לוג קרוספיט

1) תרגול פרונט לבר

2) 20 דקות: 10 מקבילים על טבעות, 60 דאבל אנדרס -12 סיבובים. החזרה הראשונה בכל סט של מקבילים היה מאסל אפ

נערך לאחרונה:
אחד האימונים הקשים שעשיתי לאחרונה. באמת היה מטורף

עם שותף, אני עושה סיבוב, ואז הוא עושה סיבוב.

5 סיבובים:
20 מתח סטריקט
30 מקבילים על טבעות סטריקט
40 כפיפות בטן
50 איר סקוואט

אין לי חזה ויד אחורית לזמן מה עכשיו

אתה מכפר סבא במקרה?
אהה...תל אביב

תל אביבי באופן מפתיע קמתי היום חסר דומס לחלוטין, (החלטתי למרות ההתעללות בחזה/יד אחורית/כתפיים אתמול) לחזור על איזה מטקון מרענן שעשיתי לפני כמעט חודשיים.

כמה שיותר סיבובים ב20 דקות- 250 מטר חתירה, 25 שכיבות סמיכה- 9 סיבובים

1) הרגשתי טוב מאוד את כל שרירי הלחיצה מההתחלה
2) שישי ב12-13 בצהריים זה הזמן הכי כיפי בשבילי בשבוע לקרוספיט. התאמנתי עם חבר יקר (ומפלצת קרוספיט), היה מזג אוויר נעים, שמנו אלבום של wu tang clan ופשוט היה bro-session כיפי

שבת- 5 סיבובים על זמן: 12 מתח סטריקט, 250 מטר חתירה, 70 דאבל אנדרס- 17 ומשהו דקות.
ראשון מנוחה.

עכשיו כשה"אוף סיזן" נגמר אפשר לסכם:אני השתפרתי מאוד בחולשות שלי- תרגילי משקל גוף וcardio. לצערי, מפאת פציעות, לא התאמנתי עם מוט לאחרונה, אבל זה יתרון טבעי שלי, ואני מאוד סקרן לראות איך השיפור בכוח מבחינת מאסל אפים, מתח ומקבילים יתורגם בכוח על המוט. מאוד מתרגש לקראת הcrossfit open. אני מרגיש כאילו זה הזמן שלי לראות איך כל העבודה הקשה שהשקעתי מתבטאת, אבל עם זאת, לא כ"כ משנה לי איפה אסיים. העיקר שאתן את המקסימום מעצמי. מחר חוזר לברזלים 😃

1) לא על זמן- 25 מאסל אפים על מתח

2) 5 סיבובים על זמן:
10 מתח סטריקט
20 צעדי לאנג' עם דאמבלים 22.5
30 קלוריות במכונת חתירה

שמתי טיים קאפ של 20 דקות- ב20 דקות הגעתי ל4 סיבובים+10 מתח+6 לאנג'ים. אח"כ פשוט סיימתי את הסיבוב החמישי ברוגע.

באתי היום עם זמן קצר ואטרף רציני

1) מוביליטי לכל הגוף

2) 10 סיבובים: 10 מקבילים על טבעות סטריקט, החזרה הראשונה הייתה מאסל אפ, 20 קלוריות במכונת חתירה.
האימון הזה הוא פשוט שואה. 19:10. אח"כ נשכבתי על הרצפה מתנשף ללפחות 5-7 דקות.

1) בערך שעה של מאסל אפים על טבעות בצהריים

2) עם שותף מפלצת- 5 סיבובים על זמן: 12 מתח סטריקט, 250 מטר חתירה, 70 דאבל אנדרס- 16:22

חייב לשתף- לפני 5 דקות אני בחדרי, אוכל ארטיק בניחותא כשפתאום קרה מקרה נורא, הסוף של הארטיק נפל לי לרצפה. בעודי זועק בייסורים אבא שלי מתפרץ לחדר בבהלה ושואל אותי מה קרה, המבט על פניו כשסיפרתי לו שנפל לי הסוף של הארטיק, היה שווה את זה.

מאוד קשה היום. מנטלי נורא.

1) לא על זמן 100 קטלבל סווינג עם 24. מרגיש מצוין

2) כמה שיותר סיבובים ב20 דקות: 5 מתח סטריקט, 10 מקבילים על טבעות סטריקט, 15 סקוואט עם קפיצה. 13 סיבובים+מתח, ואז השלמתי את הסיבוב ה14. הסקוואטים הללו פשוט שינו את התמונה.

תל אביבי באופן מפתיע קמתי היום חסר דומס לחלוטין, (החלטתי למרות ההתעללות בחזה/יד אחורית/כתפיים אתמול) לחזור על איזה מטקון מרענן שעשיתי לפני כמעט חודשיים.

כמה שיותר סיבובים ב20 דקות- 250 מטר חתירה, 25 שכיבות סמיכה- 9 סיבובים

1) הרגשתי טוב מאוד את כל שרירי הלחיצה מההתחלה
2) שישי ב12-13 בצהריים זה הזמן הכי כיפי בשבילי בשבוע לקרוספיט. התאמנתי עם חבר יקר (ומפלצת קרוספיט), היה מזג אוויר נעים, שמנו אלבום של wu tang clan ופשוט היה bro-session כיפי
דומס מופיעים רק(מסתבר) בתנועה אקצנטרית, ולא קונצנטרית, לכן (שוב מסתבר ^^) כל עוד כל העומס הוא על הקונצנטרי, לא יהיה לך דומס

אתה יכול להסביר זאת שוב בבקשה?
אני לא כל כך יודע אם אתה יודע מהו תנועה אקצנטרית או תנועה קונצנטרית (קונצנטרית = מנצח את המשקל, אקצנטרית = המשקל מנצח אותך)
דוגמאו: סקוואט הירידה למתחת למקביל נקראת אקצנטרית, המשקל מנצח אותך, והחזרה לעמידה (היפ דרייב) נקראת קונצנטרית, אתה מתגבר על המשקל
בנץ: הירידה אקצנטרי, ההרמה, הביצוע = קונצנטרי

בתנועה האקצנטרית יש יכולת גדולה יותר לפתח כוח, ויכולת גבוהה יותר 'להרים' משקל כבד יותר. ככל שאתה מתאמץ בתנועה הזאת יותר, ככה הסיכוי לדומס גבוהה יותר. כלומר לסיכום, דומס מופיעים ממאמץ אקצנטרי, ולא קונצטרי, לפי המדע של היום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית