הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה לאימונים

liron1122

משתמש מתחיל
195
4
נק' מוניטין:
-5
195
4
הולמס פלייס
אחרי כמעט חודשיים של זילזול ללא אימונים ותזונה של פיצות בורקסים אני רוצה לחזור בכל הכוח לאימונים .. מתאמן שנתיים כמעט הייתי מתאמן ab .. שאלתי היא לחזור עם תוכנית לכל הגוף ולאט לאט לחזור ? ירדתי כמעט 6 קילו בחודשיים רואים שרידתי הרבה ....

אחרי כמעט חודשיים של זילזול ללא אימונים ותזונה של פיצות בורקסים אני רוצה לחזור בכל הכוח לאימונים .. מתאמן שנתיים כמעט הייתי מתאמן ab .. שאלתי היא לחזור עם תוכנית לכל הגוף ולאט לאט לחזור ? ירדתי כמעט 6 קילו בחודשיים רואים שרידתי הרבה ....

תעשה SS
(כנראה שלא תקשיב לי ותמשיך עם הפיצולים שלך אבל תעשה SS)

• פותח/ת השרשור
וואלה ניראה לי שאני באמת יעשה ss גם ככה אני מרים משקלים יפים השאלה איך לחזור להוריד משקלים ולאט לאט לעלות או לעשות ab ואז לעבור לSS

וואלה ניראה לי שאני באמת יעשה ss גם ככה אני מרים משקלים יפים השאלה איך לחזור להוריד משקלים ולאט לאט לעלות או לעשות ab ואז לעבור לSS
תתחיל ב-ss עם משקלים שקלים לך, ותעלה בהדרגתיות. אתה לא חייב להתחיל ממוט ריק , פשוט שים משקל שעולה לך בקלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית