכך מסובך שאתה רוצה לשמר את הטכניקה אז ירדת ל3 חזרות אז לפחות מה שאני חושב. האם יש סיבה לדבר??

בטקסס יש לך אפשרות ל2×5 או ל 3×3..
לי אישית היה בלתי אפשרי לעבוד עם 90 אחוז מהנפח ואפילו לא הייתי קרוב לכן עשיתי 3×3 עם משקל קצת יותר גבוהה.
נראה לי אחלה דיל.

בטקסס יש לך אפשרות ל2×5 או ל 3×3..
לי אישית היה בלתי אפשרי לעבוד עם 90 אחוז מהנפח ואפילו לא הייתי קרוב לכן עשיתי 3×3 עם משקל קצת יותר גבוהה.
נראה לי אחלה דיל.
טקסס היא תבנית שלה הרבה וריאציות .. זה לא אומר שיש כלל לעבוד בצורה הזאת בפרונט סקוואט.

אתה מכליל לחלוטין שאומר "עושים".

אבל אענה לך בכל זאת, לא הייתי מבצע 3x3 בפרונט כי זה תרגיל עזר לשיפור חולשות מסויימות. בתרגילי עזר אני אוהב לעבוד בנפח גבוה יותר כי זו לא הרמה מרכזית. או או שהייתי מבצע יותר שלשות אם הייתי רוצה עדיין לעבוד כבד מסיבה מסויימת, אבל אישית אני לא יורד מחמישיות, ואפילו מכוון ל8-12 חזרות. אבל זה מאוד תלוי בתכנית שלך ובתדירות שאתה מבצע סקוואט באופן כללי.

• פותח/ת השרשור
טקסס היא תבנית שלה הרבה וריאציות .. זה לא אומר שיש כלל לעבוד בצורה הזאת בפרונט סקוואט.
איך צריך לעבוד בבלינארית ובטקסס בפרונט סקוואט לפי הספר? בss אני זוכר שאמרו 3x3.
אתה מכליל לחלוטין שאומר "עושים".

אבל אענה לך בכל זאת, לא הייתי מבצע 3x3 בפרונט כי זה תרגיל עזר לשיפור חולשות מסויימות. בתרגילי עזר אני אוהב לעבוד בנפח גבוה יותר כי זו לא הרמה מרכזית. או או שהייתי מבצע יותר שלשות אם הייתי רוצה עדיין לעבוד כבד מסיבה מסויימת, אבל אישית אני לא יורד מחמישיות, ואפילו מכוון ל8-12 חזרות. אבל זה מאוד תלוי בתכנית שלך ובתדירות שאתה מבצע סקוואט באופן כללי.
מבצע תוכנית כוח לינארית איך זה צריך להראות ביום התאוששות?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הכוונה בתכניות אלה ל3X3 למטרת התאוששות.
נכון אבל עדיין אפשר להתקדם משבוע לשבוע. האם אני צריך לשנות 3X5? בגדול אם אני נותן 100 אחוז אז זה לא משנה אם זה 3X3 או 3X5
אני אוהב בפרונט לעבוד שלושות , אבל ל5-6 סטים
בתוכנית הלינארית ובטקסס איך אתה ממליץ שאני צריך לעבוד בפרונט? שהמטרה שלו היא התאוששות אבל עדיין מתקדם משבוע לשבוע.

נכון אבל עדיין אפשר להתקדם משבוע לשבוע. האם אני צריך לשנות 3X5? בגדול אם אני נותן 100 אחוז אז זה לא משנה אם זה 3X3 או 3X5

בתוכנית הלינארית ובטקסס איך אתה ממליץ שאני צריך לעבוד בפרונט? שהמטרה שלו היא התאוששות אבל עדיין מתקדם משבוע לשבוע.
תלוי מה המטרה שלך באימונים

ממה שאני יודע לפחות וזה גם פחות או יותר דעתי....בפרונט סקוואט ה"בעיה" היא האחיזה בין אם זה באחיזה מוצלבת של בילדרים או בין אם זה אחיזה של קלין....לרוב מה שקורה השרירי גב הRhomboids לרוב מתעייפים בד"כ מאוד מהר עוד לפני הרגליים, לכן "מקובל" או מומלץ לבצע את ההרמה לחזרות נמוכות כי פשוט בחזרות גבוהות סביר להניח שהשרירי גב יהיו מותשים עוד לפני הרגליים. שוב זו דעתי בכל אופן וגם פחות או יותר מה שקראתי באיזשו מאמר שלרוב אני מסכים איתו.

אתה ממש לא אמור לתת שם 100% אפילו לא קרוב,
התאוששת זה בדרך כלל 70-80% 3X3 או 2X5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית