הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה Weeks out 8

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
אשמח לחוות דעת:)
מחר אעלה תמונות יותר מפורטות.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 160.5 · צפיות: 168
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 88.7 · צפיות: 179
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 117.9 · צפיות: 203
בתור מישהו שטוען 8 WEEKS OUT הייתי מצפה לראות את פוזות החובה בעדיפות לבאק ופרונט דאבל בייספס ופריסות, כולל צילום רגליים.
מן הסתם על הבמה אתה לא מצטלם במעלית ומראה רק את הטרייספס.
קח לתשומת ליבך , נראה חטוב ודי מסיבי אבל אשמח כמו שאמרתי לתמונות יותר רשמיות.
איזה קטגוריה? פיטנס?

• פותח/ת השרשור
או בניגוד למי שמעלה את הפוזות האלו כל יום,להביא את גורם ההפתעה לידי ביטוי,ולחלק טעימות בנתיים:)

איפה הימים שקלינה המליץ לכולם לרדת למחתרת בחודשיים לפני התחרות ולפרסם רק "פירורים" להלחיץ את המתחרים.
או בניגוד למי שמעלה את הפוזות האלו כל יום,להביא את גורם ההפתעה לידי ביטוי,ולחלק טעימות בנתיים:)
את מי אתה מנסה להפתיע ומה יעזור לך להפתיע?
לדעתי ברגע שיש שינוי , ובתקופת החיטוב השינוי השבועי מספיק גדול - אין בעיה לפרסם, העניין הוא לא מ'הפתעה' אלא להמנע מעין רעה של אנשים.
אני אישית הולך להתחרות לא באף אחד שיעמוד לידי בבמה, אלא בעצמי ובתאוות של הגוף והמוח, להגיע לשייפ תחרותי אחרי 20-15 שבועות של דיאטה ואימונים סביב השעון זה הישג בפני עצמו ואתה לא צריך להיות יותר טוב ממישהו אחר בשביל ההרגשה הטובה שלך אישית.
אני לא חושב שאם מישהו יפרסם תמונות 5 שבועות לפני ויראו שהוא לא חטוב מספיק, אז אחד המתחרים ירשה לעצמו לחפף באירובי או להתפנק על משולש פיצה במהלך הדיאטה.

את מי אתה מנסה להפתיע ומה יעזור לך להפתיע?
לדעתי ברגע שיש שינוי , ובתקופת החיטוב השינוי השבועי מספיק גדול - אין בעיה לפרסם, העניין הוא לא מ'הפתעה' אלא להמנע מעין רעה של אנשים.
אני אישית הולך להתחרות לא באף אחד שיעמוד לידי בבמה, אלא בעצמי ובתאוות של הגוף והמוח, להגיע לשייפ תחרותי אחרי 20-15 שבועות של דיאטה ואימונים סביב השעון זה הישג בפני עצמו ואתה לא צריך להיות יותר טוב ממישהו אחר בשביל ההרגשה הטובה שלך אישית.
אני לא חושב שאם מישהו יפרסם תמונות 5 שבועות לפני ויראו שהוא לא חטוב מספיק, אז אחד המתחרים ירשה לעצמו לחפף באירובי או להתפנק על משולש פיצה במהלך הדיאטה.
תשאיר קצת מהתחרות לתחרות, אחרת זה באמת הופך להיות תצוגת אופנה. אפילו אם אתה הולך להתחרות בעצמך, דחיית סיפוק ("תראו את השינוי שלי" כל שבוע) תביא לך הרבה יותר. אם כולם יודעים איך כולם נראים הדבר היחיד שיהיה מעניין שם הוא צבע התחתונים.

תשאיר קצת מהתחרות לתחרות, אחרת זה באמת הופך להיות תצוגת אופנה. אפילו אם אתה הולך להתחרות בעצמך, דחיית סיפוק ("תראו את השינוי שלי" כל שבוע) תביא לך הרבה יותר. אם כולם יודעים איך כולם נראים הדבר היחיד שיהיה מעניין שם הוא צבע התחתונים.
צודק =]

• פותח/ת השרשור
מתחילים לראות תוצאות מהחיטוב הקשה הזה!!!
מעניין כמה א.ש אני עכשיו?!?!

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 104.5 · צפיות: 154
בחנות בגדים.. וואלה
בכל מקרה אתה מכווץ והתמונה קצת ערוכה, אבל נראה 9~8 א.ש, יפה מאוד

• פותח/ת השרשור
חחחח איזה מצחיק אתה!
רואים שאתה חדש בתחום.
שאתה בחיטוב דל פחמימה כל הגליקוגן בשריר מתרוקן ואתה בכללי נראה הרבה פחות...תראה אותי אחרי העמסה/לא בתקופות חיטוב ותבין.
ונפח בחזה לא חסר
אגב בנץ פרס 120 ל5 חזרות:)

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 165.1 · צפיות: 121
חחחח איזה מצחיק אתה!
רואים שאתה חדש בתחום.
שאתה בחיטוב דל פחמימה כל הגליקוגן בשריר מתרוקן ואתה בכללי נראה הרבה פחות...תראה אותי אחרי העמסה/לא בתקופות חיטוב ותבין.
ונפח בחזה לא חסר
אגב בנץ פרס 120 ל5 חזרות:)

בוא לא נסיק מסקנות בסדר?
אני מבין שאתה כרגע בחיטוב אך אין קשר שוב בתמונה שאני ציטטתי החזה נראה יותר קטן מהגוף
יכול להיות שזה הזווית של הצילום,תאורה,יום רע לא יודע אבל בתמונה ככה זה נראה.
שוב יכול להיות שאני הכי טועה בעולם והחזה שלך זה החלק הכי מפותח,אבל בתמונה ככה זה נראה

• פותח/ת השרשור
אז
בוא לא נסיק מסקנות בסדר?
אני מבין שאתה כרגע בחיטוב אך אין קשר שוב בתמונה שאני ציטטתי החזה נראה יותר קטן מהגוף
יכול להיות שזה הזווית של הצילום,תאורה,יום רע לא יודע אבל בתמונה ככה זה נראה.
שוב יכול להיות שאני הכי טועה בעולם והחזה שלך זה החלק הכי מפותח,אבל בתמונה ככה זה נראה
זה משנה את דעתך???

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 66.8 · צפיות: 142
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 37.8 · צפיות: 143
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית