מידע Workout Of the Day

עומרי, כמה זמן לקח לך אימון המתח?

?

עומרי, כמה זמן לקח לך אימון המתח?

אני מודד זמנים בסטופר ,ומהרגע שהזמן מתחיל אני בקושי ניגש אליו כדי לא לבזבז זמן...
אני יכול רק להעריך שסביב עד שנייה לכל עליית מתח .

27 ליוני 2009 - WOD

שני סיבובים של:
12 פוש פרס ביד ימין
12 דדליפט ביד שמאל
800 מטר ריצה
12 פוש פרס ביד שמאל
12 דדליפט ביד ימין
800 מטר ריצה

אוקי, מדובר הפעם באימון הזוי במיוחד. האימון הזה הופיע פעם אחרונה לפני 6 שנים. מישהו חופר בארכיונים בתקופה הזאת ואני חושב שאני יודע למה (נגיע לזה עוד מעט). לא הצורה המדויקת לעבוד ולא המשקלים מוגדרים באימון הזה. אתם יכולים לבחור לעשות את הדדליפט מול הגוף או להרים אותו כמו מזוודה לצד הגוף. את הפוש פרס צריך לעשות גם עם מוט ארוך ולא עם דאמבלס והדרך לעשות את זה היא לצד הגוף.
סחטיין למי שמנסה להתמודד עם הדבר הזה.
לגבי החיטוט בארכיון. משחקי הקרוספיט מתקרבים והשנה המאמן הראשי של קרוספיט (גרג גלסמן) הבטיח שהתחרות תכלול "תרגילים שהמתחרים לא ביצעו בכלל באימונים שלהם". אני מניח שמדובר באימונים הזויים בסגנון האימון של היום. יהיה מעניין.
onearmdlift_th.jpg

onearmpress_th.jpg

מורן ,תודה על ההתגרות ,אחל'ה מוטיבציה:161bd:

24:30
הרמתי 30 ק"ג בשני התרגילים ,מה שהסתבר כקל מידי ל-deadlift ,אבל בכל מיקרה יש לי כרגע רק מוט אחד...
המעברים הם הקושי העיקרי - כרגיל ,בסך הכל היה אימון מגניב לאללה ,אחלה עבודה על המייצבים.
הריצה הייתה כרגיל של ק"מ במקום 800 כי זה פשוט מסתדר ככה עם הסיבוב הקבוע שלי 😃

אתה לא יודע כמה זמן לקח לך כל האימון?

כמה זמן?

אתה לא יודע כמה זמן לקח לך כל האימון?

מדובר באימון עם מסגרת זמן : 20 דקות ,מקסימום סטים של ריצת 400 + מקסימום מתח ,סיימתי את הסט האחרון 5 שניות לפני סוף הזמן.

29 ליוני 2009 - WOD

Crossfit Total
באק סקוואט back squat 1RM
פרס press 1RM
דדליפט deadlift 1RM

האימון הראשון שחוזר אלינו מאז שהתחלנו לעקוב פה בפורום אחרי ה- WODS. קצת מפתיע בהתחשב שעברו רק חמישה שבועות. מי שצריך הסברים אפשר לחזור לפה ולפה ולקרוא.

יאללה מורן בלי תירוצים

אני בין חדרי כושר כרגע אז ממש אין לי אפשרות. אני טוחן מתח וכפיפות מרפקים וממש רוצה יום אחד לצאת לעשות ספרינטים כשיהיה לי כוח 😃
אני כנראה נרשם לאיזה מכון לתקופה קצרה אחרי שבוע הבא.

מי שעושה את הCF TOTAL שידאג לצלם סירטונים, זה יהיה מעניין 😃

29 ליוני 2009 - WOD

Crossfit Total
באק סקוואט back squat 1RM
פרס press 1RM
דדליפט deadlift 1RM

האימון הראשון שחוזר אלינו מאז שהתחלנו לעקוב פה בפורום אחרי ה- WODS. קצת מפתיע בהתחשב שעברו רק חמישה שבועות. מי שצריך הסברים אפשר לחזור לפה ולפה ולקרוא.
🤘
YES!!!! מעולה! איזה כייף!

הלוואי! לפחות ב- squat.

קרוספיט טוטאל מבוטל מבחינתי. אין מספיק משקל.
אז חלופה:
אימון back lever על הטבעות, עוד קצת core וניסיונות ראשונים למאסל אפ בלי קיפינג - הצלחתי עם מדרגה.
אחרי מנוחה קצרה גרסה אישית שלי להלן: החלפתי את הריצה ב300 קפיצות בחבל (על בסיס 2 דקות ריצה כפול 2.5 קפיצות לשנייה. בפועל גיליתי שאני ממש לא בכושר עם החבל וקפצתי בקצב איטי של 2 קפיצות לשנייה בלבד (2:30 דקות)).
לקח: 11:24 דקות. אני מרוצה...
אחר"כ תירגלתי קצת כפיפות מרפקים עם מחיאת כף מאחורי הגב. גילית שזה הרבה יותר פשוט ממה שחשבתי.

כבר שנה לא עשיתי אימוני RM1 או משהו שמתקרב לזה...
אבל בקטנה, תודה שהחלופה שלי מעניינת 😃

אימון לפנים!!!
שברתי את כל השיאים שלי.
220lbs Squat
100lbs Press
255lbs Deadlift
כמובן שניסיתי יותר, רק כשלתי. היה אימון מעולה! אבל לא היה מי שיצלם...

אימון לפנים!!!
שברתי את כל השיאים שלי.
220lbs Squat
100lbs Press
255lbs Deadlift
כמובן שניסיתי יותר, רק כשלתי. היה אימון מעולה! אבל לא היה מי שיצלם...

מצחיק שאת היחידה שבאמת עושה קרוספיט , כשמגיע אימון שצריך להרים כבד .
כולם נעלמים , או עובדים לטכניקה או שקרכלשהוא...

אה ואת מתקרבת להיות elite בצעדי ענק

זה לא מצחיק, היא תמיד הייתה עובדת קשה יותר מכל הגברים האחרים במכון הקודם כשהתאמנו ביחד

באמצע האימון התקשרתי לאלכס לשאול כמה זה elite ב- press כדי לדעת כמה לנסות לשים. אבל לא הצלחתי יותר. ניסיתי גם 235lbs ל- squat אבל כשלתי. אימון הבא 😃

אגב:
Total: 575lbs

בכולם אתה מתכוון לשניים וחצי אנשים שעושים קרוספיט כרגע בפורום ולכולם אין מנוי בחדר כושר אם אני לא טועה (אור,עמרי,צביקה?). הימים הכבדים הם לא פחות או יותר קרוספיט מימי מטקון. אף אחד פה לא מדווח בעיקביות על כל WOD, גם לא systematicchaos.

לגבי הטוטל - כבוד!

Back
למעלה תחתית