הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג קרוספיט

חחח, בגלל הדומס

לא יודע לגבי קונצנטרי ואקצנטרי, כשאני מבצע באימון 150 חזרות של מקבילים על טבעות- אני מצפה לדומס. 1) קצת פוש פרסים קלילים להחזיר תחושה, עבדתי עד 70. קל מאוד

2) מאסל אפים כרגיל

3) כמה שיותר סיבובים ב20 דקות: 10 סטריקט chest to bar (הייתי מאוד קפדן פה), 20 צעדי לאנג' עם זוג דאמבלים של 22.5 קילו, 30 דאבל אנדרס

6 סיבובים. אלמלא אתמול, היו לי שם לפחות 8

4) 50 toes to bar

-מחר מנוחה
-כל שרירי המשיכה עבדו היום מאוד קשה, רגליים בכלל שרופות מאתמול.

נערך לאחרונה:
לקחתי כמה רעיונות.
קרוספיט זאת דרך מעולה לשמור על כושר למי שפצוע! התרשמתי לטובה.

מגניב אחי! שתף אותי בבקשה
לדוגמה-
חתירה 500 מטר.
לחיצת חזה 80 קילו כפול 10.
סקוואט 60 קילו 12 חזרות.
מתח סטריקט - 7
כל זה למשך 35 דקות עבודה רצוף.
אני אתחיל לשלב סווינגים עם משקולות יד.

קצת וויטליפטינג עם מוט של 40, טכניקה

חצי שעה של מאסל אפים ועבודה על iron cross

סולם עולה של 2/10 4/20 6/30 וכו' עד 20/100 של toes to bar/double unders

18:12, היה סופר קשה.
לדוגמה-
חתירה 500 מטר.
לחיצת חזה 80 קילו כפול 10.
סקוואט 60 קילו 12 חזרות.
מתח סטריקט - 7
כל זה למשך 35 דקות עבודה רצוף.
אני אתחיל לשלב סווינגים עם משקולות יד.

מציע לך להוריד את הזמן ל20 דקות לכל היותר ולהעלות את המשקלים/לבצע עליות כוח במקום מתח וכו'. אי אפשר לעבוד כ"כ חזק ל35 דקות רצוף.

קצת וויטליפטינג עם מוט של 40, טכניקה

חצי שעה של מאסל אפים ועבודה על iron cross

סולם עולה של 2/10 4/20 6/30 וכו' עד 20/100 של toes to bar/double unders

18:12, היה סופר קשה.

מציע לך להוריד את הזמן ל20 דקות לכל היותר ולהעלות את המשקלים/לבצע עליות כוח במקום מתח וכו'. אי אפשר לעבוד כ"כ חזק ל35 דקות רצוף.
לא מצליח לבצע מאסל אפ על מוט רגיל, רק על שתי ידיות כאלו.
אחרי 20 דקות של מאמץ קשה, אתה מרגיש כאילו אתה לא יכול יותר?
לדוגמה - ביצעתי את האימון הזה ואחרי שסיימתי אותו, הרגשתי כאילו אני קורס. אבל אחרי עשר דקות של מנוחה, בוא נגיד, 85% מהיכולת שלי חזרה.

לא מצליח לבצע מאסל אפ על מוט רגיל, רק על שתי ידיות כאלו.
אחרי 20 דקות של מאמץ קשה, אתה מרגיש כאילו אתה לא יכול יותר?
לדוגמה - ביצעתי את האימון הזה ואחרי שסיימתי אותו, הרגשתי כאילו אני קורס. אבל אחרי עשר דקות של מנוחה, בוא נגיד, 85% מהיכולת שלי חזרה.

קח את המאסל אפ כדוגמא לתרגיל משקל גוף ברמה גבוהה, לא חסר כאלו.

הזמן של האימון עומד בקורולציה לקצב. אני מרגיש גמור אחרי אימון של 20 דקות, ואחרי אימון של חמש דקות. הכל תלוי בכמה אתה מכניס מעצמך בפנים.

נערך לאחרונה:
קח את המאסל אפ כדוגמא לתרגיל משקל גוף ברמה גבוהה, לא סחר כאלו.

הזמן של האימון עומד בקורולציה לקצב. אני מרגיש גמור אחרי אימון של 20 דקות, ואחרי אימון של חמש דקות. הכל תלוי בכמה אתה מכניס מעצמך בפנים.
הבנתי. יש איזשהו אתר עם אימונים לדוגמה שאפשר לשאוף רעיונות משם?

1) סולם עולה עד 16/32- strict chest to bar, walking lunges with 22.5 kg dumbbells each
בין כל סט 250 מטר חתירה. התחיל ב2/4

משום מה השעון-עצר שלי התקלקל באמצע אז אין לי זמן. הלך די מהר. האצבעות למתח של אתמול שרפו לי את הגריפ הרבה יותר ממה שחשבתי שישרפו.

2) 50 חזרות supine ring pull up

3) דאבל אנדרס- 10 סטים של 50 עם 20 שניות בין סט לסט. נהיה קשה בסט החמישי.

מוכן לcrossfit open! אגב- אני מתכנן לצלם את כל אימוני הopen. מישהו מעוניין שאעלה אותם לפה?

נערך לאחרונה:
דני התחלתי לעקוב אתמול ואני חייב לציין שהלוג שלך מאוד מרשים! תמשיך בעבודה הקשה, יש לי תחושה שבקצב הזה צה"ל יהיה לך בדיחה מבחינה פיזית

רמי, דבר ראשון תודה!

דבר שני, צה"ל נתן לי פרופיל 45, באמת יהיה לי בדיחה מבחינה פיזית 😆

האימון היום היה ביחד עם השותף המפלצת.

10 סיבובים: 20 קלוריות במכונת חתירה, 12 מקבילים על טבעות. 19:23. מאוד מרוצה, עשיתי את זה לפני שבוע ומשהו ב18:59, הוספתי 20 שניות ו20 חזרות של מקבילים.

נגמרה ההכנה לcrossfit open. עבדתי קשה. דחפתי למקסימום. הקרבתי אינספור מפגשים חברתיים/אוכל שבא לי לאכול סתם/זמן איכות עם בנות. אני עכשיו יותר חזק ובכושר מאי פעם. אני לא יכול להיות יותר מוכן, אני לא יכול לשלוט על התוצאה, אבל את המקסימום שלי אני אתן בכל אימון. מה שיהיה יהיה. אני אצא מרוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית