מידע Workout Of the Day

בכולם אתה מתכוון לשניים וחצי אנשים שעושים קרוספיט כרגע בפורום ולכולם אין מנוי בחדר כושר אם אני לא טועה (אור,עמרי,צביקה?). הימים הכבדים הם לא פחות או יותר קרוספיט מימי מטקון. אף אחד פה לא מדווח בעיקביות על כל WOD, גם לא systematicchaos.

לגבי הטוטל - כבוד!

זה תופעה נפוצה בקרוספיט ,זה לא מדובר רק בפורום הזה נתקלתי בזה בעוד כמה מקומות .
שאנשים מנסים להתחמק מהאימון הזה .

אימון לפנים!!!
שברתי את כל השיאים שלי.
220lbs Squat
100lbs Press
255lbs Deadlift
כמובן שניסיתי יותר, רק כשלתי. היה אימון מעולה! אבל לא היה מי שיצלם...

משקלים מאוד מכובדים, בהתחשב לזה שאת בחורה ועוד במשקל לא גבוה בכלל.

זה תופעה נפוצה בקרוספיט ,זה לא מדובר רק בפורום הזה נתקלתי בזה בעוד כמה מקומות .
שאנשים מנסים להתחמק מהאימון הזה .

אני שמח שאתה נלחם עבור יישום מלא וטהור של קרוספיט לא רק בארצנו הקטנה אלא בכל העולם! עלה והצלח.

אני שמח שאתה נלחם עבור יישום מלא וטהור של קרוספיט לא רק בארצנו הקטנה אלא בכל העולם! עלה והצלח.

מקרוספיט לא אכפת לי , אני נלחם בעד אימונים כבדים .

מקרוספיט לא אכפת לי , אני נלחם בעד אימונים כבדים .

אז מה אתה עושה בפורום הזה ? אני בטוח שיש מספיק מקומות אחרים להתבטא בהם שעוסקים נטו בכוח ,אני לא רואה כאן רץ למרחקים שמסתלבט על מרימי המשקולות שנעלמים ביום בו יש ריצת 5 ק"מ כאימון היומי...

נערך לאחרונה:
אז מה אתה עושה בפורום הזה ? אני בטוח שיש מספיק מקומות אחרים להתבטא בהם שעוסקים נטו בכוח ,אני לא רואה כאן רץ למרחקים שמסתלבט על מרימי המשקולות שנעלמים ביום בו יש ריצת 5 ק"מ כאימון היומי...

מחכה לראות עם יהיו אימונים מעניינים , ובנתיים שם לב חלק מהאנשים פה חושבים שקרוספיט זה ריצה מתח ושכיבות שמיכה , ולא גם הרמות אולימפיות סקוואט דדליפט וכו...

אגב אם יהיה מרים משקולות שיעבוד בקרוספיט ויעלם כל פעם שצריך לרוץ זה גם מצחיק .

באמצע האימון התקשרתי לאלכס לשאול כמה זה elite ב- press כדי לדעת כמה לנסות לשים. אבל לא הצלחתי יותר. ניסיתי גם 235lbs ל- squat אבל כשלתי. אימון הבא 😃

אגב:
Total: 575lbs

כל הכבוד:161bd:
נפגשים ב-18/7 בספורטק ברחובות ? נשמח להכיר את הפנים מאחורי המספרים 🙌

טוב. נראה לי שמיצינו. אני מקווה שהאימונים בעתיד יהיו מעניינים ושכולנו נעמוד בסטנדרטים הגבוהים שמשטרת האימונים הכבדים מציבה.

אני מסכים עם עידן. לאנשי קרוספיט יש נטייה להתעלם מרכיב הכוח בקרוספיט (או להמעיט באימונים האלה), וחבל כי זה המרכיב הכי חשוב ותורם לכל השאר (ההפך לא נכון).
בפורום הזה נראה כאילו רוב האנשים פה מתחמקים מהאימונים שדורשים כוח, ואין מה לעשות הם הרבה יותר חשובים מאימונים שדורשים ריצה של 5 ק"מ.

מורן , צחוקים בצד .
קרוספיט יכולה להיות אחלה תוכנית אימונים לאוכלוסייה רגילה .
אבל ממה שאני קראתי כאן אתם מתמתקדים בעיקר בסיבולת ולא בכל האלמנטים , אתה יכול להגיד שזה לא ענייני ואתה צודק , אבל אז אתם הפוכים את קרוספיט ללא יותר מתוכנית אימונים של ילדים לפני הצבא .

מחכה לראות עם יהיו אימונים מעניינים , ובנתיים שם לב חלק מהאנשים פה חושבים שקרוספיט זה ריצה מתח ושכיבות שמיכה , ולא גם הרמות אולימפיות סקוואט דדליפט וכו...

אגב אם יהיה מרים משקולות שיעבוד בקרוספיט ויעלם כל פעם שצריך לרוץ זה גם מצחיק .

למתאמנים בבית ,הבעיה בעבודה עם משקל מקסימלי היא בד"כ מחסור בציוד / ציוד מתאים.
לדוגמא ,סט אולימפי רציני + squat stand ,
נוצרת בעיה טכנית / בטיחותית - תנסה להרים מהריצפה 150 ק"ג ל-front squat כדי להתחיל את התרגיל...

כמי שעושה קרוספיט As RX'd ,אני לא נמנע מלעשות כלום ,רק אם לא מתאפשר לי מהסיבות המצויינות לעיל.

אני רוצה לשמוע מה הייתה התוצאה שלך בריצת 5 הק"מ האחרונה שפורסמה כאן ?😵‍💫🥊

אני מאוד סקרן.
איפה ראית שאנשים מתחמקים מהאימון הכבד?
אימונים כבדים זה כיף גדול. אני דווקא רואה יותר אנשים שמתחמקים מהריצה מאשר מהכבדים...

למתאמנים בבית ,הבעיה בעבודה עם משקל מקסימלי היא בד"כ מחסור בציוד / ציוד מתאים.
לדוגמא ,סט אולימפי רציני + squat stand ,
נוצרת בעיה טכנית / בטיחותית - תנסה להרים מהריצפה 150 ק"ג ל-front squat כדי להתחיל את התרגיל...

כמי שעושה קרוספיט As RX'd ,אני לא נמנע מלעשות כלום ,רק אם לא מתאפשר לי מהסיבות המצויינות לעיל.

אני רוצה לשמוע מה הייתה התוצאה שלך בריצת 5 הק"מ האחרונה שפורסמה כאן ?😵‍💫🥊

האמת חמישה קילומטר אני לא רץ , זה מיותר לי .
ספרינטים אני עושה פעמיים בשבוע , ו2000 ירדתי מ8 שזה לא רע לשמן ...

נו מה יהיה, לכל ילד בייספס יש מנוי למכון. יאללה תשיגו

צחוקים בצד, נראה לי שאתה רואה מה שאתה רוצה.
כל האנשים שעושים קרוספיט פה עושים אימונים כבדים למיטב ידיעתי. אני לא מדבר על החברה שמנסים מדי פעם קצת מטקון בשביל הריבועים (נתי, דימה, שוגר) שברור שעובדים כבד. אני מדבר עלי, על עמרי שדיווח פה דדליפט של 130 קילו, אור שמרים כמה שהוא יכול כי יש משקל מוגבל והוא עובד מהבית, צביקה ודעאל מהבלוג שעושים את הימים הכבדים (מקריאה בבלוג). וכמובן שהכל יחסי - כבד בשבילנו זה לא כבד בשבילך.
אני גם קראתי שיש מועדוני קרוספיט שכנראה אין בהם מספיק דגש על כח אבל זה משהו שמנסים לתקן כל הזמן (ראה כמה אימונים כבדים היו בזמן האחרון באתר הראשי).

צחוקים בצד, נראה לי שאתה רואה מה שאתה רוצה.
כל האנשים שעושים קרוספיט פה עושים אימונים כבדים למיטב ידיעתי. אני לא מדבר על החברה שמנסים מדי פעם קצת מטקון בשביל הריבועים (נתי, דימה, שוגר) שברור שעובדים כבד. אני מדבר עלי, על עמרי שדיווח פה דדליפט של 130 קילו, אור שמרים כמה שהוא יכול כי יש משקל מוגבל והוא עובד מהבית, צביקה ודעאל מהבלוג שעושים את הימים הכבדים (מקריאה בבלוג). וכמובן שהכל יחסי - כבד בשבילנו זה לא כבד בשבילך.
אני גם קראתי שיש מועדוני קרוספיט שכנראה אין בהם מספיק דגש על כח אבל זה משהו שמנסים לתקן כל הזמן (ראה כמה אימונים כבדים היו בזמן האחרון באתר הראשי).
תוריד אותי מהמניין הזה ומהר!!!!!

נו מה יהיה, לכל ילד בייספס יש מנוי למכון. יאללה תשיגו

לא שמעת ,הקונספט של חדרי הכושר הקונבנציונאלים בדרך החוצה ,אין להם שום דבר רציני לתרום לך פרט לציוד. אם את העבודה אתה עושה על דעת עצמך ,למה אתה משלם מנוי ? קנה ציוד הביתה ותתאמן מתי שבא לך .

אני מסכים עם עידן. לאנשי קרוספיט יש נטייה להתעלם מרכיב הכוח בקרוספיט (או להמעיט באימונים האלה), וחבל כי זה המרכיב הכי חשוב ותורם לכל השאר (ההפך לא נכון).
בפורום הזה נראה כאילו רוב האנשים פה מתחמקים מהאימונים שדורשים כוח, ואין מה לעשות הם הרבה יותר חשובים מאימונים שדורשים ריצה של 5 ק"מ.

על פי איזה נתונים אתם מסיקים את זה? יש פה בערך שלושה אנשים שכל אחד מהם דיווח זמנים על שני אימונים. ממש מאגר מידע.

✌️
לא שמעת ,הקונספט של חדרי הכושר הקונבנציונאלים בדרך החוצה ,אין להם שום דבר רציני לתרום לך פרט לציוד. אם את העבודה אתה עושה על דעת עצמך ,למה אתה משלם מנוי ? קנה ציוד הביתה ותתאמן מתי שבא לך .
אם היה מכון קרוספיט הייתי הולך אליו, כרגע אין לי מקום לשים ציוד בבית ואני לא במצב שבו אני יכול להתאמן לבד בלי ספוטר בלחיצת חזה למשל

Back
למעלה תחתית