לוג Weightlifting

• פותח/ת השרשור Igorek
  • פורסם בתאריך
02/10/09:
Hang snatch from knee level:
50/2 X 5

Clean & jerk:
70 X 3
80 X 2
85 X 1
70 X 3

Squat:
105/7 X 4

Clean pulls:
100/3 X 4

04/10/09:
Snatch:
65/2 X 4
חרא. חצי מהחזרות הפלתי קדימה או אחורה.

Jerk from the rack:
82.5/2 X 5

Clean from boxes:
80/2 X 5

Squat:
112.5/5 X 5

06/10/09:
Power snatch:
60/3 X 4

Power clean & jerk:
75/2 X 4 (c&j + c&j)

Squat:
120/3 X 6

08/10/09:
Power snatch from boxes:
57.5/3 X 4

Clean & jerk:
70 X 3
80 X 2
90 X 1
80 X 2
80 X 2

Squat:
105/9 X 3
כל כל קל שרציתי לעשות עם זה 20 חזרות

13/10/09:
High hang snatch:
55/2 X 5

Power clean & split jerk:
75/1 + 3 X 4

Squat:
112.5/7 X 4

ס'עמק הצבא הזה, התחרבן לי כל הסמולוב, התאמנתי רק פעם אחת השבוע ועכשיו אני לא אוכל להתאמן כמו בנאדם עוד שבוע כי אני יוצא לקורס:ph34r:

ומה יהיה אח"כ? תתחיל שוב את הסמולוב או שמיצית?
אני נוסע מחר לטכני לשבוע לשלב 09. יכול להיות שאני אצליח איכשהו להתאמן שם כמו שצריך. אם לא, אז אני אמשיך שבוע הבא מאיפה שנעצרתי בסמולוב, לא הגעתי למשקלים קשים מדי בשבילי אז לא תהיה בעיה...

איגור אתה מגיע מחר לטכני?
אכן... אתה תהיה שם?

כן אני יהיה שם
אגב אני מתאמן ב2
אימון בנ'ץ וסקוואט אם בא לך גם להתאמן תבוא בשעה הזאת זה שעה שהחד"כ סגור ואני לא מכניס בד"כ אף אחד

בכל מקרה תבוא להתאמן מתי שמסתדר לך בד"כ בערבים אני לא נמצא בחדר כושר רק מ8 עד 5

יש אפשרות להתאמן שם? פששש, ממה שאני זוכר היה די עלוב בחד"כ שם. מה שכן, אם השבוע שלב יהיה כמו שאני זוכר, לא צריכה להיות בעיה של זמן פנוי בערב.

כן אני יהיה שם
אגב אני מתאמן ב2
אימון בנ'ץ וסקוואט אם בא לך גם להתאמן תבוא בשעה הזאת זה שעה שהחד"כ סגור ואני לא מכניס בד"כ אף אחד
אני מניח שיזיינו לנו במוח עד איזה 5 אז אני לא אוכל להתאמן ב-2. אני אקפוץ להגיד שלום בכל מקרה.

יש אפשרות להתאמן שם? פששש, ממה שאני זוכר היה די עלוב בחד"כ שם. מה שכן, אם השבוע שלב יהיה כמו שאני זוכר, לא צריכה להיות בעיה של זמן פנוי בערב.
כשהייתי שם שנה שעברה היו שם שני חדרי כושר; אחד רגיל שאפשר לעשות שם בנץ' וסקוואט אם דוחפים את הספסל של הבנץ' וחדר כושר חדש לסגל שיש בו רק מכשירים של נאוטילוס לחיטוב ועיצוב הבייספס:🙁

יש חדר כושר חדש והדבר היחידי שטוב שמה זה שיש מוט אולימפי ו4 פלטות של 20 קילו סקוואט אני עושה מהספת חזה עליון כי אין אפשרות אחרת סמית משין? אוי וי חס וחלילה חוץ מזה דדליפט, בנ'ץ, פרס אפשר לעשות חופשי פה ושם פמפום בייספס פחות או יותר סבבה אין הרבה מה להתלונן חוץ מהמכשירי נאוטיליוס שנמצאים בכל פינה :(

אגב פלטות של 20 קילו זה בזכותי אחרי שחפרנו לראש מחלקת אימון גופני בקריה לשלוח לנו כמה חחח

יש חדר כושר חדש והדבר היחידי שטוב שמה זה שיש מוט אולימפי ו4 פלטות של 20 קילו סקוואט אני עושה מהספת חזה עליון כי אין אפשרות אחרת סמית משין? אוי וי חס וחלילה חוץ מזה דדליפט, בנ'ץ, פרס אפשר לעשות חופשי פה ושם פמפום בייספס פחות או יותר סבבה אין הרבה מה להתלונן חוץ מהמכשירי נאוטיליוס שנמצאים בכל פינה :(
יש מוט אולימפי? זה טוב, שנה שעברה כשהייתי שם לא היה... יש אולי גם קצת מקום לעשות הנפות ודחיקות מבלי להרוג מישהו?

יפה, אני רואה שהיו כמה שיפורים שם. בזמנו היה סמית, ספה לבנץ' עם מוט מפוקפק וכמה מכונות.

יש מוט אולימפי? זה טוב, שנה שעברה כשהייתי שם לא היה... יש אולי גם קצת מקום לעשות הנפות ודחיקות מבלי להרוג מישהו?

לפי מה שזכור לי הייתה כשהיה רק חד"כ אחד גם לחניכים וגם לסגל רק שעות שונות בכל מקרה אם כן הייתה כשהיה חדר כושר חדש לסגל אז מוט אולימפי היה שמה תמיד רק בחד"כ חניכים יש מוט של איזה 16 קילו

ואפשר לעשות הנפות ודחיקות רק באסה שאי אפשר לזרוק את המשקל אם כן אתה עושה חור בריצפה :/
יאללה זזתי לישון נתראה מחר איגור

חזרתי... לא ייצא להתאמן בטכני אז אני אתחיל את השבוע השני של סמולוב מחדש.
23/10/19:
Muscle snatch:
40/4 X 5

Clean & jerk:
80/1 + 2 X 5

Squat:
105/9 X 3

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית