הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 111.2X5 קילו צ'ין אפס- בדיקת טכניקה

אז אתה אומר שכל מה שחשוב במתח זה להוסיף כמה שיותר משקל? כשיהיה לי קשה לעלות אפילו עם האמאמא של התנופה ברגליים, אני יכול לקרוא לחבר שלי שירים אותי קצת? הרי "as long as you progressing"

No help from others of course but- YES

There is 3 competition lifts- SQ, BP, DL
They all have their rules for the competition, and you should train them as close as possible to these rules (bellow parallel, no touch and go etc.)

EVERYTHING else is assistance work, which you have 1 goal only - to get stronger.

The problem with any sort of pull which isnt strict-rules DL - is the cheating. You cannot go anywhere near your power with 100% strict back. You will be never able to draw the fine line of "what is cheating".

I'm rowing now with 110-120kg, it feels alright, It's far from strict, because even with 80kg it won't be 100% strict so why bother?

They funny thing is, a guy posting a bloody chin ups video and everyone yelling "cheating!!!!"
While 95% of the forum members bench pressing with no pause, which you think isn't cheating?
And BP is an actual competition lift, unlike chin-ups.

So everyone should decide which "rules" he obey to, and stick to them and progress with those rules from the start without changing them in the middle.

No help from others of course but- YES

There is 3 competition lifts- SQ, BP, DL
They all have their rules for the competition, and you should train them as close as possible to these rules (bellow parallel, no touch and go etc.)

EVERYTHING else is assistance work, which you have 1 goal only - to get stronger.

The problem with any sort of pull which isnt strict-rules DL - is the cheating. You cannot go anywhere near your power with 100% strict back. You will be never able to draw the fine line of "what is cheating".

I'm rowing now with 110-120kg, it feels alright, It's far from strict, because even with 80kg it won't be 100% strict so why bother?

They funny thing is, a guy posting a bloody chin ups video and everyone yelling "cheating!!!!"
While 95% of the forum members bench pressing with no pause, which you think isn't cheating?
And BP is an actual competition lift, unlike chin-ups.

So everyone should decide which "rules" he obey to, and stick to them and progress with those rules from the start without changing them in the middle.

למה העזרה שהוא נותן לעצמו עם פלג הגוף התחתון שונה מהעזרה שחבר שלו יכול לתת לו אם הוא ירים אותו?
אתה באמת ובתמים מאמין שהוא יתחזק יותר עם האופן שבו הוא עובד עכשיו מאשר עם עבודה שהיא "strict"?
אני מסכים איתך ש100% עבודה נקייה זה משהו שקשה מאוד לדרוש ולבצע ב100% מהזמן בתרגיל כמו מתח (וגם בחתירה), אבל בין 100% עבודה נקייה לבין מה שהבחור העלה פה... :stop:

צ'ין אפס זה תרגיל עזר. אם זה היה תרגיל עיקרי, כן, היינו שואפים להשתמש בו בכל הגוף ולהרים בו מקסימום משקל. אבל זה לא, זה תרגיל עזר - המטרה שלו היא לעבוד על שרירים מסויימים בצורה בה הם לא עובדים בתרגילים העיקריים, מבלי להתיש את כל הגוף. אם אנחנו כבר מוכנים להגיע לדופק גבוה, לעבוד עם כל הגוף ולהתיש אותו כמערכת (שזה לא ממש אפשרי בצ'ין אפס, אבל עם הרגליים זה יותר קרוב לשם) אז כבר היינו עושים סקוואט או דדליפט. כשמשתמשים ברגליים למעשה חלק מטווח התנועה מבוצע בהתנגדות יותר קלה, ורק חלק ממנו מבוצע בהתנגדות כבדה. זה דומה לקיצור טווח תנועה, ודומה לפוש פרס שבו אנחנו מעבירים את העבודה של החלק הראשון של טווח התנועה מפלג הגוף העליון לתחתון. זו פשוט לא המטרה בתרגיל.

אם הוא היה תרגיל מרכזי וזה היה משנה כמה אתה מרים בו - אז תעשה הכל (רצוי בלי להסתכן בפציעה) בשביל להרים בו יותר. אבל זה לא המצב.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לפתוח אשכול "בדיקת טכניקה" ואז ליילל כשמקבלים ביקורת. ובמיוחד ביקורת צודקת.
אני ספרתי 0 חזרות.

אינני סבור כי אני מיילל, להפך אני מברך על כל אדם שניסה לעזור ואני מסכים איתך שהביקורת צודקת אך גם דבר שניראה למראית עין כברור מאליו לא יכול להתבסס על פופליזם או conventional wisdom כמו שאוהבים להשתמש כאן. אתה קובע טענה? תבסס אותה כמו שצריך גם אם לשנינו זה ניראה ברור מאליו. ואם אני סותר את סטרונגליפט כי הוא מדבר שטויות זה לא אומר שאני לא מסכים עם הנקודה שהוא מנסה להציג. כל עוד הוא מדבר שטויות, אין שום משמעות לחוות הדעת שלו וזו בדיוק הנקודה- עד שהגיעו שני המנהלים הנכבדים (ביסט והנחש) והמפצל, אף תגובה לא הוצגה לעומקה עם ביסוס כלשהו ולכן חיכיתי להגיעם.

זה מתח....
אם אתה עושה ככה אבל מוסיף משקל ולא חותך בROM / מגדיל את התנופה אז אתה מתחזק לא משנה מה יגידו....
אם אתם כל כך נוקשים לגבי זה פשוט תוסיף לזה "KIPPING" לפני כדי לחסוך זיוני שכל.....

אינני סבור כי אני מיילל, להפך אני מברך על כל אדם שניסה לעזור ואני מסכים איתך שהביקורת צודקת אך גם דבר שניראה למראית עין כברור מאליו לא יכול להתבסס על פופליזם או conventional wisdom כמו שאוהבים להשתמש כאן. אתה קובע טענה? תבסס אותה כמו שצריך גם אם לשנינו זה ניראה ברור מאליו. ואם אני סותר את סטרונגליפט כי הוא מדבר שטויות זה לא אומר שאני לא מסכים עם הנקודה שהוא מנסה להציג. כל עוד הוא מדבר שטויות, אין שום משמעות לחוות הדעת שלו וזו בדיוק הנקודה- עד שהגיעו שני המנהלים הנכבדים (ביסט והנחש) והמפצל, אף תגובה לא הוצגה לעומקה עם ביסוס כלשהו ולכן חיכיתי להגיעם.

למה דיברתי שטויות?
שאני ידע לכתוב לעניין פעם הבאה ;)

זה מתח....
אם אתה עושה ככה אבל מוסיף משקל ולא חותך בROM / מגדיל את התנופה אז אתה מתחזק לא משנה מה יגידו....
אם אתם כל כך נוקשים לגבי זה פשוט תוסיף לזה "KIPPING" לפני כדי לחסוך זיוני שכל.....

Exactly. I've been doing pull ups without caring too much and I got really really strong and pretty fast. I'll add a video soon.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית