איך עושה שועל?

1381223_10151732011221840_1803022889_n.jpg

נערך לאחרונה:
עוד הוכחה שלא צריך לדעת דו-רה-מי-פה-סול-לה-סי-דו כדיי לכתוב מוזיקה היום, אגב לפחות ההוא מגנגם סטייל (ממה זהבנתי זה ממש לא מאומת ולא בדקתי את זה) למד בברקלי...(לא אתפלא אם זה לא נכון ולא אתפלא אם זה נכון)

• פותח/ת השרשור
עוד הוכחה שלא צריך לדעת דו-רה-מי-פה-סול-לה-סי-דו כדיי לכתוב מוזיקה היום, אגב לפחות ההוא מגנגם סטייל (ממה זהבנתי זה ממש לא מאומת ולא בדקתי את זה) למד בברקלי...(לא אתפלא אם זה לא נכון ולא אתפלא אם זה נכון)
זה לא ה Berkeley המפורסם בצפון קליפורניה אלא Berklee, קולג' למוזיקה בבוסטון.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Fox_(What_Does_the_Fox_Say?)
"Tris McCall of the Star-Ledger describes "The Fox" as "a parody of the excesses and absurdities of contemporary club music"
"Ylvis themselves characterize the song as coming from "a genuine wonder of what the fox says, because we didn’t know."
מבקר טוען שזאת פארודיה והם קומיקאים חשבו על רעיון מצחיק ומסקרן ועשו על סרטון לקידום התכנית שלהם.
לא נראה לי שהם לקחו את זה ברצינות כל כך והתכוונו ליצור שיר עם משמעות חחחח

יש להם קול יפה,לדעתי זה הרעיון של השיר זה בעיקר הפרסום שיביא להם להמשך הקריירה.

גם בתור קומדיה אותי אישית זה לא הצחיק. תירס סקסואל יותא מצחיקים אותי

אחחח .... וכל הצפיות שלו זה בטח מ"חבר שאמר לחבר להיכנס לראות איזה מטומטם זה"....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית