לוג קרוספיט

• פותח/ת השרשור
מה היו המספרים שלך בפאוורליפטינג לפני? ואני מכור לתחרותיות של זה

מה היו המספרים שלך בפאוורליפטינג לפני? ואני מכור לתחרותיות של זה

הייתי על 84-85 קילו היה לי סקוואט 160 2X5 דדליפט גם 160 לחמישיה (הייתה לי בעיה טכנית היום סידרתי אותה ואני בקרוב אמשוך 200) ובנץ 120 לRM1
אבל לא התאמנתי כל כך מסודר כי תמיד בין לבין היה אימוני קונדישנינג ואתלטיקה ופוטבול ככה שהיה קשה להתקדם כמו בSS מסודר.

יפה מאוד, אחלה מספרים!

כן אבל כמו שידוע לך אני כרגע יירדתי במשקל ויש לי לאן להתקדם , אני מאד מאד אשמח להגיע השנה לגמר בRFA אבל לא בטוח שאצליח (כי חוץ מקרוספיט עבודה פולטיים ג'וב ובדיוק סיימתי תואר ויש עוד כל מיני סידורים של החיים) אין לי איך להתאמן פעמיים ביום וכל מה ששמלי\רם\הבן דוידים וכל החיות עושים
(וגם אני לא מזריק)

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי עם עצמי חושבים רציני מאוד לגבי איך אני רואה את עצמי בקרוספיט, אני חושב שבגיל 16, אם אגיע לטופ 10 השנה בrfa זה יהיה מעולה, אני לא חושב שגמר ריאלי כרגע בשביל שנינו, אבל אני מתאמן מאוד קשה ובתחרות אני אתן הכל.

אני עשיתי עם עצמי חושבים רציני מאוד לגבי איך אני רואה את עצמי בקרוספיט, אני חושב שבגיל 16, אם אגיע לטופ 10 השנה בrfa זה יהיה מעולה, אני לא חושב שגמר ריאלי כרגע בשביל שנינו, אבל אני מתאמן מאוד קשה ובתחרות אני אתן הכל.

טופ 10 זה גמר לא?

• פותח/ת השרשור
לא, אחד המאמנים אצלנו הוא מקום עשירי (פאבל סורוקין מקרוספיט נתניה) והוא לא היה בגמר

לא, אחד המאמנים אצלנו הוא מקום עשירי (פאבל סורוקין מקרוספיט נתניה) והוא לא היה בגמר

הבנתי שפבל עבר לנתניה לא? וואלה חשבתי 10 זה גמר טוב לא משנה בהצלחה לשניינו אחרי הכל עושים את הקרוספיט לכיף כל השאר זה בונוס 😃 (לפחות לי)

• פותח/ת השרשור
פבל מתאמן ומאמן בנתניה (הוא גם התחרה בקבוצה של נתניה בתחרות קבוצות), הוא גם מאמן אצלנו. בחור מדהים

• פותח/ת השרשור
לא הייתי בתחרות/ שמעתי עליה, תפרט קצת יותר

לא הייתי בתחרות/ שמעתי עליה, תפרט קצת יותר

סתם שטות להניף קטלבל בסנאץ 5 אנשים כל אחד 5 דקות , כמה שיותר חזרות (מותר לחליף יד רק פעם אחת) השיא היה 163 אם אני לא טועה אחד מהמכון שלנו עשה 159. קיצר לא משהו רציני מידי, סתם

• פותח/ת השרשור
יום שישי הוא לרוב אצלי יום שהאימון בו מתבסס יותר על ג'ימנסטיקס+ריצה/חתירה וכו', מערכת העצבים כבר עייפה לקראת סוף השבוע.

1) טורקיש גט אפ עם קטלבל 32 ק"ג 10 חזרות כל יד (יותר לחימום)
2) כמה שיותר סבבים ב15 דקות: 10 מתח (ללא קיפינג), 20 מקבילים על טבעות (עם קיפינג), 30 דאבל אנדרס (קפיצות כפולות בחבל)
(אם הסט הוא לא רצוף זה לא נחשב, 29 לא אוכל).

תוצאה- 5 סבבים+3 מתח. לא קל להיות 95 קילו..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פסיכו, כרגע אני מעדיף שלא לעשות באק סקוואט בכלל בגלל בעיות גמישות וטכניקה, 145 זה הכי כבד שעשיתי בתרגיל הזה, עוד שהפרונט סקוואט שלי היה 100.,בכל מקרה זה שיא

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית