הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חוות דעת על תפריט

Ron Biton

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום

לפני הכל, אני בן 15, 1.83 מטר, שוקל 67 קג', רזה מאוד, בלי נטיה להשמין.

התחלתי לפני יומיים מסה ועבדתי לפי תפריט, אבל היו כל מיני דברים בתפריט שהפריעו לי.
אז החלטתי לנסות להכין אחד לבד (אני בינתיים עובד עדיין לפי התפריט הקודם), אשמח לקבל חוות דעת לגבי התפריט:

(זה לא מחולק לארוחות, אני יעשה את זה כבר בעצמי).

כוס חלב 3%
לחם אחיד 8 פרוסות / 10 ביום אימון
חזה עוף 100 גרם / 200 גרם ביום אימון
חצי קופסת טונה / קופסה שלמה ביום אימון
אורז לבן מבושל 5 כוסות
תפוח עץ
2 כוסות קורנפלקס
קוטג' 9% חצי גביע

סה"כ:

ביום אימון:
2646 קלוריות
150 גרם חלבון
35 גרם שומן
425 גרם פחמימות

ביום רגיל:
2424 קלוריות
134 גם חלבון
31 גרם שומן
394 גרם פחמימות.

תודה לעוזרים 😃

אתה רוצה לאכול את התפריט הזה כל יום? מה עם קצת גיוון למשל פתיתים/פסטה/ שועית במקום האורז? וגיוון עם חזה העוף לדג סטייק המבורגר כבדים וכו'? בכל מקרה היחס הקלורי והכמות קלוריות ניראה טוב יחסית לגובה והמשקל שלך אולי קצת הייתי מוסיף שומנים על חשבון פחמימות בגלל שאתה בתקופת המסה ולא החיטוב.
אגב מה עם השתיייה בארוחות? אתה שותה רק מים? במיץ גם יש קלוריות אל תשכח. וכמות השמן במחבט? הוספת את הקלוריות שהן נותנות גם לחישוב? בכף שמן יש 120 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה לאכול את התפריט הזה כל יום? מה עם קצת גיוון למשל פתיתים/פסטה/ שועית במקום האורז? וגיוון עם חזה העוף לדג סטייק המבורגר כבדים וכו'? בכל מקרה היחס הקלורי והכמות קלוריות ניראה טוב יחסית לגובה והמשקל שלך אולי קצת הייתי מוסיף שומנים על חשבון פחמימות בגלל שאתה בתקופת המסה ולא החיטוב.
אגב מה עם השתיייה בארוחות? אתה שותה רק מים? במיץ גם יש קלוריות אל תשכח. וכמות השמן במחבט? הוספת את הקלוריות שהן נותנות גם לחישוב? בכף שמן יש 120 קלוריות.

תודה על התגובה קודם כל 😃

בקשר לגיוון, זה דברים שיבואו תוך כדי, אני פשוט יגוון בהתאם לערכים המתאימים.
בקשר לשומן, איזה מאכלים עתירי שומן אתה ממליץ לי להוסיף לתפריט? (אם אפשר כמה אפשרויות).
בקשר לשתיה ולשמן, האמת שלא, לא חישבתי את הכמות, איך אני יכול לעשות את זה?

תודה מראש 😃

אפשר לאכול המבורגר, סטייק, חומוס שמן זית חמאת בוטנים גרעינים, לא חסר סוגי שומן , מומלץ להמנע משומן טרנס כגון בורקס ג'חנון מלוואח עוגה וכד' כי הם לא בריאים ,בשבילך זה יותר יכול להעבוד כאחד שאין לי נו נטייה להשמנה. שמן תעשה חישוב, כמה שמן אתה שם במחבט כף שמן זה 120 קלוריות, תנסה לראות כמה מזה בכלל נספג במחבט, למשל בבשר השמן נספג פחות אבל בביצים יותר.
שתייה נידמה לי על כל חצי בקבוק קולה זה 60 גרם פחמימה(בערך 180 קלוריות) לא סגור על זה רשום לך על הבקבוק כמויות.

• פותח/ת השרשור
אפשר לאכול המבורגר, סטייק, חומוס שמן זית חמאת בוטנים גרעינים, לא חסר סוגי שומן , מומלץ להמנע משומן טרנס כגון בורקס ג'חנון מלוואח עוגה וכד' כי הם לא בריאים ,בשבילך זה יותר יכול להעבוד כאחד שאין לי נו נטייה להשמנה. שמן תעשה חישוב, כמה שמן אתה שם במחבט כף שמן זה 120 קלוריות, תנסה לראות כמה מזה בכלל נספג במחבט, למשל בבשר השמן נספג פחות אבל בביצים יותר.
שתייה נידמה לי על כל חצי בקבוק קולה זה 60 גרם פחמימה(בערך 180 קלוריות) לא סגור על זה רשום לך על הבקבוק כמויות.

אוקיי, תודה רבה לך, אז בגדול התפריט בסדר, רק להוסיף שומנים על חשבון פחמימות?

תודה רבה לך 😃

Back
למעלה תחתית