עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני התכוונתי שאפשרי ביום התאוששות בסקוואט לבצע פרונט סקוואטב SS אין פרונט סקוואט בתכנית, כנ"ל בלינארית.
אבל 3X3 יהיה לי יותר קשה לא ? ואם זה הייתי מתייחס לתרגיל הזה כאל תרגיל עזר הייתי יכול גן לעבור את ה5 חזרות או שבגלל שזה פרונט סקוואט יש איתו הגבלה של 3-5 חזרות לסט.אתה ממש לא אמור לתת שם 100% אפילו לא קרוב,
התאוששת זה בדרך כלל 70-80% 3X3 או 2X5
שוב, בתכנית madcow וטקסס מתוד הפורנט סקוואט באמצע השבוע הוא למטרת התאוששות בלבד. לדוגמה יום ראשון עשית נפח 100 5X5 בשלישי הפורנט יהיה 70~ 3X3, ובכלל הייתי ממליץ על סקוואט רגיל ל3X3.אני התכוונתי שאפשרי ביום התאוששות בסקוואט לבצע פרונט סקוואט
למה תמיד מציעים לעשות 3X3 בפרונט סקוואט שזה בעצם כמו 3X5 רק בעצימות גבוהה יותר?
אבל 3X3 יהיה לי יותר קשה לא ? ואם זה הייתי מתייחס לתרגיל הזה כאל תרגיל עזר הייתי יכול גן לעבור את ה5 חזרות או שבגלל שזה פרונט סקוואט יש איתו הגבלה של 3-5 חזרות לסט.
ואם אני רוצה לעבוד על חמישיות ופחות חטשב שכרגע מתאים השלישה אוכל לעשות 2-3 סטים ללא בעיה לחמישיה?עובדים 3x3 משתי סיבות אפשריות:
1. כמו ש- @PowerLifting, לצורך התאוששות בלי להעמיס יותר מדי.
2. בתרגילים מסובכים (יחסית) טכנית, שבהם החזרות הגבוהות יכולות להתברבר בגלל טכניקה לקויה (למשל הרמות אוליפיות) או נקודות חולשה מובנות (בפרונט סקוואט - הגב העליון שמגביל את התרגיל למרות ששרירי המטרה עדיין לא הותשו).
בליניארית הייתי מעדיף להישאר בסקוואט רגיל עם משקלים נמוכים יותר כמו שמפורט בתוכנית.
אם אתה רוצה לגוון בפרונט, תישאר עם 3x3.