נק' מוניטין:
66
- 173
- 0
הסקוואט בעיקר,וחשבתי שזה בנץ' במקום פרס
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הסקוואט בעיקר.
אני עשיתי שבוע שעבר את האימון הזה. אחלה אימון!
דאוס אני לא מסכים איתך פה, אני מוכן לחתוך 30 ס''מ מהקצה בשביל שכל תחרות אני ישפר את השיא שלי ב-10%, זה בכלל לא ריאלי ובטח לא איך שדירגת את הכניסות מבחינת משקלים
26 במאי 2009 - WOD
Barbara
חמישה סיבובים של:
20 עליות מתח pullup
30 שכיבות שמיכה pushup
40 כפיפות בטן situp
50 סקוואט air squat
יש לנוח בדיוק שלוש דקות בין סיבוב לסיבוב.
ברברה הוא אימון סיבולת שריר במיטב מסורת קרוספיט. הוא אחד הארוכים יותר גם בגלל כמות החזרות הגדולה וגם בגלל המנוחה הכפויה אחרי כל סיבוב. למתאמנים חדשים מומלץ לקצץ בסיבובים או חזרות. האימון צריך לקחת למתאמן ממוצע בין 20-30 דקות, אז אם אתם מעריכים שיקח לכם יותר תקצצו - scaling.
אפשר לבצע את כפיפות הבטן, situps, בכל צורה שנוחה לכם. רגליים על הרצפה או בתשעים מעלות, מעוגנות או חופשיות. מומלץ לשים משהו שיתמוך בגב התחתון (מגבת מגולגלת עובדת יופי). בכל מקרה, תרשמו בדיוק איזה וריאציה בחרתם להתשמש כדי שתוכלו להשוות בעתיד התקדמות מול אותו אימון בדיוק.
"ומה יש לי, ומה אין לי. ובסך הכל, סך הכל - מי אני, מה אני, מי אני, מה אני, מה אני, מי אני, מי אני, מה אני, מה, מה, מה, מה - יפה?"
28 במאי 2009 - WOD
thruster 1-1-1-1-1-1-1
גם המחזור הזה מתחיל באימון כח טהור. Thruster הוא תרגיל נפלא שמשלב פרונט סקוואט ופוש פרס לתנועה אחת שמפעילה כמעט כל שריר בגוף, מאפשרת עבודה עם משקל מאתגר וטווח תנועה גדול. האימון היום כולל שבעה סטים של חזרה בודדת עם משקלים עולים. אין הגבלה על זמן המנוחה, אז קחו כמה שצריך (3-5 דקות). יש לבצע חימום לפני שמגיעים למשקלים מאתגרים. המטרה היא כמובן לשבור את השיא האישי וכדאי לעשות את זה בערך בניסיון החמישי כך שיהיה לכם עוד הזדמנויות אם נכשלתם או שאתם רוצים לנסות משקל עוד יותר כבד.
כרגיל באימוני כח, למתאמנים חדשים שעדיין לא בטוחים בטכניקה שלהם אין טעם לנסות להגיע ל- 1RM. במקום זה אפשר לעשות שלשות או חמישיות ולקצץ במספר הסטים.
לפני שאתם מקטרים ש"זהו, זה הכל?" תזכרו שצריך לעשות חימום כללי, שהאימון הזה הוא חלק מתוכנית שבה עובדים כמעט 6 פעמים בשבוע, ושאימונים כאלה נותנים לכם זמן לעבוד על כל החולשות שלכם (טכניקה, גמישות וכו') לפני או אחרי שסיימתם את ה- WOD.
טיפים לביצוע טוב:
http://www.youtube.com/watch?v=nI4vQynX8-I