הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות בקשר לאבקת חלבון וקריאטין

• פותח/ת השרשור Any1
  • פורסם בתאריך

Any1

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אוקיי
אז בדקתי באינטרנט, שקלתי, מדדתי, ספרתי, והגעתי למסקנה שאני (אני במאסה) מגיע למספר הקלוריות הנכון אך עדיין חסרים לי 30+ גרם חלבון ביום.
קניתי חלבון, ועכשיו יש לי שאלות -
1.איך לקחת את זה?
2. זאת אומרת האם לקחת רק ביום של האימון? בכל יום ?
3.לקחת סקופ אחד (24 גרם חלבון) או 2 ? או אחד ומשהו אחר ?
4.האם שימוש בחלבון בזמן חיטוב והורדה בשומן(מאזן קלורי שלילי) תורם במשהו? האם הוא מזיק?

ולדבר השני - קריאטין - קראתי באינטרנט, הבנתי מה זה עושה מה ההשפעות של זה (קניתי מונו), אבל יש סתירה בין האופן נטילה -
5.האם לבצע העמסה? כמה זמן? כמה גרם?
6.כמה גרם לקחת ביום בתחזוקה ?
7.האם שימוש בקריאטין בזמן חיטוב והורדה בשומן(מאזן קלורי שלילי) תורם במשהו? האם הוא מזיק?

תודה רבה לעוזרים 😃

עריכה : אציין שאני מתאמן כבר יותר משנתיים, עכשיו לקחתי את המאסה יותר ברצינות

1. שים בשייקר ותערבב, אתה יכול להוסיף גם פירות ומה שבא לך
2. תקח בכל יום שאתה צריך להשלים את ה-30 גרם חלבון שלך
3. כך כמה שצריך, הכף מדידה זה רק בשביל הנוחות
4. זה יכול לתרום בגלל שזה דל בשומן ופחמימה, אז אם אתה מערבב רק עם מים זה מאוד "דיאטטי", מזיק זה בטוח לא.
5. ההעמסה היא מיותרת למתאמן הרגיל, פשוט תקח 5 גרם ביום.
6. ...
7. שימוש בקריאטין תורם בכל מצב שבו אתה עושה אימוני כוח. חיטוב/מסה. כך בחשבון שזה סופח הרבה נוזלים לכן תהיה עלייה של 2-3 ק"ג רק בנוזלים.

• פותח/ת השרשור
2. תקח בכל יום שאתה צריך להשלים את ה-30 גרם חלבון שלך
זו השאלה - האם אני צריך להשלים את ה30 גרם בכל יום או רק בימים של אימון ? האם היחס של 1.8 גרם חלבון לקילוגרם (מצאתי בפורטל) מתייחס לימי אימון או בכלל לכל יום ?

תודה על שאר התשובות 😃

זו השאלה - האם אני צריך להשלים את ה30 גרם בכל יום או רק בימים של אימון ? האם היחס של 1.8 גרם חלבון לקילוגרם (מצאתי בפורטל) מתייחס לימי אימון או בכלל לכל יום ?

תודה על שאר התשובות 😃
היחס הזה מתייחס לממוצע שבועי... זאת אומרת שכל יום אותו דבר

Back
למעלה תחתית