הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Workout Of the Day

הסקוואט בעיקר,וחשבתי שזה בנץ' במקום פרס

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי שבוע שעבר את האימון הזה. אחלה אימון!

דאוס אני לא מסכים איתך פה, אני מוכן לחתוך 30 ס''מ מהקצה בשביל שכל תחרות אני ישפר את השיא שלי ב-10%, זה בכלל לא ריאלי ובטח לא איך שדירגת את הכניסות מבחינת משקלים

25 במאי 2009 - WOD

ריצת 5K

היום האימון הוא פשוט ריצת חמישה קילומטרים. ריצת חמש היא אימון ביקורת שחוזר מדי פעם (פעם אחרונה לפני פחות מחודשיים). בדומה לטוטאל של אתמול, מדובר באימון יחסית "טהור" שעובד בעיקר על מרכיב כושר בודד. בניגוד לטוטאל של אתמול שנותן למתאמן פידבק להתקדמות שלו במרכיב הכח, ריצת 5 מהירה מספקת פידבק על התפתחות המתאמן במישור הסיבולת לב ריאה. כמו כל אימון בקרוספיט המתאמן צריך לנסות לשבור את השיא הקודם שלו באותו אימון ולכן לא מדובר על ג'וגינג, אלא על ריצה מהירה ככל האפשר. למתאמנים מתחילים מומלץ לקצר בטווח ולהימנע ממצב של חצי הליכה. תשאירו את האגו בבית ותעשו את האימון כפי יכולתכם. אימון מומלץ במיוחד לכל המתחטבים בפורום 😃. דווחו מרחקים וזמנים (משה זה כולל אותך).

דאוס אני לא מסכים איתך פה, אני מוכן לחתוך 30 ס''מ מהקצה בשביל שכל תחרות אני ישפר את השיא שלי ב-10%, זה בכלל לא ריאלי ובטח לא איך שדירגת את הכניסות מבחינת משקלים

כי זה לא לWL
אלא לPL , ואם אתה לא מאמין לי אתה מוזמן לקרוא חומר בתחום .
והשיא הוא מהאימונים מלפני התחרות ...

נערך לאחרונה:
עלה בהגרלה

לכל אחד מאיתנו יש פתק שלא היינו רוצים שיצא ב"הגרלת האימון היומי" ,תחום שאנחנו חלשים בו ,אני בטוח שיש המון אנשים שלא יפסיקו לחשוב על האימון היום עד שיעברו אותו 😃

בהצלחה לכולם

עומרי פלד
crossfit 360

wod 25/6

20:51 לא מדהים אבל סבבה, בהתחשב בעובדה שלא רצתי שלא כריצת שיחרור כבר חצי שנה 😃
השיטה עובדת!!!

5 ק"מ? מה אתם מתכוננים לאיזה מירוץ ? lol

"5 ק"מ ב20 דק' זה אדיר"

אם התכוונת אליי אז תודה רבה ,עכשיו צריך לשאוף לרדת מ-20 דקות:IZAVno6Ssw:

26 במאי 2009 - WOD

Barbara
חמישה סיבובים של:
20 עליות מתח pullup
30 שכיבות שמיכה pushup
40 כפיפות בטן situp
50 סקוואט air squat
יש לנוח בדיוק שלוש דקות בין סיבוב לסיבוב.

ברברה הוא אימון סיבולת שריר במיטב מסורת קרוספיט. הוא אחד הארוכים יותר גם בגלל כמות החזרות הגדולה וגם בגלל המנוחה הכפויה אחרי כל סיבוב. למתאמנים חדשים מומלץ לקצץ בסיבובים או חזרות. האימון צריך לקחת למתאמן ממוצע בין 20-30 דקות, אז אם אתם מעריכים שיקח לכם יותר תקצצו - scaling.
אפשר לבצע את כפיפות הבטן, situps, בכל צורה שנוחה לכם. רגליים על הרצפה או בתשעים מעלות, מעוגנות או חופשיות. מומלץ לשים משהו שיתמוך בגב התחתון (מגבת מגולגלת עובדת יופי). בכל מקרה, תרשמו בדיוק איזה וריאציה בחרתם להתשמש כדי שתוכלו להשוות בעתיד התקדמות מול אותו אימון בדיוק.

"ומה יש לי, ומה אין לי. ובסך הכל, סך הכל - מי אני, מה אני, מי אני, מה אני, מה אני, מי אני, מי אני, מה אני, מה, מה, מה, מה - יפה?"

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
26 במאי 2009 - WOD

Barbara
חמישה סיבובים של:
20 עליות מתח pullup
30 שכיבות שמיכה pushup
40 כפיפות בטן situp
50 סקוואט air squat
יש לנוח בדיוק שלוש דקות בין סיבוב לסיבוב.

ברברה הוא אימון סיבולת שריר במיטב מסורת קרוספיט. הוא אחד הארוכים יותר גם בגלל כמות החזרות הגדולה וגם בגלל המנוחה הכפויה אחרי כל סיבוב. למתאמנים חדשים מומלץ לקצץ בסיבובים או חזרות. האימון צריך לקחת למתאמן ממוצע בין 20-30 דקות, אז אם אתם מעריכים שיקח לכם יותר תקצצו - scaling.
אפשר לבצע את כפיפות הבטן, situps, בכל צורה שנוחה לכם. רגליים על הרצפה או בתשעים מעלות, מעוגנות או חופשיות. מומלץ לשים משהו שיתמוך בגב התחתון (מגבת מגולגלת עובדת יופי). בכל מקרה, תרשמו בדיוק איזה וריאציה בחרתם להתשמש כדי שתוכלו להשוות בעתיד התקדמות מול אותו אימון בדיוק.

"ומה יש לי, ומה אין לי. ובסך הכל, סך הכל - מי אני, מה אני, מי אני, מה אני, מה אני, מי אני, מי אני, מה אני, מה, מה, מה, מה - יפה?"

פייי איזה אימון סיוט, גם אם ישלמו לי אני לא יעשה דבר כזה 😆

barbara אהובתי

אחד המפרקים:O
17 דקות נטו זמן עבודה.

היום מנוחה באתר הראשי של קרוספיט. מי שרוצה יכול לעבוד על טכניקה בתרגילים שמאתגרים אותו או לשבת ולצפות בסירטונים.
לדוגמה, החברה בדנמרק גם עושים קרוספיט וגם יודעים לערוך וידיאו לא רע בכלל.
http://media.crossfit.com/cf-video/CFCopenhagen_SmaekVid.mov

אבל לא רוצים לישון רוצים להשתגעעע

28 במאי 2009 - WOD

thruster 1-1-1-1-1-1-1

גם המחזור הזה מתחיל באימון כח טהור. Thruster הוא תרגיל נפלא שמשלב פרונט סקוואט ופוש פרס לתנועה אחת שמפעילה כמעט כל שריר בגוף, מאפשרת עבודה עם משקל מאתגר וטווח תנועה גדול. האימון היום כולל שבעה סטים של חזרה בודדת עם משקלים עולים. אין הגבלה על זמן המנוחה, אז קחו כמה שצריך (3-5 דקות). יש לבצע חימום לפני שמגיעים למשקלים מאתגרים. המטרה היא כמובן לשבור את השיא האישי וכדאי לעשות את זה בערך בניסיון החמישי כך שיהיה לכם עוד הזדמנויות אם נכשלתם או שאתם רוצים לנסות משקל עוד יותר כבד.
כרגיל באימוני כח, למתאמנים חדשים שעדיין לא בטוחים בטכניקה שלהם אין טעם לנסות להגיע ל- 1RM. במקום זה אפשר לעשות שלשות או חמישיות ולקצץ במספר הסטים.

לפני שאתם מקטרים ש"זהו, זה הכל?" תזכרו שצריך לעשות חימום כללי, שהאימון הזה הוא חלק מתוכנית שבה עובדים כמעט 6 פעמים בשבוע, ושאימונים כאלה נותנים לכם זמן לעבוד על כל החולשות שלכם (טכניקה, גמישות וכו') לפני או אחרי שסיימתם את ה- WOD.

טיפים לביצוע טוב:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
28 במאי 2009 - WOD

thruster 1-1-1-1-1-1-1

גם המחזור הזה מתחיל באימון כח טהור. Thruster הוא תרגיל נפלא שמשלב פרונט סקוואט ופוש פרס לתנועה אחת שמפעילה כמעט כל שריר בגוף, מאפשרת עבודה עם משקל מאתגר וטווח תנועה גדול. האימון היום כולל שבעה סטים של חזרה בודדת עם משקלים עולים. אין הגבלה על זמן המנוחה, אז קחו כמה שצריך (3-5 דקות). יש לבצע חימום לפני שמגיעים למשקלים מאתגרים. המטרה היא כמובן לשבור את השיא האישי וכדאי לעשות את זה בערך בניסיון החמישי כך שיהיה לכם עוד הזדמנויות אם נכשלתם או שאתם רוצים לנסות משקל עוד יותר כבד.
כרגיל באימוני כח, למתאמנים חדשים שעדיין לא בטוחים בטכניקה שלהם אין טעם לנסות להגיע ל- 1RM. במקום זה אפשר לעשות שלשות או חמישיות ולקצץ במספר הסטים.

לפני שאתם מקטרים ש"זהו, זה הכל?" תזכרו שצריך לעשות חימום כללי, שהאימון הזה הוא חלק מתוכנית שבה עובדים כמעט 6 פעמים בשבוע, ושאימונים כאלה נותנים לכם זמן לעבוד על כל החולשות שלכם (טכניקה, גמישות וכו') לפני או אחרי שסיימתם את ה- WOD.

טיפים לביצוע טוב:
http://www.youtube.com/watch?v=nI4vQynX8-I

איך זה שונה מפוש פרס (הכוונה באימון ME)? לא נראה לי שזה יעזור אם תרד יותר עם הרגליים.

Back
למעלה תחתית