עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה הימים שקלינה המליץ לכולם לרדת למחתרת בחודשיים לפני התחרות ולפרסם רק "פירורים" להלחיץ את המתחרים.
את מי אתה מנסה להפתיע ומה יעזור לך להפתיע?או בניגוד למי שמעלה את הפוזות האלו כל יום,להביא את גורם ההפתעה לידי ביטוי,ולחלק טעימות בנתיים:)
תשאיר קצת מהתחרות לתחרות, אחרת זה באמת הופך להיות תצוגת אופנה. אפילו אם אתה הולך להתחרות בעצמך, דחיית סיפוק ("תראו את השינוי שלי" כל שבוע) תביא לך הרבה יותר. אם כולם יודעים איך כולם נראים הדבר היחיד שיהיה מעניין שם הוא צבע התחתונים.את מי אתה מנסה להפתיע ומה יעזור לך להפתיע?
לדעתי ברגע שיש שינוי , ובתקופת החיטוב השינוי השבועי מספיק גדול - אין בעיה לפרסם, העניין הוא לא מ'הפתעה' אלא להמנע מעין רעה של אנשים.
אני אישית הולך להתחרות לא באף אחד שיעמוד לידי בבמה, אלא בעצמי ובתאוות של הגוף והמוח, להגיע לשייפ תחרותי אחרי 20-15 שבועות של דיאטה ואימונים סביב השעון זה הישג בפני עצמו ואתה לא צריך להיות יותר טוב ממישהו אחר בשביל ההרגשה הטובה שלך אישית.
אני לא חושב שאם מישהו יפרסם תמונות 5 שבועות לפני ויראו שהוא לא חטוב מספיק, אז אחד המתחרים ירשה לעצמו לחפף באירובי או להתפנק על משולש פיצה במהלך הדיאטה.
צודק =]תשאיר קצת מהתחרות לתחרות, אחרת זה באמת הופך להיות תצוגת אופנה. אפילו אם אתה הולך להתחרות בעצמך, דחיית סיפוק ("תראו את השינוי שלי" כל שבוע) תביא לך הרבה יותר. אם כולם יודעים איך כולם נראים הדבר היחיד שיהיה מעניין שם הוא צבע התחתונים.
חזה בפיגור לא?
נראה להיט בהצלחה..[/quote
לא ניתן לראות חזה בתנוחה הזו בכלל!!!
ולשמחתי הוא בכלל לא בפיגור.
חחחח איזה מצחיק אתה!
רואים שאתה חדש בתחום.
שאתה בחיטוב דל פחמימה כל הגליקוגן בשריר מתרוקן ואתה בכללי נראה הרבה פחות...תראה אותי אחרי העמסה/לא בתקופות חיטוב ותבין.
ונפח בחזה לא חסר
אגב בנץ פרס 120 ל5 חזרות:)
זה משנה את דעתך???בוא לא נסיק מסקנות בסדר?
אני מבין שאתה כרגע בחיטוב אך אין קשר שוב בתמונה שאני ציטטתי החזה נראה יותר קטן מהגוף
יכול להיות שזה הזווית של הצילום,תאורה,יום רע לא יודע אבל בתמונה ככה זה נראה.
שוב יכול להיות שאני הכי טועה בעולם והחזה שלך זה החלק הכי מפותח,אבל בתמונה ככה זה נראה