הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל לקחת קריאטין

Tomer_x8

משתמש מתחיל
65
2
נק' מוניטין:
2
65
2
אני מתאמן כבר כמה שנים, אבל בחיים לא לקחתי תוספים.
אני רוצה להתחיל לקחת קריאטין... הייתי שמח לשמוע המלצה, כי הבנתי שיש גם סוגים.

אם אתה מתאמן כבר כמה שנים , אתה אמור להכיר את הגוף שלך ולהתאים את ההרגלי האכילה שלך למטרות. בשביל מה אתה צריך את הקריאטין?
אם כבר אתה לוקח קח את המונו הרגיל 5 גרם כל יום , לא משנהכל כך מאיזה חברה כי זה אותו חומר רק תבדוק תו תקן

אם אתה מתאמן כבר כמה שנים , אתה אמור להכיר את הגוף שלך ולהתאים את ההרגלי האכילה שלך למטרות. בשביל מה אתה צריך את הקריאטין?
אם כבר אתה לוקח קח את המונו הרגיל 5 גרם כל יום , לא משנהכל כך מאיזה חברה כי זה אותו חומר רק תבדוק תו תקן
למה לא לקחת קריאטין? זה התוסף היחידי שעוזר בוודאות ואם יודעים איפה לקנות הוא גם עולה גרושים...

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור לאכול. קריאטין הוא תוסף חיוני שקשה לצרוך אותו ממזון. בגלל העובדה שציינת אני לא לוקח חלבון לצורך העניין, אבל קריאטין שייך למשוואה אחרת

בקיצור תקנה מונו של חברה מוכרת הכי זול שתמצא, תדאג לשתות מספיק ותעקוב אחרי המשקל שלך כי יש כאלה שלא משפיע עליהם וחבל שתקח סתם..

• פותח/ת השרשור
שאלה נוספת:
בדצמבר אני טס לתיאלנד לחודש, אני לא אתאמן ואולי גם לא אשתה כמות מספקת של מים.
מאמין שהדבר המשתמע הוא הפסקה בנטילת הקריאטין.. האם הפסקה של חודש יכולה לגרום לתופעת לוואי? או שאני יכול להפסיק ולהמשיך?

בעיקר
שאלה נוספת:
בדצמבר אני טס לתיאלנד לחודש, אני לא אתאמן ואולי גם לא אשתה כמות מספקת של מים.
מאמין שהדבר המשתמע הוא הפסקה בנטילת הקריאטין.. האם הפסקה של חודש יכולה לגרום לתופעת לוואי? או שאני יכול להפסיק ולהמשיך?
. בעיקרון לשימוש בקריאטין יש שיטה שנקראת העמסה אתה יכול לקרוא עליה גם באתר נראה לי שיש על זה מאמר.. בכל אופן תתכנן את עצמך שבדיוק חודש לפני שאתה יוצא לטיול תשתמש בקריאטין בצורת העמסה ואז יש לך חודש הפסקה על מנת לנקות את הגוף אם עדיין לא מצאת איך משתמשים בצורה זאת אסביר לך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית