הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג קרוספיט

טיפול מקצועי?
כמה זה חמור?

לא חמור.
מתחיל להיפגש עם אורתופד מהסצינה של הקרוספיט, ב27 לפברואר מגיע הcrossfit open, ואני צריך להיות במיטבי. אתמול-

1) 5 סיבובים על זמן: 10 מתח סטריקט 20 בוקס ג'אמפ 70 ס"מ, 30 דאבל אנדרס- 15:33

2) עבודה על front lever- אני מצליח להיכנס לפוזיציה אבל לא להישאר שם ליותר משניה. 5 סיבובים:
10 מקבילים על טבעות
20 צעדי לאנג' עם דאמבלים 22.5 כל יד
30 קלוריות במכונת חתירה 18:32

מנוחה 10 דקות

עוד שני סיבובים על זמן- 8:32

קשה

השותף שלי לאימונים התעקש לחזור על אימון כלשהו. זרמתי איתו

1) מתח עם משקל- חמישייה עם 34, לא קשה במיוחד

2) 5 סיבובים: 10 מתח סטריקט, 20 מקבילים על טבעות סטריקט, 50 דאבל אנדרס: 16:36.

עליות כוח על טבעות, בערך 25-30 חזרות במצטבר. עד כה לא הצלחתי להשתפר בתרגיל הזה בכלל.
ריצה 5 ק"מ- איכשהו נכבה לי השעון. לא עברתי את ה22-23 דקות
להתאמן בחוץ זה פשוט תענוג.

משקל גוף-91 סינדי- 28 סיבובים.

נשבר הזין, מת לחזור לברזלים

עריכה- סתם היה לי יום זין אז אני ביצ'י. ג'ימנסטיקס זה מצוין ואני מעריך כל יום שיש לי את האפשרות להתאמן, לא משנה במה.

חולה 🙁

בטח הגעגועים לוויטליפטינג

מתאושש לאט לאט, האוויר עוד לא חזר אז סתם שיחקתי, הרגשתי שאם אני לא עושה משהו שמערב פאמפ אני הורג מישהו

100 מתח סטריקט
100 מקבילים על טבעות סטריקט

לא לקחתי זמן, עשיתי את זה בבערך 15 דקות נח היום, מחר עסקים כרגיל. בסוף ה"מחלה" שלי (אני נוטה להיות פואטי-יומיים שלא הרגשתי טוב), וכשהחזרה לברזלים קרובה מתמיד, מספר מחשבות על ג'ימנסטיקס-
1) לדעתי תרגילים על הטבעות לא צריכים להיכלל תחת תרגילי כוח, הם צריכים להיות בקטגוריה משלהם שנקראת "שליטה בגוף שלך".
2) לאור סעיף 1, אני חושב שכל פאוורליפטר (או כל ספורטאי שענף הספורט שלו לא דורש תרגילי משקל גוף) צריך להקדיש זמן בשביל לפתח מיומנויות בסיסיות בתחום- מאסל אפים, פרונט לבר וכו'.
לדעתי, לא הגיוני שישנם מתאמני כוח שמשקיעים את כל זמנם בעבודה עם ברזלים, שלא יכולים לבצע תרגילים שדורשים שליטה בסיסית בגוף. המינימום, כמו שאני רואה אותו,בכל משקל גוף, הוא- 20 עליות מתח ברצף, 25-30 מקבילים, היכולת לבצע מאסל אפ ולהיכנס לפוזיציה של פרונט לבר. זה באמת לא מסובך, 30 דקות עבודה לשלוש פעמים בשבוע.
אני גם עוד לא יודע איך להוכיח את זה, אבל האתלטיות שתתווסף לפאוורליפטר, תהפוך אותו לחזק יותר על המוט. (דעתי כמובן)
3) מבחינת עלייה במסת שריר- זהב טהור. בחודש האחרון אני רואה עלייה ניכרת ברחב גבי, בחזה ובעיקר בידיים. (כמובן שמבחימת תזונה ומנוחה-אני במקום).

@MikeRozner , אתה מתעסק הרבה בדברים האלו (כך ראיתי לפי הפייסבוק), דעות?

@Beast and cheat, מה אתה חושב?

נערך לאחרונה:
מתאושש לאט לאט, האוויר עוד לא חזר אז סתם שיחקתי, הרגשתי שאם אני לא עושה משהו שמערב פאמפ אני הורג מישהו

100 מתח סטריקט

לא לקחתי זמן, עשיתי את זה בבערך 15 דקות נח היום, מחר עסקים כרגיל. בסוף ה"מחלה" שלי (אני נוטה להיות פואטי-יומיים שלא הרגשתי טוב), וכשהחזרה לברזלים קרובה מתמיד, מספר מחשבות על ג'ימנסטיקס-
1) לדעתי תרגילים על הטבעות לא צריכים להיכלל תחת תרגילי כוח, הם צריכים להיות בקטגוריה משלהם שנקראת "שליטה בגוף שלך".
2) לאור סעיף 1, אני חושב שכל פאוורליפטר (או כל ספורטאי שענף הספורט שלו לא דורש תרגילי משקל גוף) צריך להקדיש זמן בשביל לפתח מיומנויות בסיסיות בתחום- מאסל אפים, פרונט לבר וכו'.
לדעתי, לא הגיוני שישנם מתאמני כוח שמשקיעים את כל זמנם בעבודה עם ברזלים, שלא יכולים לבצע תרגילים שדורשים שליטה בגוף בסיסית. המינימום, כמו שאני רואה אותו,בכל משקל גוף, הוא- 20 עליות מתח ברצף, 25-30 מקבילים, היכולת לבצע מאסל אפ ולהיכנס לפוזיציה של פרונט לבר. זה באמת לא מסובך, 30 דקות עבודה לשלוש פעמים בשבוע.
אני גם עוד לא יודע איך להוכיח את זה, אבל האתלטיות שתתווסף לפאוורליפטר, תהפוך אותו לחזק יותר על המוט. (דעתי כמובן)
3) מבחינת עלייה במסת שריר- זהב טהור. בחודש האחרון אני רואה עלייה ניכרת ברחב גבי, בחזה ובעיקר בידיים.

אני חושב שהיכולת לחשוב מחוץ לקופסא שלך ראויה לציון, אני מאוד אשמח לקבל תשובות על הדיון שהעלת פה.

100 מתח סטריקט

לדעתי, לא הגיוני שישנם מתאמני כוח שמשקיעים את כל זמנם בעבודה עם ברזלים, שלא יכולים לבצע תרגילים שדורשים שליטה בסיסית בגוף. המינימום, כמו שאני רואה אותו,בכל משקל גוף, הוא- 20 עליות מתח ברצף, 25-30 מקבילים, היכולת לבצע מאסל אפ ולהיכנס לפוזיציה של פרונט לבר. זה באמת לא מסובך, 30 דקות עבודה לשלוש פעמים בשבוע.
3) מבחינת עלייה במסת שריר- זהב טהור. בחודש האחרון אני רואה עלייה ניכרת ברחב גבי, בחזה ובעיקר בידיים. (כמובן שמבחימת תזונה ומנוחה-אני במקום).

אילו תרגילים כדי לי לנסות לתרגל לאתלטיקה? נשמע מאוד מעניין ואני מעוניין להוסיף את זה לתוכנית שלי פעם-פעמיים בשבוע, בנתיים מצאתי את זה:
נראה נחמד! מאסל אפ זה עליות כוח?

אילו תרגילים כדי לי לנסות לתרגל לאתלטיקה? נשמע מאוד מעניין ואני מעוניין להוסיף את זה לתוכנית שלי פעם-פעמיים בשבוע, בנתיים מצאתי את זה:
נראה נחמד! מאסל אפ זה עליות כוח?

כן

אין לי מושג אחי. מכיוון שלא הוכחתי מדעית שום דבר שאמרתי, אני רק יכול להגיד מה אני מרגיש לגבי הדברים.
לדעתי פרונט לבר צריך להיחשב תרגיל בסיס, ביחד עם סקוואט, בנץ' דד וכו'

אין לי מושג אחי. מכיוון שלא הוכחתי מדעית שום דבר שאמרתי, אני רק יכול להגיד מה אני מרגיש לגבי הדברים.
לדעתי פרונט לבר צריך להיחשב תרגיל בסיס, ביחד עם סקוואט, בנץ' דד וכו'
אני שואל מה אתה מרגיש, אילו תרגילים לדעתך כדי לי לנסות לתרגל וללמוד

אני שואל מה אתה מרגיש, אילו תרגילים לדעתך כדי לי לנסות לתרגל וללמוד

גם אני חשבתי על זה, איך מתחילים? השלב הראשון הוא כמובן לקנות זוג טבעות 😃

תלה את זוג הטבעות שלך ותתלה עליהם, גם כמו במתח, וגם בsupport (חפש את זה), תגיע למצב שאתה יכול להחזיק את הגוף שלך לזמן רב ללא מאמץ (סטים של דקה וכו' בסוף האימון, אולי עם משקל)

היכולת להחזיק את הגוף שלך לדעתי זה הצעד הראשון, ואתה תראה שהביצועים שלך בתרגילי הבסיס משתפרים משמעותית (מתח,מקבילים, toes to bar/rings וכו'), וכיוצא בזאת, אתה מתקרב לביצוע מאסל אפ/פרונט לבר.

משם? תלוי לחלוטין בך. אני מחפש כל פעם תרגיל התעמלות שנראה לי מגניב ומתמקד בו. אתה תגלה במהרה שזה כמו מתמטיקה, שלב שלב. הדברים בנויים אחד על השני ומושתתים על היכולת הכי בסיסית, להחזיק את עצמך בקלות.

גם אני חשבתי על זה, איך מתחילים? השלב הראשון הוא כמובן לקנות זוג טבעות 😃

תלה את זוג הטבעות שלך ותתלה עליהם, גם כמו במתח, וגם בsupport (חפש את זה), תגיע למצב שאתה יכול להחזיק את הגוף שלך לזמן רב ללא מאמץ (סטים של דקה וכו' בסוף האימון, אולי עם משקל)

היכולת להחזיק את הגוף שלך לדעתי זה הצעד הראשון, ואתה תראה שהביצועים שלך בתרגילי הבסיס משתפרים משמעותית (מתח,מקבילים, toes to bar/rings וכו'), וכיוצא בזאת, אתה מתקרב לביצוע מאסל אפ/פרונט לבר.

משם? תלוי לחלוטין בך. אני מחפש כל פעם תרגיל התעמלות שנראה לי מגניב ומתמקד בו. אתה תגלה במהרה שזה כמו מתמטיקה, שלב שלב. הדברים בנויים אחד על השני ומושתתים על היכולת הכי בסיסית, להחזיק את עצמך בקלות.
האמת שאין לי כל כך אפשרות להשתמש בטבעות, אבל אני כן יכול לאלתר מוט כמובן..לדעתך התוצאות יהיו דומות? לתרגל פרונט לבר ועליות מתח

האמת שאין לי כל כך אפשרות להשתמש בטבעות, אבל אני כן יכול לאלתר מוט כמובן..לדעתך התוצאות יהיו דומות? לתרגל פרונט לבר ועליות כוח

התכוונת כוח כן?
טבעות זה לא דבר יקר, ואפשר לתלות אותן בכל מקום. זה לדעתי המכשיר הכי חשוב בארסנל הציוד למתאמן.
אותן תוצאות על מתח?אתה עכשיו לא יכול לבצע את התנועות הללו (אתה לא שולט טוב בגוף שלך), אם תוכל לבצע אותן, משמע שתהיה בעל שליטה יותר טובה בגופך. אז כן

אני רחוק מלהיות מומחה בדברים האלו, אני פשוט נותרתי עם רשמים מחודש של עבודה אינטנסיבית על הדברים האלו, אני גם עובד עכשיו על פרונט לבר 😃

התכוונת כוח כן?
טבעות זה לא דבר יקר, ואפשר לתלות אותן בכל מקום. זה לדעתי המכשיר הכי חשוב בארסנל הציוד למתאמן.
אותן תוצאות על מתח? אם אתה עכשיו לא יכול לבצע את התנועות הללו (אתה לא שולט טוב בגוף שלך), אם תוכל לבצע אותן, משמע שתהיה בעל שליטה יותר טובה בגופך.

אני רחוק מלהיות מומחה בדברים האלו, אני פשוט נותרתי עם רשמים מחודש של עבודה אינטנסיבית על הדברים האלו, אני גם עובד עכשיו על פרונט לבר 😃
אני אתחיל עם מוט במכון ואנסה לתרגל עליוח כוח ופרונט לבר (אני אתמקד בשניהם בנתיים) ונראה אם אני אעבוד בעוד מכונים ואולי יהיה שם ציוד אתלטי
אני אדווח בהמשך על מה קורה איתי אם אתה רוצה עוד חו"ד על התיאוריה שלך, תודה!

אני אתחיל עם מוט במכון ואנסה לתרגל עליוח כוח ופרונט לבר (אני אתמקד בשניהם בנתיים) ונראה אם אני אעבוד בעוד מכונים ואולי יהיה שם ציוד אתלטי
אני אדווח בהמשך על מה קורה איתי אם אתה רוצה עוד חו"ד על התיאוריה שלך, תודה!

א) מגניב!

ב) אתה מתאמן מתחיל במקרה? לפני כמה ימים רשמתי תגובה ב"לוג של ניב המגניב" או משהו כזה, על תוכנית ss שמבוססת על התקדמות לינארית בתרגילי משקל גוף, תקרא את ההודעה. אם אתה בעניין, זה יכול להיות ממש מגניב. זה נראה לי דבר אדיר.

אגב, לפני שאתה מתחיל לעבוד על עליות כוח וכו', אתה יכול לעשות את מה שכתבתי כ"בסיס" לשליטה בגוף? כי אם לא, אולי כדאי שתתמקד בזה קודם

א) מגניב!

ב) אתה מתאמן מתחיל במקרה? לפני כמה ימים רשמתי תגובה ב"ךוג של ניב המגניב" או משהו כזה, על תוכנית ss שמבוססת על התקדמות לינארית בתרגילי משקל גוף, תקרא את ההודעה. אם אתה בעניין, זה יכול להיות ממש מגניב. זה נראה לי דבר אדיר.
לא כל כך אבל אני לא ממהר להחשיב את עצמי למתקדם, אתה יכול לקרוא בלוג שלי
"בסיס" אתה מתכוון למתח ומקבילים? מתח אני עושה בערך 30, מקבילים פחות (חצי אני חושב)

100 מתח סטריקט

בהחלט מתעסק לא מעט עם טבעות, לברים, מאסלאפים ועמידות ידיים כתף ראש אמה וכו'.
אני ממליץ בחום לשלב. זה מתגמל זה כייף ורק תרם לי והפך את הידע הכולל שלי לרחב יותר. נתן מענה לחלק מהבעיות שנוצרו בדרך...
בקיצור מומלץ מאוד.

שפשוט אמרת שתרגילי עזר בשלב מסויים הם דבר נחוץ באימונים, ואני מסכים איתך ב100%. השאלה אילו תרגילי עזר, באיזה עומס וכו' היא שאלה אחרת. אבל מתח לצורך הדוגמה הוא אכן תרגיל עזר בסיסי ביותר.

חוזר.

1) מאסל אפים ופרונט לבר לזמן מה

2) 20 דקות כמה שיותר סבבים:
5 מתח סטריקט
10 רינג דיפס סטריקט
20 דאבל אנדרס

13 סיבובים+5 מתח+8 רינג דיפס. לא הייתי בשיא הכוח. @Crossfiter 5 סיבובים 10 מתח סטריקט, 20 בוקס ג'אמפ, 30 דאבל אנדרס. 3 דקות מנוחה ואז אותו דבר.

12:22, 14:56

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית