נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל עוד זה עם סוגרים לא, הבעיה מתחילה כשנגמר לי המקום וזה כבר התחיל להחליק פעם אחת על 203 ק"ג, זה היה מלחיץ...חתיכת ASS TO THE GRASS דפקת פה!
תגיד זה לא מפחיד אותך כשאתה עם הפלטות הענקיות האלה שעוד שנייה נופלות לך מהמוט?
פאק... אתה לא יכול לדבר עם הבעלים של המכון (או מה שזה לא יהיה המקום הזה שאתה מתאמן בו) שישיג פלטות נורמליות?כל עוד זה עם סוגרים לא, הבעיה מתחילה כשנגמר לי המקום וזה כבר התחיל להחליק פעם אחת על 203 ק"ג, זה היה מלחיץ...
פאק... אתה לא יכול לדבר עם הבעלים של המכון (או מה שזה לא יהיה המקום הזה שאתה מתאמן בו) שישיג פלטות נורמליות?
אני מדבר על פלטות ברזל יותר צרות.. אתה עם 4 פלטות על המוט ונגמר לך המקום... אני יודע שאצלי יש מקום לאיזה 7 פלטות בקלות להיכנס על המוט (נעזוב את זה שיש רק 5 בכל המכון חחח)הן נורמליות, פשוט צריך אצלנו 2-4 פלטות של 25 ק"ג והכל יהיה נוח יותר. זה עסק יקר מאוד...
ועדיין היתרון עם אלו שאני יכול להפיל בלי לשבור את כל העולם ואחותו 😃אני מדבר על פלטות ברזל יותר צרות.. אתה עם 4 פלטות על המוט ונגמר לך המקום... אני יודע שאצלי יש מקום לאיזה 7 פלטות בקלות להיכנס על המוט (נעזוב את זה שיש רק 5 בכל המכון חחח)
קבל ויג'ן! אתה מביא פלטות של 15 קילו נניח שיהיו יותר קטנות מהפלטות גלגלים האלה, או אולי אפילו אפשר 20, לא יודע, בכל מקרה אתה שם גלגל אחד בהתחלה וגלגל אחד בסוף, ומפוצץ בפלטות ברזל באמצע. ככה כשהמוט נופל יש לך את הפלטות השמנות להפיל עליהן :Dועדיין היתרון עם אלו שאני יכול להפיל בלי לשבור את כל העולם ואחותו 😃
בערך 9 שניםכל הכבוד , מטורף! כמה שנים מאתמן בתחום?
כבוד! מרשים מאוד!בערך 9 שנים
Ivanko / Elieko PL plates much stronger than you think... with proper platform nothing will break.
הרעיון הוא לשפר את הכוח של היציאה מהתחתית, הגלוטס (טוסיק) עובדים מאוד קשה שם ומעבר לזה זה מגמיש יפה מאוד את התחתית.יפה מאוד!
לא מכיר את ההרגשה, אף פעם לא עשיתי סקאווט עם הפסקה. אני יכול לדמיין איך זה מרגיש כשצריך לקום.
מה העניין בסקאווט עם עצירה בתחתית ולמה הוא תורם?