עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי אמר?
SS,לינארית וטקססבאיזו תכנית?
קישור?SS,לינארית וטקסס
ב SS אין פרונט סקוואט בתכנית, כנ"ל בלינארית.SS,לינארית וטקסס
טקסס היא תבנית שלה הרבה וריאציות .. זה לא אומר שיש כלל לעבוד בצורה הזאת בפרונט סקוואט.בטקסס יש לך אפשרות ל2×5 או ל 3×3..
לי אישית היה בלתי אפשרי לעבוד עם 90 אחוז מהנפח ואפילו לא הייתי קרוב לכן עשיתי 3×3 עם משקל קצת יותר גבוהה.
נראה לי אחלה דיל.
חס וחלילה..תיארתי מה שאני עשיתי.טקסס היא תבנית שלה הרבה וריאציות .. זה לא אומר שיש כלל לעבוד בצורה הזאת בפרונט סקוואט.
אה אוקיי, אז לא הבנתי אותך. מתנצל 😃חס וחלילה..תיארתי מה שאני עשיתי.
איך צריך לעבוד בבלינארית ובטקסס בפרונט סקוואט לפי הספר? בss אני זוכר שאמרו 3x3.טקסס היא תבנית שלה הרבה וריאציות .. זה לא אומר שיש כלל לעבוד בצורה הזאת בפרונט סקוואט.
מבצע תוכנית כוח לינארית איך זה צריך להראות ביום התאוששות?אתה מכליל לחלוטין שאומר "עושים".
אבל אענה לך בכל זאת, לא הייתי מבצע 3x3 בפרונט כי זה תרגיל עזר לשיפור חולשות מסויימות. בתרגילי עזר אני אוהב לעבוד בנפח גבוה יותר כי זו לא הרמה מרכזית. או או שהייתי מבצע יותר שלשות אם הייתי רוצה עדיין לעבוד כבד מסיבה מסויימת, אבל אישית אני לא יורד מחמישיות, ואפילו מכוון ל8-12 חזרות. אבל זה מאוד תלוי בתכנית שלך ובתדירות שאתה מבצע סקוואט באופן כללי.
נכון אבל עדיין אפשר להתקדם משבוע לשבוע. האם אני צריך לשנות 3X5? בגדול אם אני נותן 100 אחוז אז זה לא משנה אם זה 3X3 או 3X5הכוונה בתכניות אלה ל3X3 למטרת התאוששות.
בתוכנית הלינארית ובטקסס איך אתה ממליץ שאני צריך לעבוד בפרונט? שהמטרה שלו היא התאוששות אבל עדיין מתקדם משבוע לשבוע.אני אוהב בפרונט לעבוד שלושות , אבל ל5-6 סטים
תלוי מה המטרה שלך באימוניםנכון אבל עדיין אפשר להתקדם משבוע לשבוע. האם אני צריך לשנות 3X5? בגדול אם אני נותן 100 אחוז אז זה לא משנה אם זה 3X3 או 3X5
בתוכנית הלינארית ובטקסס איך אתה ממליץ שאני צריך לעבוד בפרונט? שהמטרה שלו היא התאוששות אבל עדיין מתקדם משבוע לשבוע.
התקדמות שבועית בבאק סקוואט וגם בפרונט אפשרי?תלוי מה המטרה שלך באימונים
אתה ממש לא אמור לתת שם 100% אפילו לא קרוב,נכון אבל עדיין אפשר להתקדם משבוע לשבוע. האם אני צריך לשנות 3X5? בגדול אם אני נותן 100 אחוז אז זה לא משנה אם זה 3X3 או 3X5
בתוכנית הלינארית ובטקסס איך אתה ממליץ שאני צריך לעבוד בפרונט? שהמטרה שלו היא התאוששות אבל עדיין מתקדם משבוע לשבוע.