נק' מוניטין:
0
- 2
- 0
לפני שנה נרשמתי למכון כושר, הייתי שמן, שקלתי 82 קילו, הגעתי במטרה להרזות ואחרי כמה חודשים של אימונים ותזונה כמו בשואה (500-600 קלוריות ביום) ירדתי למשקל של 64. לקח לי 2 וחצי חודשים לרדת את המשקל הזה ובכל שאר השנה עשיתי תכנית ABC של המכון, אבל לא אכלתי נכון ועליתי 10 קילו.
עברה השנה הזאת, וחזרתי למכון כושר אחרי 3 חודשים שלא התאמנתי בכלל , החלטתי הפעם להשקיע ולהיות רציני גם בתכנית אימון שתתאים לי וגם בתפריט תזונה מתאים.
חשוב לי גם לקבל צורה נורמלית בבטן למה כי איך שזה נראה עכשיו זה לא טוב, המותניים האלה זה עצם שמסביבו יש שומן
חשבתי על להתחיל לעבוד על מתח כי זה יתן לי גב רחב ואולי אז הגוף שלי יתאזן עם המותניים.
בקיצור תכוונו אותי מה אני צריך לעשות
גובה: 175 ס"מ
משקל: 73 ק"ג
מטרה: קודם כל להוריד את הבטן גיטרה הזאתי, להעלות מסת שריר, להגיע לאחוז שומן נמוך יותר.
תמונות:
עברה השנה הזאת, וחזרתי למכון כושר אחרי 3 חודשים שלא התאמנתי בכלל , החלטתי הפעם להשקיע ולהיות רציני גם בתכנית אימון שתתאים לי וגם בתפריט תזונה מתאים.
חשוב לי גם לקבל צורה נורמלית בבטן למה כי איך שזה נראה עכשיו זה לא טוב, המותניים האלה זה עצם שמסביבו יש שומן
חשבתי על להתחיל לעבוד על מתח כי זה יתן לי גב רחב ואולי אז הגוף שלי יתאזן עם המותניים.
בקיצור תכוונו אותי מה אני צריך לעשות
גובה: 175 ס"מ
משקל: 73 ק"ג
מטרה: קודם כל להוריד את הבטן גיטרה הזאתי, להעלות מסת שריר, להגיע לאחוז שומן נמוך יותר.
תמונות: