עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כרגע 163 ק"ג אבל זה לא המשקל האמיתי שלי.. עברתי ניתוח אפנדציט ורק חזרתי אז אני עולה חזרה למשקלים האמיתיים שלי [היה 175X5 ו-181X3]כמה הדדליפט שלך ל5 ?
חחח כן יש לי הפרשים ממש גדולים בין הסינגלים.. כשעשיתי 205 ק"ג בתחרות הקודמת היה לי 170 לחמישייה.איך הסינגל שלך כל כך גבוה לעות במשקל ל5 😵
זה הגיוני.. אם rm5 זה 87% מ-rm1 , אז המשקל שלו צריך להיות 166 לחמישייה. כנראה שהוא יודע לעבוד טוב בסינגלים לעומת מתאמן ממוצע (בגלל קריירה תחרותית)איך הסינגל שלך כל כך גבוה לעות במשקל ל5 😵
אני בטוח ב-99% שיש לי 200 לסינגל כרגע, וה-RM5 שלי הוא 163 נכון לעכשיו. יש לי ניסיון תחרותי אבל לומר את האמת? תמיד הייתי ככה. בתחרות הראשונה שלי משכתי 195 על 150X5.זה הגיוני.. אם rm5 זה 87% מ-rm1 , אז המשקל שלו צריך להיות 166 לחמישייה. כנראה שהוא יודע לעבוד טוב בסינגלים לעומת מתאמן ממוצע (בגלל קריירה תחרותית)
1. חושב שזו הסיבה, אני בקושי אוכל (ארוחה-שתיים ביום).ככל שהחזרות עולות זה יותר קשה, אולי הוא מתעצל כשיש סט של 5 \ לא מספיק קשוח בראש, אבל יותר הגיוני ש:
1. הוא אוכל ממש מעט ומאגרי הגליקוגן שלו דיי ריקים ככה שמה שיפגע יותר זה החמישיות, יותר מאשר הסינגלים. כל מי שחיטב תוך כדי ניסיון לשמור על הכוח יודע את זה.
2. שבסטים של ה5 הוא "מפמפם", כלומר נח מעט מאוד בין החזרות. בכל מה שמושכים מהריצפה זה "תחום פרוץ" לגביי כמה "מותר" לנוח. בסקוואט \ בנץ' \ פרס אין הגבלה כי בכל מקרה זה זמן שבו המוט עליך ומבזבז לך כוח, אבל בכל תרגיל שמתחיל מהריצפה המוט נח על הריצפה ואתה לא מרים אותו, אז אם תנוח הרבה יהיו לך חמישיות מטורפות ביחס לסינגל, ואם תפמפם יהיו לך חמישיות גרועות ביחס לסינגל.
3. שהוא פשוט יותר טוב בסינגלים מאשר בחמישיות - למרות שהאחוזים בד"כ דיי מדייקים, הם לא כלל ברזל ומשתנים בין אנשים.
כל הכבוד
זה ממש לא היה בקטע לבדוק אם אתה משקר. רק הסברתי לalikk שזה הגיוני.... תרגע הכל בסדר:)אני בטוח ב-99% שיש לי 200 לסינגל כרגע, וה-RM5 שלי הוא 163 נכון לעכשיו. יש לי ניסיון תחרותי אבל לומר את האמת? תמיד הייתי ככה. בתחרות הראשונה שלי משכתי 195 על 150X5.
[ותעשו לי טובה, בלי חוב לראק או משהו בסגנון, אני רוצה להתכונן לתחרות כמו שצריך ולא לשרוף את עצמי].
כן, חשוב לציין שבשביל להתחזק בצורה משמעותית הייתי שם עליך עוד איזה 20 קילו בשר.הרטיו שלך מפחיד.
אני זוכר שיש לך בעיה עם עלייה במשקל, ברגע שתפתור את הבעיה הזאת, צפויות לך גדולות בתחום.
בהצלחה!
עלה ממש חלק, וזה עוד היה אחרי אימון נפח + יומיים אחרי סט כבד של דדליפט ובדיקת סינגל של 180 באותו אימון.
מאמין שיש לי 200 ק"ג בכיף.
הוא הרבה פחות עגול ממה שאתה חושב; המייצבים והחגורה מוסיפים הרבה עובי לגב התחתון שגורם לגב להיראות עגול יותר ממה שהוא. אני לא מתיימר לומר שהוא ישר פלס, אבל בזמן האחרון אני מאוד מקפיד עליו. פה זה טיפה פחות מתבטא כי זה סינגל.המשקל יפה מאוד, גם אני מאמין שיש לך 200 לאחד ואני יודע שאתה מת על ביקורת ויודע לקבל אותה נהדר, מה עם הגב המאוד עגול? לא מטריד אותך? (לא, אני לא מתנשא, השאלה רצינית לחלוטין)
ניסית לעשות דדליפט בלי החגורה?הוא הרבה פחות עגול ממה שאתה חושב; המייצבים והחגורה מוסיפים הרבה עובי לגב התחתון שגורם לגב להיראות עגול יותר ממה שהוא. אני לא מתיימר לומר שהוא ישר פלס, אבל בזמן האחרון אני מאוד מקפיד עליו. פה זה טיפה פחות מתבטא כי זה סינגל.
אהא. האמת שהופתעתי לגלות שהיה לי קל משחשבתי, אבל אני מעדיף עם כי אני אחרי ניתוח אפנדציט ובכללי, היא משרה בי ביטחון שחשוב לי כדי להילחם בסטים הקשים.ניסית לעשות דדליפט בלי החגורה?
אני יודע שלפחות אצלי החגורה גרמה לי להחזיק פחות גב ובלעדיה אני שומר על גב ישר מצויין...אהא. האמת שהופתעתי לגלות שהיה לי קל משחשבתי, אבל אני מעדיף עם כי אני אחרי ניתוח אפנדציט ובכללי, היא משרה בי ביטחון שחשוב לי כדי להילחם בסטים הקשים.
זהו שבסטים כבדים שאני מרגיש שהגב שלי מתעגל, החגורה מפעילה לחץ כזה שגורם לי להרגיש כאילו היא מונעת מהגב להתעגל סופית ולהיות רפוי לחלוטין. אני ממש חייב את הלחץ הזה עליי, אחרת אני עלול לשחרר את המוט.אני יודע שלפחות אצלי החגורה גרמה לי להחזיק פחות גב ובלעדיה אני שומר על גב ישר מצויין...
תנסה בהזדמנות.