הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג - קטין שמפציץ במשקלים!

Eliran58

משתמש מתחיל
131
5
נק' מוניטין:
5
131
5
התחלת מסה:
משקל: 42 ק"ג
גובה: 1.54

מצב נוכחי:
משקל: 50.3
גובה: 1.61

תוכנית:

A:
סקוואט 3X5
בנצ' 3X5
דדליפט 1X5
מקבילים 3X8

B:
סקוואט 3X5
פרס 3X5
צ'ין אפס 3X5

מתאמן 3 פעמים בשבוע.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה דניאל 😃

יאללה עידכון ראשון!

אימון B:

סקוואט היי בר 3X5 עם 37.5 קילו, טכניקה מאכזבת עובד על זה אשמח לעצות לשיפור בטכניקה.

פרס 2X5 עם 25 קילו, היה קל מאוד, וטכניקה טובה, אימון הבא אני יעלה משקל

אשמח לתגובות על העידכון, עידכון הבא יהיה יותר מפורט ויהיה עם סירטונים בכל תרגילי הבסיס.

נערך לאחרונה:
כל הכבוד על הרצינות חבר אבל אתה הולך ראש בקיר, יהיה לך קשה ללמוד הטכניקה לבד או עם עזרה באינטרנט בגיל כזה כדאי לך ללכת ל2 אימונים אישיים כבסיס לתנועות הכלליות.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על הרצינות חבר אבל אתה הולך ראש בקיר, יהיה לך קשה ללמוד הטכניקה לבד או עם עזרה באינטרנט בגיל כזה כדאי לך ללכת ל2 אימונים אישיים כבסיס לתנועות הכלליות.
אני לא לומד לבד, אני לומד מהבחור שהגיב מעליי daniel1212 הוא המדריך שלי בחדר כושר והוא עובד איתי על טכניקה....
הטכניקה שלי הייתה גרועה בגלל המשקל, ב-30 לדוגמא היה לי טכניקה פיקס אני צריך לעבוד על זה שאני יוכל לשמר טכניקה מושלמת גם במשקלים שהם קצת קשים לי...

אני לא לומד לבד, אני לומד מהבחור שהגיב מעליי daniel1212 הוא המדריך שלי בחדר כושר והוא עובד איתי על טכניקה....
הטכניקה שלי הייתה גרועה בגלל המשקל, ב-30 לדוגמא היה לי טכניקה פיקס אני צריך לעבוד על זה שאני יוכל לשמר טכניקה מושלמת גם במשקלים שהם קצת קשים לי...

הטכניקה שלך ב 30 ממש לא הייתה פיקס, יש עוד הרבה לעבוד, אבל אתה כבר בדרך הנכונה

• פותח/ת השרשור
הטכניקה שלך ב 30 ממש לא הייתה פיקס, יש עוד הרבה לעבוד, אבל אתה כבר בדרך הנכונה
אבל הטכניקה עם ה-30 הייתה יותר טובה, בכל מקרה רק ככה משתפרים, להתאמן, להתאמן ועוד פעם להתאמן!
איזה כיף לך שגבהת 7 ס"מ בארבעה חודשים..
אני מגיל 13 לא גבהתי ס"מ :(

חח שיהיה בהצלחה!!
תודה אחי חחחחחחח ככה זה אצלנו במשפחה, אח שלי ואבא שלי עד גיל 13 היו איזה 1.55 ואז פתאום אחריי הבר מצווה קפצו למעלה בגובה 😃 (שניהם 1.83)
אשמח עם תעקוב אחי, מחר יהיה עידכון!

תודה אחי חחחחחחח ככה זה אצלנו במשפחה, אח שלי ואבא שלי עד גיל 13 היו איזה 1.55 ואז פתאום אחריי הבר מצווה קפצו למעלה בגובה 😃 (שניהם 1.83)
אשמח עם תעקוב אחי, מחר יהיה עידכון!

אני בחורה, אז זה מסביר הרבה P:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית