הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורא דיגיטלי לסטודנט?

DropDead

משתמש פעיל
454
85
נק' מוניטין:
711
454
85
מופנה לכל הסטודנטים / אקס סטודנטים בפורום - האם כדאי לקנות בשביל התואר (גם לספרים בשביל כיף, אבל בעיקר לתואר) e-reader כמו קינדל או נוק?

נראה לי שזה יכול לחסוך קנית/ השכרת וסחיבת ספרים במהלך התואר

אני משתמש בקינדל לקריאת ספרים בפורמט תומך (גם מקצועיים) ובאייפד לעריכת pdf. הקינדל סבבה וחוסך המון סחיבה וכאב ראש (אפשר להעלות את אותו ספר על כל תוכנת קינדל, כלומר במחשב / אייפד / אנדרויד / טלפון), אפשר לכתוב הערות בגוף הטקסט ואח"כ להעתיק אותם למחשב, אבל צריך להתרגל לעבוד על זה וזה דורש קצת סבלנות בהתחלה. אייפד/אנדרויד טוב מעולים לעריכת pdf, קריאת ספרים בפורמטים שונים, כתיבת סיכומי שיעור קצרים או notes וכו'. מה שכן, מאחר שבשביל רוב העבודות גם ככה צריך מחשב, הייתי עוזב הכל אם התקציב מוגבל ומשקיע בנייד נורמלי.

• פותח/ת השרשור
אני משתמש בקינדל לקריאת ספרים בפורמט תומך (גם מקצועיים) ובאייפד לעריכת pdf. הקינדל סבבה וחוסך המון סחיבה וכאב ראש (אפשר להעלות את אותו ספר על כל תוכנת קינדל, כלומר במחשב / אייפד / אנדרויד / טלפון), אפשר לכתוב הערות בגוף הטקסט ואח"כ להעתיק אותם למחשב, אבל צריך להתרגל לעבוד על זה וזה דורש קצת סבלנות בהתחלה. אייפד/אנדרויד טוב מעולים לעריכת pdf, קריאת ספרים בפורמטים שונים, כתיבת סיכומי שיעור קצרים או notes וכו'. מה שכן, מאחר שבשביל רוב העבודות גם ככה צריך מחשב, הייתי עוזב הכל אם התקציב מוגבל ומשקיע בנייד נורמלי.

אני פשוט הבנתי שבקוראים האלה הקריאה יותר נוחה ופחות מעייפת את העין מאשר מסך רגיל של אייפד/לפטופ.

ואם כבר העלנו את הנושא של לפטופים- איזה גודל אידאלי במידה ואני לא עומד לקחת את המחשב יותר מדי לאוני' ? 13 או 15 ?

אם אתה לא הולך להסתובב איתו, לדעתי 15 זה המינימום. אם הוא על הגב כל היום או שתשקיע קצת כסף ב-15 קל, או ב-13 נורמלי, או שתקנה אחד כבד ותחיה עם זה. תלוי גם מה אתה הולך ללמוד, יש חוגים כמו ביולוגיה, רפואה וכו' שהספרים שאתה סוחב כבדים תחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית