הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימון כח למטרת MMA

• פותח/ת השרשור Rami R
  • פורסם בתאריך

Rami R

משתמש משקיע
2,329
1,135
נק' מוניטין:
3,319
2,329
1,135
חיפשתי נושאים ישנים שפורסמו בנושא ולא מצאתי תשובה מפורטת או מידע אמיתי.
במידה וארצה לשלב אימוני MMA עם אימונים בחדר כושר למטרת שיפור הכח/כח מתפרץ
אצטרך אימון שיבוצע פעמיים בשבוע(בגלל העומס של של שאר השבוע), הייתי רוצה תוכנית שתתמקד בדדליפט ובפאוור קלין.
אני לא יודע אם חכם להפוך את הסקוואט לתרגיל עזר בלבד פשוט אני רואה בדדליפט ובפאוור קלין כתרגילים יותר חשובים בספורט כמו MMA.

חשבתי אולי על משהו בסגנון:
A:
דדליפט
פרס/פוש פרס
פרונט סקוואט
חתירה/מתח

B:
פאוור קלין
בנץ'
סקוואט
תרגיל משיכה

כמו שאתם רואים יש לי רק כיוון שאני לא בטוח שלא קפצתי מעל הפופיק.
להתחשב בעובדה שזה אימון של פעמיים בשבוע בשילוב אימוני MMA והיא למטרת שיפור הכח בתחום.
התוכנית היא רק מחשבה שרצה לי בראש, אין לי בטחון בתכנון הסטים ובמקום של התרגילים, אשמח להכוונה.

בברכה

תראה תוכניות אימונים של קרוספיט.. זה הכי טוב ומתאים לאומניות לחימה..

מה שכתבת זה כבר SS לא יהי לך את הכוח לתת דגש בלחימה MMA..

• פותח/ת השרשור
זה לא SS, לא בסטים ולא בהתקדמות, אני לא רואה רע בתוכנית כח בלי סופר סטים. שוב לא רשמתי כמה זמן מנוחה, חזרות וסטים.

זה לא SS, לא בסטים ולא בהתקדמות, אני לא רואה רע בתוכנית כח בלי סופר סטים. שוב לא רשמתי כמה זמן מנוחה, חזרות וסטים.

אין רע בכלל בתוכניות כוח נטו בmma.
מנסיון שלי זה רק קידם אותי.
הסקוואט דדליפט וחתירות עזרו לי בטירוף לשפר הטלות חניקות בריחים וכו׳
אני בחרתי דווקא ללכת על abcd כשבכל אימון אני מתרכז בתרגיל אחד מארבעת הגדולים ומוסיף לו תרגיל או שניים עזר.
זה איפשר לי להתאמן כוח אפילו ביום של אימון mma.
חשוב לציין שבאימוני mma עצמם היינו עובדים במין רוטינה הכוללת צמיגים,גומיות וחבלים ככה שסבולת שריר לא הייתה חסרה.
בסוף מה שקרה שנדלקתי על פאוורליפטינג יותר מאשר mma

• פותח/ת השרשור
אין רע בכלל בתוכניות כוח נטו בmma.
מנסיון שלי זה רק קידם אותי.
הסקוואט דדליפט וחתירות עזרו לי בטירוף לשפר הטלות חניקות בריחים וכו׳
אני בחרתי דווקא ללכת על abcd כשבכל אימון אני מתרכז בתרגיל אחד מארבעת הגדולים ומוסיף לו תרגיל או שניים עזר.
זה איפשר לי להתאמן כוח אפילו ביום של אימון mma.
חשוב לציין שבאימוני mma עצמם היינו עובדים במין רוטינה הכוללת צמיגים,גומיות וחבלים ככה שסבולת שריר לא הייתה חסרה.
בסוף מה שקרה שנדלקתי על פאוורליפטינג יותר מאשר mma
תודה על התגובה, אני בקרוב מתחיל ללמוד והייתי רוצה לצמצם ימי אימון ו-2 ימי אימון נראים דיי והותר. איך הייתה בונה תוכנית כזאת?

ה
תודה על התגובה, אני בקרוב מתחיל ללמוד והייתי רוצה לצמצם ימי אימון ו-2 ימי אימון נראים דיי והותר. איך הייתה בונה תוכנית כזאת?

באמת שאם אתה הולך על שני אימוני כוח בשבוע, התוכנית שלך נראית מצוין.

אני רואה בדדליפט ובפאוור קלין כתרגילים יותר חשובים בספורט כמו MMA
התרגילים הם לא בשביל הענף, כוח וכוח מתפרץ הם בשביל הענף. התרגילים הם בשביל כוח וכוח מתפרץ.
התרגיל הכי חשוב בתוכנית כוח הוא הסקוואט.

• פותח/ת השרשור
התרגילים הם לא בשביל הענף, כוח וכוח מתפרץ הם בשביל הענף. התרגילים הם בשביל כוח וכוח מתפרץ.
התרגיל הכי חשוב בתוכנית כוח הוא הסקוואט.
אז לדעתך הבאתי משקל לתרגילים הלא נכונים? גם זה לאחר שקראתי את זה: http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/deadlifting_for_mma&cr=

אז לדעתך הבאתי משקל לתרגילים הלא נכונים? גם זה לאחר שקראתי את זה: http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/deadlifting_for_mma&cr=
לא קראתי, אבל אם זה טוען שהדדליפט הוא תרגיל לMMA זו טעות. כמו שאמרתי, כוח הוא בשביל הMMA, התרגילים הם בשביל כוח.
אם הדדליפט אצלך הוא התרגיל העיקרי, אז כן, זו טעות - כי התרגיל העיקרי סביבו מתבססת תוכנית כוח הוא הסקוואט, חוץ ממקרים מאוד יוצאי דופן.
ותכלס, צ'ין אפס \ מתח \ חתירות הם תרגילי עזר שהייתי בוחר בהם כי הם טובים לשרירים שעובדים יחסית הרבה בגראפלינג. אבל האמת שאלה תרגילים שבכל מקרה עושים בתוכנית כוח, אז לא ממש חידשתי משהו.

היוצא מהכלל היחיד זו אולי תוספת של עבודת גריפ, אבל שוב - גם זה משהו שעושים בתוכנית כוח, פשוט בשלבים יחסית מתקדמים, אז גם כאן אני לא מחדש הרבה.

• פותח/ת השרשור
לא קראתי, אבל אם זה טוען שהדדליפט הוא תרגיל לMMA זו טעות. כמו שאמרתי, כוח הוא בשביל הMMA
לא אמרתי שדדליפט זה ללוחמי MMA, אני מחפש יעילות באימון שלי שנועד לשפר את הביצועים שלי בספורט הזה. אני צריך אימון כח שאעבוד בו פעמיים בשבוע, איך אתה היית מבצע את זה?
תודה

לא אמרתי שדדליפט זה ללוחמי MMA, אני מחפש יעילות באימון שלי שנועד לשפר את הביצועים שלי בספורט הזה. אני צריך אימון כח שאעבוד בו פעמיים בשבוע, איך אתה היית מבצע את זה?
תודה
תלוי ברמת המתאמן, אם מתחיל אז SS פעמיים בשבוע כאשר תרגילי העזר הם צ'ין אפס, מקבילים ובשלב קצת יותר מתקדם מעט עבודת גריפ, אבל לא חובה בכלל.

תודה

לדעתי הדדליפט עזר לי מאוד בהטלות.
הייתי נותן גם ספיד דדליפט כעזר באימונים שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית