עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בן 15בן כמה אתה? חזק מאודד!!!
8 חזרות...אי אפשר להבין כלום, איך לעזזעל אתה עושה מקבילים עם 50 קילו? תרשום חזרות פאק.
וואלה לא ניסיתי לספור מה השיא שלי בליכי איך אתה מצליח לעשות 8 חזרות מקבילים עם 50 קילו? כמה אתה עושה בלי?
פשוט זה לא נשמע הגיוני, לרמות שהרטיו שלך מטורף בכל התרגילים בלי יותר מידי להתאמן.וואלה לא ניסיתי לספור מה השיא שלי בלי
אבל מה זאת אומרת איך אתה מצליח פשוט מצליח חחחח
מה זה רטיו?פשוט זה לא נשמע הגיוני, לרמות שהרטיו שלך מטורף בכל התרגילים בלי יותר מידי להתאמן.
תירגע עם המחמאות הוא עוד יחשוב שהוא חזקפשוט זה לא נשמע הגיוני, לרמות שהרטיו שלך מטורף בכל התרגילים בלי יותר מידי להתאמן.
חחחחחחחחח אל תדאג אני לא יחשוב שאני חזק עוד הרבה זמןתירגע עם המחמאות הוא עוד יחשוב שהוא חזק
סליחה, הכוונה שאתה לא עושה SS או תוכנית כוח ועושה הרבה תרגילי עזר ועובד בטווחים לא נמוכים. אהה ואליק זה אמיתי הקטע עם ה50 קילו?מה זה רטיו?
ומה זאת אומרת בלי יותר מידי להתאמן איך אתה יודע כמה אני מתאמן?
זה שהרבה זמן לא הדכנתי את הלוג לא אומר שאני לא התאמנתי בזמן הזה
אני בחיים לא מפספס שום אימון
חחחחחחח מה אני ישקר לך?סליחה, הכוונה שאתה לא עושה SS או תוכנית כוח ועושה הרבה תרגילי עזר ועובד בטווחים לא נמוכים. אהה ואליק זה אמיתי הקטע עם ה50 קילו?
חחחח לא קשור. אני אשמח לסרטון. תקבל מוניטין ואני אסתום תפה.🤪חחחחחחח מה אני ישקר לך?