הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקוואט

ofirpantera

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן שלום! אני מתאמן מתחיל וחדש בפורום
התחלתי את הss לפני שבועיים
אשמח לקבל ביקורת על הטכניקה

(המדריך שמפריע לי בסוף הסרטון טוען שיש בעיה עם נעילת הברכיים בסוף כל חזרה.אשמח לשמוע גם על זה)
.

תודה!

אהלן שלום! אני מתאמן מתחיל וחדש בפורום
אשמח לקבל ביקורת על הטכניקה

(המדריך שמפריע לי בסוף הסרטון טוען שיש בעיה עם נעילת הברכיים בסוף כל חזרה.אשמח לשמוע גם על זה)
.

תודה!

תגיד לילדה הקטנה מאחוריך שאני אמרתי שאין שום בעיה בסקווט שלך.
הטכניקה בסדר, אתה לא ממש תופס באונס בתחתית אבל סה"כ המסלול בסדר גמור גם המיקום של המוט למי שטען אחרת.

גם המיקום של המוט למי שטען אחרת
קשה לראות מה המיקום המדוייק, ובכל אופן האגודלים שלו מתחת למוט במקום מעליו, שזו אחלה דרך להפצע במרפק \ אמה. זו הסיבה שצירפתי סרטון הסבר לגביי איך למקם ולאחוז את המוט.

קשה לראות מה המיקום המדוייק, ובכל אופן האגודלים שלו מתחת למוט במקום מעליו, שזו אחלה דרך להפצע במרפק \ אמה. זו הסיבה שצירפתי סרטון הסבר לגביי איך למקם ולאחוז את המוט.
המרפק סה"כ לא מורם מספיק, זה הכל...

אבל הסרטון שהבאת זה מתייחס לLB ופותח הדיון עושה HB או שאני טועה?

המרפק סה"כ לא מורם מספיק, זה הכל...
לא, גם האגודל מתחת למוט, במקום מעליו.
ולא ניתן לקבל מהוידאו את כל שאר המידע לגביי מיקום המוט.

אבל הסרטון שהבאת זה מתייחס לLB ופותח הדיון עושה HB או שאני טועה?
לא ברור, וכמעט ללא יוצא מהכלל מי שעושה HB כמתאמן מתחיל פשוט לא יודע על אופציה אחרת, נדיר שמתאמן מתחיל באמת קרא את הטענות של שני הצדדים והחליט לבחור בHB.
בכל אופן, למקרה שאני צריך להצהיר, אז כן - אני טוען שLB עדיף, עם מעט מאוד יוצאים מהכלל, שהם כמעט תמיד לא מתאמנים מתחילים. למעשה, מתאמנים מתחילים שאני אאמן לעשות HB הם רק מבוגרים שאין להם גמישות מספקת בכתפיים, ובגלל הגיל לוקח להם המון זמן לפתח אותה, אם בכלל. או אנשים עם בעיות כתפיים ספציפיות אחרות, אבל גם זה נדיר מאוד.

לא ברור, וכמעט ללא יוצא מהכלל מי שעושה HB כמתאמן מתחיל פשוט לא יודע על אופציה אחרת, נדיר שמתאמן מתחיל באמת קרא את הטענות של שני הצדדים והחליט לבחור בHB.
בכל אופן, למקרה שאני צריך להצהיר, אז כן - אני טוען שLB עדיף, עם מעט מאוד יוצאים מהכלל, שהם כמעט תמיד לא מתאמנים מתחילים. למעשה, מתאמנים מתחילים שאני אאמן לעשות HB הם רק מבוגרים שאין להם גמישות מספקת בכתפיים, ובגלל הגיל לוקח להם המון זמן לפתח אותה, אם בכלל. או אנשים עם בעיות כתפיים ספציפיות אחרות, אבל גם זה נדיר מאוד.
גם הטכניקה של HB הרבה יותר קלה ללמוד לדעתי מהזאת של הLB זו גם הדעה שלך? ואיזה אנשים הם יוצאי דופן מבחינתך?

אם פספסת אצלי ידידי שחושב שריפטו הוא אלוהים, גם אני באחיזה מלאה עם אגודל מתחת למוט כי (תתכונן לזה) - ככה עושים HB!
לקח לי זמן להבין מה אתה רוצה מהחיים של הבחור המסכן שצריך לצפות בסרטוני אחיזה...

גם הטכניקה של HB הרבה יותר קלה ללמוד לדעתי מהזאת של הLB זו גם הדעה שלך? ואיזה אנשים הם יוצאי דופן מבחינתך?
היא יותר קלה ללימוד מבחינת מיקום המוט, מבחינת כל השאר נראה לי דומה. לא סגור על זה.
וכתבתי מי יוצאי הדופן לדעתי..

אם פספסת אצלי ידידי שחושב שריפטו הוא אלוהים, גם אני באחיזה מלאה עם אגודל מתחת למוט כי (תתכונן לזה) - ככה עושים HB!
לקח לי זמן להבין מה אתה רוצה מהחיים של הבחור המסכן שצריך לצפות בסרטוני אחיזה...
מצטער לבאס אותך, אבל:

עד כמה שידוע לי בSS עושים לואו באר, אשמח אם תתקן אותי. לתת לו הערות על HB זה כמו לתת לו הערות על הסקוואט קלין. זה לא קשור לפוסט, לוידאו או לתוכנית אותה הוא מבצע.

מצטער לבאס אותך, אבל:

עד כמה שידוע לי בSS עושים לואו באר, אשמח אם תתקן אותי. לתת לו הערות על HB זה כמו לתת לו הערות על הסקוואט קלין. זה לא קשור לפוסט, לוידאו או לתוכנית אותה הוא מבצע.
מצטער על החפירה אבל זה ממש נחשב חובה לעשות LB בSS או שזה בגדר המלצה? אני עושה SS וניסיתי ללמוד LB ולא הלך לי טוב אז אני עכשיו עושה HB וביינתים מתקדם טוב

מצטער לבאס אותך, אבל:

הייתי מתבאס רק אם היה אכפת לי...
אפשר לעשות SS גם עם היי-באר, זה לא באמת משנה ואם ככה נוח לו אין עם זה שום בעיה
ובתור סוגדי LB הסקווט שלכם אמור לעבור את שלי... אולי... מתישהו... פעם. הרי הLB כל כך נעלה... ככה ריפטו אמר 😃

מצטער על החפירה אבל זה ממש נחשב חובה לעשות LB בSS או שזה בגדר המלצה? אני עושה SS וניסיתי ללמוד LB ולא הלך לי טוב אז אני עכשיו עושה HB וביינתים מתקדם טוב
רב הקרוספיטרים הולך להתעצבן שאני אומר את זה, כי הוא לא מספיק אוהב את ריפטו, אבל הנה:
התוכנית כל כך טובה, שהיא תעבוד אפילו עם פרונט סקוואט.

השאלה היא כמה, ומה יהיו התוצאות מבחינת המטרה שלה (כוח כללי ומסת שריר). בLB אתה תשיג תוצאות יותר טובות מHB. אתה גם תתקע בו מאוחר יותר (ובHB תתקע מאוחר יותר מFS).

בSS עושים LB, על זה היא מבוססת וזו אחת הסיבות שהיא ככל הנראה תוכנית הכוח הכללי הכי טובות למתאמן מתחיל. לעשות אותה עם HB זה לא באמת לעשות אותה, ובכל מקרה זה לפספס את העניין.

הייתי מתבאס רק אם היה אכפת לי...
אפשר לעשות SS גם עם היי-באר, זה לא באמת משנה ואם ככה נוח לו אין עם זה שום בעיה
ובתור סוגדי LB הסקווט שלכם אמור לעבור את שלי... אולי... מתישהו... פעם. הרי הLB כל כך נעלה... ככה ריפטו אמר 😃
אוקיי, להביא לך מישהו שעושה LB שמרים יותר ממך? זה יגרום לך להגיד שריפטו מלך וקורספיט זה חרא?
כי אם כן, אני אשמח לעשות את זה.

ואגב, אני לא יודע איך אתה מבטא את זה, אבל אתה כותב סקווט ולכן אני מניח שאתה גם אומר skwot. אז לפני שאתה יורד לקטע של "אני יותר חזק מכם", תלמד להגיד את שם התרגיל, בהנחה שאתה באמת קורא לו skwot כמו יותר מידי ישראלים (וקרוספיטרים, אגב). Squat שמו. נעים להכיר.

רב הקרוספיטרים הולך להתעצבן שאני אומר את זה, כי הוא לא מספיק אוהב את ריפטו, אבל הנה:

השאלה היא כמה, ומה יהיו התוצאות מבחינת המטרה שלה (כוח כללי ומסת שריר). בLB אתה תשיג תוצאות יותר טובות מHB. אתה גם תתקע בו מאוחר יותר (ובHB תתקע מאוחר יותר מFS).

בSS עושים LB, על זה היא מבוססת וזו אחת הסיבות שהיא ככל הנראה תוכנית הכוח הכללי הכי טובות למתאמן מתחיל. לעשות אותה עם HB זה לא באמת לעשות אותה, ובכל מקרה זה לפספס את העניין.
למה זה לא באמת לעשות אותה? כול עוד אני מתקדם כראוי בסקוואט ובשאר התרגילים זה עדיף מאשר להתקע במשקלים עם הLB בגלל טכניקה לקויה

למה זה לא באמת לעשות אותה? כול עוד אני מתקדם כראוי בסקוואט ובשאר התרגילים זה עדיף מאשר להתקע במשקלים עם הLB בגלל טכניקה לקויה
זה לא באמת לעשות אותה, כי התוכנית מבוצעת עם סקוואט LB
וזה עדיף פשוט ללמוד לעשות LB, זה אפשרי לחלוטין.

זה לא באמת לעשות אותה, כי התוכנית מבוצעת עם סקוואט LB
וזה עדיף פשוט ללמוד לעשות LB, זה אפשרי לחלוטין.
ניסיתי ללמוד את הטכניקה אבל פשוט יצא לי שילוב של HB עם LB אז החלטתי לעבור לHB ולהתקדם אני מקווה שאני יחטב שכבר תהיה לי הזדמנות ללמוד כראוי את הטכניקה
יש גם את @Alikk1998 שעשה HB הרבה זמן עד איזה 120 סקוואט ועבר לLB בגלל שהוא רוצה להתחרות ורוצה יותר משקל על המוט אבל זה מראה שאפשר להתקדם גם טוב עם HB(הוא שקל איזה 60 ומשהו והיה לו עוד להתקדם עם HB)

אוקיי, להביא לך מישהו שעושה LB שמרים יותר ממך? זה יגרום לך להגיד שריפטו מלך וקורספיט זה חרא?
כי אם כן, אני אשמח לעשות את זה.

ואגב, אני לא יודע איך אתה מבטא את זה, אבל אתה כותב סקווט ולכן אני מניח שאתה גם אומר skwot. אז לפני שאתה יורד לקטע של "אני יותר חזק מכם", תלמד להגיד את שם התרגיל, בהנחה שאתה באמת קורא לו skwot כמו יותר מידי ישראלים (וקרוספיטרים, אגב). Squat שמו. נעים להכיר.
מכל התגובות הטיפשיות שלך התעלית על עצמך.
יש בודדים בארץ במשקל גוף שלי שעוברים אותי בסקווט. היי או לואו.
ריפטו סתם הומו שאוהב לדחוף את האף לתחומים שהוא לא מבין בהם (הניף 85 עם סקווט 270)
אני כותב כמו שכותבים את זה בעברית, מעבר לזה? באמת התגובה הכי מטומטמת ועלובה שהצלחת לשחרר עד כה 😃
"אתה לא אומר את זה נכון... אז מה אם אתה מרים 80 קילו יותר ממני..." גבר גבר

ניסיתי ללמוד את הטכניקה אבל פשוט יצא לי שילוב של HB עם LB אז החלטתי לעבור לHB ולהתקדם אני מקווה שאני יחטב שכבר תהיה לי הזדמנות ללמוד כראוי את הטכניקה
יש גם את @Alikk1998 שעשה HB הרבה זמן עד איזה 120 סקוואט ועבר לLB בגלל שהוא רוצה להתחרות ורוצה יותר משקל על המוט אבל זה מראה שאפשר להתקדם גם טוב עם HB(הוא שקל איזה 60 ומשהו והיה לו עוד להתקדם עם HB)
ברור שאפשר, אף אחד לא טען שלא...

מכל התגובות הטיפשיות שלך התעלית על עצמך.
יש בודדים בארץ במשקל גוף שלי שעוברים אותי בסקווט. היי או לואו.
ריפטו סתם הומו שאוהב לדחוף את האף לתחומים שהוא לא מבין בהם (הניף 85 עם סקווט 270)
אני כותב כמו שכותבים את זה בעברית, מעבר לזה? באמת התגובה הכי מטומטמת ועלובה שהצלחת לשחרר עד כה 😃
"אתה לא אומר את זה נכון... אז מה אם אתה מרים 80 קילו יותר ממני..." גבר גבר
עכשיו אתה מגביל את זה לגבולות ארץ ישראל? ולמשקל גוף?
ומה הקשר כמה ריפטו הניף? במיוחד כשמדובר על סקוואט.
וזה לא משנה איך אתה כותב, זה משנה איך אתה אומר - וכשאתה כותב סקווט אני מניח שאתה אומר skwot, אולי אני טועה.
אגב, אתה לא מרים 80 קילו יותר ממני. אם זה משנה לך אז שמתי מוט על הגב פעם ראשונה לפני שנה וחצי ולפני חודש הייתי ברמה של 180-182.5 ל3 חזרות על משקל גוף 82. אחרי חודש פגרה יוצא לדרך, ואם לא יהיו תקלות מיוחדות וילך טוב, אז בעוד לא הרבה זמן אני ארים יותר ממך. והספורט שלי בכלל במים, ולא קשור למוטות ופלטות. וזה לא משנה את העובדה שברגע זה יש אינספור אנשים שעושים LB ומרימים הרבה יותר ממך.

אגב, להתרברב בכמה אתה מרים ולהשליך את זה על כמה אתה מבין, בטח ובטח "לרדת" על אחרים על זה זו יהירות דבילית, ובמקום לצאת גדול על הביצועים שלך, אתה יוצא קטן. חבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית