הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השיאים של קלוקוב בPL וWL

Veemon

משתמש קבוע
1,191
175
נק' מוניטין:
1,907
1,191
175
השיאים של קלוקוב בPL וWL:
1391862_10201573272925827_488297575_n.jpg

שימו לב איזה בנץ' פרס(יחסית לWL), ואיזה פרס אדיר בעמידה...

ואו.
ע"פ איזו תוכנית אימונים הוא מתאמן? או לפחות איזו מתכונת?

כזה בנצ' לוויטליפטר זה פסיכי
חתיכת פריק

הוא כנראה מתאמן כל החיים שלו תחת מאמן ותוכנית וויטליםטינג הכוח לפווארליפטינג בא במהלך בשנים שפיתח חוזק וכוח תחת התרגילים ותרגילי העזר של הוויטלינפטינג.
עכשיו הוא עבר לקרוספיט והבנתי שהוא גם מלמד הרמות אולימפיות בקורס של קרוספיט לבל1 במוסקבה ואני רק מחכה שייפתח שם קורס בשביל לנסוע לעשות שם את ההסמכה

וויטליפטרים עושים בנצ' לעיתים קרובות?

וויטליפטרים עושים בנצ' לעיתים קרובות?
אני לא מבין יותר מדי בוויטליפטינג, אבל בשביל מה הם צריכים חזה? נראה לי שזה סתם משקל "מבוזבז" לא? הרי בסוף הם מתחרים בקטגוריית משקל... תקנו אותי אם אני טועה

אני לא מבין יותר מדי בוויטליפטינג, אבל בשביל מה הם צריכים חזה? נראה לי שזה סתם משקל "מבוזבז" לא? הרי בסוף הם מתחרים בקטגוריית משקל... תקנו אותי אם אני טועה
אני חושב שבדיוק ככה נפצעים
אני יודע שהרבה "ליפטרים" נפצעים כי הם מזניחים את הכתפיים ואז יש חוסר איזון בין הכתף לחזה מה שמוביל לפציעה
תקנו אותי אם אני טועה

הוויטליפטרים שאני מכיר לא עושים בנץ בטענה שחזה גדול מפריע לטווח תנועה בג'רק. עדיין שהכתפיים והיד אחורית שלך כל כך חזקים אין סיבה שלא יילחץ 200+

• פותח/ת השרשור
הוויטליפטרים שאני מכיר לא עושים בנץ בטענה שחזה גדול מפריע לטווח תנועה בג'רק. עדיין שהכתפיים והיד אחורית שלך כל כך חזקים אין סיבה שלא יילחץ 200+
זה נכון.
קלוקוב התחיל לעשות בנץ' פרס כשהוא היה פצוע וכחלק מההחלמה שהוא עבר הוא התחיל לעשות בנץ'.

אני יודע שהרבה "ליפטרים" נפצעים כי הם מזניחים את הכתפיים ואז יש חוסר איזון בין הכתף לחזה מה שמוביל לפציעה
תקנו אותי אם אני טועה
כן, רק שזה תופס רק לאלה שמזניחים את הפרס ועושים רק בנץ'
כשעושים רק פרס אין בעייה, כי התרגיל מאוזן
וWL ממש לא מזניחים את הלחיצות מעל הראש (גם אם זה לא פרס אלא פוש פרס, ג'רק וכו'), בסופו של דבר המטרה שלהם זה לשים כמה שיותר משקל מעל הראש

תקנו אותי אם אני טועה
אני לא מכיר שום ספורט הישגי שהוא "בריא"
ואני כתבתי שאין להם סיבה לעבוד על החזה לא דיברתי על הכתפיים... ברור שהם צריכים כתפיים..

אני לא מכיר שום ספורט הישגי שהוא "בריא"
אני דווקא מכיר כאלה... לא יודע מאיפה בא הרעיון הזה שספורטאי צריך להיות לא בריא ופצוע כל החיים
זה סתם קו מחשבה של מוסדות כמו וינגייט שמאמנים ספורטאים בצורה גרועה ומתרצים את זה ב"אתה ספורטאי הישגי, זה בסדר שאנחנו שוברים אותך"
ספורטאים נפצעים, כן, אבל התדירות וסוג הפציעות זה שם המפתח. אני מכיר כאלה שנפצעים פעם בחצי שנה, ואני מכיר כאלה שנפצעים כל שבועיים. ונחש מי יותר טוב. יחי ההבדל הקטן.
כשמדובר על ספורטאים שכבר נמצאים ברמה עולמית ומכוונים למדליית זהב \ שיא עולם בעוד כמה חודשים אז כן, הרבה פעמים נפצעים בדרך, אבל עד לרמה הזו (והרוב המוחץ של הספורטאים רחוקים משם), אתה לא אמור להפצע כל שעתיים, זה פשוט לא נכון.

אני דווקא מכיר כאלה... לא יודע מאיפה בא הרעיון הזה שספורטאי צריך להיות לא בריא ופצוע כל החיים
זה סתם קו מחשבה של מוסדות כמו וינגייט שמאמנים ספורטאים בצורה גרועה ומתרצים את זה ב"אתה ספורטאי הישגי, זה בסדר שאנחנו שוברים אותך"
ספורטאים נפצעים, כן, אבל התדירות וסוג הפציעות זה שם המפתח. אני מכיר כאלה שנפצעים פעם בחצי שנה, ואני מכיר כאלה שנפצעים כל שבועיים. ונחש מי יותר טוב. יחי ההבדל הקטן.
כשמדובר על ספורטאים שכבר נמצאים ברמה עולמית ומכוונים למדליית זהב \ שיא עולם בעוד כמה חודשים אז כן, הרבה פעמים נפצעים בדרך, אבל עד לרמה הזו (והרוב המוחץ של הספורטאים רחוקים משם), אתה לא אמור להפצע כל שעתיים, זה פשוט לא נכון.
אני יתקן את עצמי
התכוונתי שלא חסר מקצועות ספורט שבהם הספורטאים מעדיפים לסכן את עצמם בצורת אימון מסוימת בשביל המטרה.

לדעתי שחר צודק וחצי , כול ספורט הישגי כלשונו כמו כדורגל כדורסל קראטה גודו נפצעים כי המטרה היא פחות בריאותית אלה יותר תחרותית והישגית.
דוגמא מהעולם שלנו כמו בילדר שמזריק חומרים ואוכל כדורים לא חוקיים על מנת להיות מקום 1 וקחו בילדר טבעי שמתאמן בצורת אטלטית להראות טוב וגם להיות בכושר ארובי בריא לטווח של כול החיים למעשה.

כול ספורט הישגי כלשונו כמו כדורגל כדורסל קראטה גודו נפצעים כי המטרה היא פחות בריאותית אלה יותר תחרותית והישגית.
אתה מדבר על פציעות טראומטיות שנגרמות ע"י אנשים אחרים \ טעות אנוש. השכיחות שלהן ברמת עילית היא כנראה זהה לשכיחות שלהן ברמה החובבנית.
ולקחת את הענפים הכי פוצעים שקיימים (כדורגל וכדורסל), אז ברור שהשכיחות תהיה גבוהה. אבל בין היתר זה נובע מאימון לא מספיק טוב, בדרך כלל השחקנים צריכים להיות הרבה יותר חזקים ממה שהם, אבל הם לא, אז הם נפצעים יותר. בדגש על פרופורציות בין הקוואדס להאמסטרינגס שבדרך כלל לוקה בחסר ענק אצל כדורגלנים.

דוגמא מהעולם שלנו כמו בילדר שמזריק חומרים ואוכל כדורים לא חוקיים על מנת להיות מקום 1 וקחו בילדר טבעי שמתאמן בצורת אטלטית להראות טוב וגם להיות בכושר ארובי בריא לטווח של כול החיים למעשה.
אנחנו מדברים כאן על פציעות שמשביתות אותך מהקריירה, כלומר להתאמן ולהתחרות. מה קורה לך 20 שנה אחרי שכבר פרשת לא קשור, ואני לא שמעתי על מישהו שקרע רצועה בברך \ פרק כתף וכו' כי הוא השתמש בסטרואידים.

אנחנו מדברים כאן על פציעות שמשביתות אותך מהקריירה, כלומר להתאמן ולהתחרות. מה קורה לך 20 שנה אחרי שכבר פרשת לא קשור, ואני לא שמעתי על מישהו שקרע רצועה בברך \ פרק כתף וכו' כי הוא השתמש בסטרואידים.

על מה אתה מדבר תגידי לי? אתה יודע שגי קאטלר היה מושבת שנה מאימונים בגלל שקרע תביי ספס? יש עוד מלא דוגמאות כמו שלו על השתבתה לתקופות יותר קצרות... וכול זה למה ?? כי הוא החליט לתת יותר מידי משקל כמו חובבן או בגלל שהוא מתאמן תחרותי והוא חייב להחזיק פאסון?

וחוץ מזה אם היית עוקב או מחפש אתה יודע כמה בילדרים תחרותיים מתאמנים פצועיים ? אם אני יגיד לך הרוב אתה תאמין לי?

תחשוב לבד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית