עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא לומד לבד, אני לומד מהבחור שהגיב מעליי daniel1212 הוא המדריך שלי בחדר כושר והוא עובד איתי על טכניקה....כל הכבוד על הרצינות חבר אבל אתה הולך ראש בקיר, יהיה לך קשה ללמוד הטכניקה לבד או עם עזרה באינטרנט בגיל כזה כדאי לך ללכת ל2 אימונים אישיים כבסיס לתנועות הכלליות.
אני לא לומד לבד, אני לומד מהבחור שהגיב מעליי daniel1212 הוא המדריך שלי בחדר כושר והוא עובד איתי על טכניקה....
הטכניקה שלי הייתה גרועה בגלל המשקל, ב-30 לדוגמא היה לי טכניקה פיקס אני צריך לעבוד על זה שאני יוכל לשמר טכניקה מושלמת גם במשקלים שהם קצת קשים לי...
התחלת מסה:
משקל: 42 ק"ג
גובה: 1.54
מצב נוכחי:
משקל: 50.3
גובה: 1.61
אבל הטכניקה עם ה-30 הייתה יותר טובה, בכל מקרה רק ככה משתפרים, להתאמן, להתאמן ועוד פעם להתאמן!הטכניקה שלך ב 30 ממש לא הייתה פיקס, יש עוד הרבה לעבוד, אבל אתה כבר בדרך הנכונה
תודה אחי חחחחחחח ככה זה אצלנו במשפחה, אח שלי ואבא שלי עד גיל 13 היו איזה 1.55 ואז פתאום אחריי הבר מצווה קפצו למעלה בגובה 😃 (שניהם 1.83)איזה כיף לך שגבהת 7 ס"מ בארבעה חודשים..
אני מגיל 13 לא גבהתי ס"מ :(
חח שיהיה בהצלחה!!
תודה אחי חחחחחחח ככה זה אצלנו במשפחה, אח שלי ואבא שלי עד גיל 13 היו איזה 1.55 ואז פתאום אחריי הבר מצווה קפצו למעלה בגובה 😃 (שניהם 1.83)
אשמח עם תעקוב אחי, מחר יהיה עידכון!