הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בגדים תרמיים לשלג

Strawberry

משתמש קבוע
1,818
952
נק' מוניטין:
2,605
1,818
952
EGO
אני טסה בכריסמס למוסקבה ומן הסתם שאני לא מחזיקה בגדים שיחממו אותי מספיק במינוס 15 מעלות.
אין טעם לקנות שם בגדים כי בארץ לא יהיה להם שימוש, אז המליצו לי על חולצה ומכנס תרמי.
הבעיה שהכי איכותיים וטובים הם של קולומביה ועולים 300 ש"ח ליחיד - שוב יוצא בזבוז כסף כי אני לא מאמינה שאשתמש בזה בארץ.
יש לי חולצה תרמית מריקושט שקנו לי לצבא והיא לא באמת עושה הבדל מחולצה רגילה.

מישהו מכיר בגדים תרמיים טובים במחירים סבירים שלא ייכאב לי בכיס שלא אלבש אח"כ?
(אני פתוחה לקניות מEbay וכו'..)

תודה לעוזרים 😃

כשאני טסתי לא היה שם -15 אבל היה -5
הייתי בגי'נס איכותי חולצה מעל זה חולצה ארוכה ומעל סוודר ומעיל ושמתי מגפיים והיה סבבה לגמרי

• פותח/ת השרשור
כשאני טסתי לא היה שם -15 אבל היה -5
הייתי בגי'נס איכותי חולצה מעל זה חולצה ארוכה ומעל סוודר ומעיל ושמתי מגפיים והיה סבבה לגמרי

ב-5 אני מאמינה שזה כל מה שיספיק אבל כשהצפי לטמפרטורה הוא נמוך יותר אני מעדיפה לבוא מוכנה (מקסימום לא אלבש) מאשר לקנות שם (כי אין טעם להשתמש בארץ).
ואל תשכח שלבנות קר יותר 😛

להתלבש בשכבות אמור להספיק. מה שכן הייתי משיג מעיל נגד רוח, כפפות, כובע מחמם וגרביים חמות, משם בדרך כלל מרגישים את עיקר הקור. :coldfeet:

• פותח/ת השרשור
להתלבש בשכבות אמור להספיק. מה שכן הייתי משיג מעיל נגד רוח, כפפות, כובע מחמם וגרביים חמות, משם בדרך כלל מרגישים את עיקר הקור. :coldfeet:

הכל יש חוץ מכובע (יש מחממי אוזניים) כי אני לא מסוגלת ללכת עם כובעי צמר / חורף וכו'.. זה מגרד לי בצורה מעצבנת חחח

יש לך אתרים כמו buy2usa שיש להם מגוון בגדים במחירים נמוכים מהשוק , ואם את באמת רוצה לחסוך תקני מאיבי, או זיופים איכותיים מioffer.com

תנסי להשיג בגדים ממשפחה וחברים.
סביר להניח שלאחד מהם יש מה שאת צריכה.

אני קניתי לצורך צבאי חולצה טרמית בריקושט..
לדעתי שם זה מעולה.
ברור שאני לא ב-15, אבל במדבר (ליד הדרום) ממש קפוא בלילה ובחורף (אח שלי שמר שם).
אני קניתי לאימונים שיהיו לי בחנוכה...

לדעתי שם זה מעולה.
איפה בדיוק? 😃

• פותח/ת השרשור
לדעתי שם זה מעולה.

זאת החולצה שדיברתי עליה.. היא סבבה למקרים כאלה (גם אני השתמשתי בה במדבר בדרום חח) אבל היא לא תספיק..
בכל מקרה תודה(:

יש את החולצות הטרמיות של ריקושט דרגה 3 שזה ממש עבה והיה לי די חם עם זה במדבר בלילה

• פותח/ת השרשור
בריקושט יש. זה עולה כ200 שח

200 ש"ח לחולצה ועוד 200 ש"ח למכנס = 400 ש"ח הוצאה על דבר חד פעמי.. מיותר.. תודה בכל מקרה
יש את החולצות הטרמיות של ריקושט דרגה 3 שזה ממש עבה והיה לי די חם עם זה במדבר בלילה

אני לא יודעת איזה דרגה יש לי אבל אני אבדוק, תודה!

[quלא בדיוק e="Strawberry, post: 578966, member: 10047"]200 ש"ח לחולצה ועוד 200 ש"ח למכנס = 400 ש"ח הוצאה על דבר חד פעמי.. מיותר.. תודה בכל מקרה

אני לא יודעת איזה דרגה יש לי אבל אני אבדוק, תודה![/quote]
זה לא בדיוק 200...... ממליץ שתבדוק

• פותח/ת השרשור
[quלא בדיוק e="Strawberry, post: 578966, member: 10047"]200 ש"ח לחולצה ועוד 200 ש"ח למכנס = 400 ש"ח הוצאה על דבר חד פעמי.. מיותר.. תודה בכל מקרה

אני לא יודעת איזה דרגה יש לי אבל אני אבדוק, תודה!
זה לא בדיוק 200...... ממליץ שתבדוק[/quote]

תבדקי* תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית