הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוז-סקווט 185 ק"ג על 83 ק"ג משקל גוף

חתיכת ASS TO THE GRASS דפקת פה!
תגיד זה לא מפחיד אותך כשאתה עם הפלטות הענקיות האלה שעוד שנייה נופלות לך מהמוט?

• פותח/ת השרשור
חתיכת ASS TO THE GRASS דפקת פה!
תגיד זה לא מפחיד אותך כשאתה עם הפלטות הענקיות האלה שעוד שנייה נופלות לך מהמוט?
כל עוד זה עם סוגרים לא, הבעיה מתחילה כשנגמר לי המקום וזה כבר התחיל להחליק פעם אחת על 203 ק"ג, זה היה מלחיץ...

כל עוד זה עם סוגרים לא, הבעיה מתחילה כשנגמר לי המקום וזה כבר התחיל להחליק פעם אחת על 203 ק"ג, זה היה מלחיץ...
פאק... אתה לא יכול לדבר עם הבעלים של המכון (או מה שזה לא יהיה המקום הזה שאתה מתאמן בו) שישיג פלטות נורמליות?

• פותח/ת השרשור
פאק... אתה לא יכול לדבר עם הבעלים של המכון (או מה שזה לא יהיה המקום הזה שאתה מתאמן בו) שישיג פלטות נורמליות?

הן נורמליות, פשוט צריך אצלנו 2-4 פלטות של 25 ק"ג והכל יהיה נוח יותר. זה עסק יקר מאוד...

הן נורמליות, פשוט צריך אצלנו 2-4 פלטות של 25 ק"ג והכל יהיה נוח יותר. זה עסק יקר מאוד...
אני מדבר על פלטות ברזל יותר צרות.. אתה עם 4 פלטות על המוט ונגמר לך המקום... אני יודע שאצלי יש מקום לאיזה 7 פלטות בקלות להיכנס על המוט (נעזוב את זה שיש רק 5 בכל המכון חחח)

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על פלטות ברזל יותר צרות.. אתה עם 4 פלטות על המוט ונגמר לך המקום... אני יודע שאצלי יש מקום לאיזה 7 פלטות בקלות להיכנס על המוט (נעזוב את זה שיש רק 5 בכל המכון חחח)
ועדיין היתרון עם אלו שאני יכול להפיל בלי לשבור את כל העולם ואחותו 😃

ועדיין היתרון עם אלו שאני יכול להפיל בלי לשבור את כל העולם ואחותו 😃
קבל ויג'ן! אתה מביא פלטות של 15 קילו נניח שיהיו יותר קטנות מהפלטות גלגלים האלה, או אולי אפילו אפשר 20, לא יודע, בכל מקרה אתה שם גלגל אחד בהתחלה וגלגל אחד בסוף, ומפוצץ בפלטות ברזל באמצע. ככה כשהמוט נופל יש לך את הפלטות השמנות להפיל עליהן :D

יפה מאוד!
לא מכיר את ההרגשה, אף פעם לא עשיתי סקאווט עם הפסקה. אני יכול לדמיין איך זה מרגיש כשצריך לקום.

מה העניין בסקאווט עם עצירה בתחתית ולמה הוא תורם?

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד!
לא מכיר את ההרגשה, אף פעם לא עשיתי סקאווט עם הפסקה. אני יכול לדמיין איך זה מרגיש כשצריך לקום.

מה העניין בסקאווט עם עצירה בתחתית ולמה הוא תורם?
הרעיון הוא לשפר את הכוח של היציאה מהתחתית, הגלוטס (טוסיק) עובדים מאוד קשה שם ומעבר לזה זה מגמיש יפה מאוד את התחתית.
אני בהחלט יכול לספר לך שיש אלמנט לא מבוטל של פחד בפאוז סקווט כבר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית