עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה אחי בתקווה שאני ב19 אחוז בחודש הקרוב מתכנן לרדת לסביבות 16 עם קלן זה אפשרי ?18-19
תודה רבה אחי בתקווה שאני ב19 אחוז בחודש הקרוב מתכנן לרדת לסביבות 16 עם קלן זה אפשרי ?
רוצה להעיף מהר אחוזי שומן והקלן גם עוזר לי מנטלית ועוזר לי בכלי משום מה כל התופעות לוואי שאומרים עליו מלבד רעידות באצבעות וקצת דופק גבוה לא קיבלתי שום תופעה אחרת אז זה מועיל ליבשביל מה עכשיו קלן?
מה יעזור לי לעשות מסה באחוז שומן כל כך גבוה ידידי ? אתה לא משתחצן אתה יוצא אמיתי איתי וזה חשוב אני לא הולך לדבר איתך על אגו כי אמרת שאני נטול מסת שריר בגדול אני מתכנן לרדת ל15-14 אחוז שומן לצאת לנטראלי ואז מסה בסבבה ולצבור שריר יש עוד תמונותטל, אני מצטער לאכזב אותך .
אבל יש לך עוד דרך ארוכה בכדי לחשוב על קלן , כאשר בקושי מסת שריר יש לך.
אני לא רוצה לפגוע או להשתחצן אני פשוט ישיר , תיהיה במאזן קלורי חיובי של 200-300 קלוריות , תבצע אימונים עצימים ותשלב 25 דק אירובי כ3 פעמים בשבוע.
מה יעזור לי לעשות מסה באחוז שומן כל כך גבוה ידידי ? אתה לא משתחצן אתה יוצא אמיתי איתי וזה חשוב אני לא הולך לדבר איתך על אגו כי אמרת שאני נטול מסת שריר בגדול אני מתכנן לרדת ל15-14 אחוז שומן לצאת לנטראלי ואז מסה בסבבה ולצבור שריר
כן אני מבין אותך אני עוד שנה מתגייס לקרבי אז פשוט אני חשבתי ככה לעשותאני שמח שאתה זורם ולוקח ברוח טובה כי אחרי הכל אתה רוצה חו׳ד כנה ולא הטרלות.
אנחנו עכשיו באוקטובר , החורף מגיעה עלינו לטובה - בשביל מה אתה מחטב?
אתה לא שמן בכלל אם לרגע אתה חושש מכך , פשוט תתחיל לשלב אירובי ותשים לב פעמיים על כמות הקלוריות שאתה מכניס , תכניס שומנים טובים לתפריט ותשתדל שהפחמימה שלך תיהיה איכותית ולא פשוטה ואתה תראה מצויין.
כן אני מבין אותך אני עוד שנה מתגייס לקרבי אז פשוט אני חשבתי ככה לעשות
חיטוב עכשיו מסה אחרי החיטוב ואז לחטב שוב ואז לשלב סיבולת לקרבי